Ik had een klacht. En er werd binnen 5 minuten gereageerd, ik kreeg een duidelijke uitleg en heldere communicatie van Tim, wat een op bedrijf. Ik zal hier zeker vaker bestellen!!
L'entreprise a répondu
Super geweldige service.Antwoord binnen het uur op zondag( had ik zeker niet verwacht). Zonder moeilijk te doen meteen een super voorstel gedaan.👍
L'entreprise a répondu
WIETZAADJES .NL ZIJN TOPPERS ,,naar opzoek te zijn geweest voor autoflower zaadjes ,en diverse sites te hebben bezocht en zaden heb gekocht heel veel coboys meegemaakt nu eindelijk een top adres 1... Voir plus
L'entreprise a répondu
Oplichters. Bestelling gedaan met achteraf betalen. Bestelling vervolgens geannuleerd. Maar wietzaadjes.nl weigert de annulering aan Billink door te geven. De boodschap: betaal maar gewoon dan krijg j... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wietzaadjes biedt meer dan 2000 soorten wiet zaden van ruim 100 wietzaad merken voor de thuiskweker! Binnen dit enorme assortiment vind je bij wietzaadjes snel de beste wietzaden om de voor jou ideale wietplant te kweken.
Postbus 150, 6580 AD, Malden, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Zaden ontkiemen slecht.
Ik heb al enkele keren zaden besteld bij wietzaadjes.nl, want het aanbod is goed en groot.
Maar enkele jaren geleden al eens voor €40 3 zaden besteld, alle 3 niets. Ik had toen zorgvuldig een CBD soort uitgekozen met <1%THC, kon ter compensatie alleen kiezen uit huismerk zaden met min. 7% THC.
Geen succes dus.
Dit jaar weer besteld. Weer zorgvuldig zaden uitgekozen. Zaden van RQS. 80% van de zaden ontkiemde niet in water.
Er kan wel eens een slecht zaadje tussen zitten. Maar i.p.v. 80% dat niet ontkiemt had het 80% dat wel ontkiemt moeten zijn.
Ter compensatie kon ik 1 huismerkzaadje uitkiezen. Daar was ik uiteraard niet tevreden mee maar een andere oplossing werd er niet geboden.
De eigenaar ziet ook totaal het probleem niet. Dus verbetering zal er niet in zitten.
Ik kies zorgvuldig mijn zaden/planten uit, hij doet er wat laconiek over en zegt dat een huismerk zaadje ook volstaat. Waarom verkoop je dan überhaupt andere zaden?
Het ene huismerkzaadje wat ik kreeg ontkiemde ook niet.
Ik heb uiteindelijk €30 betaald voor 1 succesvol zaadje.
Ik heb mijn zaden vervolgens rechtstreeks bij RQS besteld. En 100% van de zaden ontkiemt.
Dus als ik RQS bestel bij wietzaadjes.nl ontkiemt slechts 20% en als ik rechtstreeks bij RQS bestel is dat 100%. Waar gaat er dan iets mis?
Dus hou er rekening mee dat als je merkzaden koopt bij wietzaadjes.nl en ze ontkiemen niet, krijg je hoogtens ter compensatie zaden van het huismerk, dus nooit dezelfde zaden als dat je hebt besteld.
Het ligt ook nooit aan de kwaliteit van de zaden, maar altijd aan jou.
Ik bestel er in ieder geval nooit meer.
Als het even kan bestel je merkzaden dan rechtstreeks bij het merk zelf. Zij hechten veel waarde aan hun goede naam en doen dan ook hun best alleen goede zaden te verkopen.
Aan de reactie van meneer op mijn review is duidelijk te zien dat hij het nog steeds niet begrijpt. En ook mijn review niet goed heeft gelezen.
Ja natuurlijk ging ik akkoord met het aanbod. Het was 1 gratis huismerk zaadje of niets. Ik heb meerdere keren aangegeven dat 1 huismerk zaadje niet volstaat. Er was geen ander aanbod en dat kwam er ook niet. Behalve nu dan, voor de show. Want je moet wat.
En natuurlijk ligt het weer aan mij, ik ben niet tevreden te krijgen... Het ligt altijd aan de klant, dat is inmiddels wel duidelijk.
Ik ben eigenlijk best makkelijk tevreden te krijgen, met waar voor mijn geld. Goede kwaliteit zaden. Zaden die voor het overgrote deel ontkiemen. Dat is toch wel het minste wat je mag verwachten. Als dat al te veeleisend is...
Als je instelling zo blijft, dat het altijd aan de klant ligt want de klant is gewoon een zeikerd, ga je uiteindelijk nog maar weinig tevreden klanten overhouden.
Ik heb mijn review bij deze aangepast van 2 sterren naar 1 ster vanwege de nare houding van meneer.
Mijn review is bedoeld om anderen te informeren over de risico's en de klantenservice.

Réponse de Wietzaadjes.nl
Top bedrijf alles kwam perfect binnen en als je vragen had reageerde ze gelijk top bedrijf mooie en makkelijke gebruikende website.(ik kom hier nog vaker halen) ❤️
Blueberry moon rocks besteld.Snel geleverd.
Prima website en goede klantenservice met snelle antwoord.

Réponse de Wietzaadjes.nl
Drie keer de klantenservice aangeschreven via de site, drie keer geen enkele reactie. Zaadjes van seedstockers zijn bagger, van de vijf slechts een een worteltje. En ging toen dood. Verkeerde bestelling van CBD wilde ik graag retourneren, maar hierop ook geen enkele reactie. Klantenservice error 404 non existent, Ik heb nu drie keer het formulier op jullie site ingevuld en verstuurd. Geen reactie, maar als ik op trustpilot een 1 geef dan is er wel een gespeelde onschuld reactie. Ik geloof niks van hun geweldige klantenservice bij de commentaren, heb geen enkel voorstel ontvangen. En nog steeds niet. Gewoon gewetenloze leugenachtige criminelen.

Réponse de Wietzaadjes.nl
Mooi bedrijf en ontzettend veel keus in te kiezen zaden. Het bestellen van de zaden gaat erg gemakkelijk en alles is zeer helder aangegeven en duidelijk.
De verzending gaat als een speer. Mijn zaadjes kwamen al na 6 dagen op en kan niet wachten tot de oogst.

Réponse de Wietzaadjes.nl
Ben hier al jaren klant vanwege de goede service en prima kwaliteit zaden.
Als er eens iets niet naar wens is lost men het direct op.

Réponse de Wietzaadjes.nl
Al jaren tevreden als klant van wietzaadjes.nl. Snelle levering, service en uitstekende kwaliteit. Ik ben in de loop van de jaren steeds vaker huismerk zaden gaan kopen. Sterke strains met echt hoge opbrengst en ook nog eens een stuk goedkoper. En als ik toch één van de bekende merken erbij wil bestellen is het aanbod heel groot op de site. Ik hoef nooit uit hoeven wijken naar andere webshops omdat ik iets niet kon vinden in ieder geval. Top bedrijf met vriendelijk personeel als er soms iets mis gaat.
En last but not least, leuk altijd die kortingscode voor je volgende bestelling. Worden de zaadjes nog goedkoper van ☺️

Réponse de Wietzaadjes.nl
Prima zaak goede sortering en prima snelle service

Réponse de Wietzaadjes.nl
Na signalisatie van een "probleempje" als klant, een superoplossing gevonden.
Verder al jarenlang klant, steeds tevreden geweest van kwaliteit en snelle service. Héél klantvriendelijk.
Volgend jaar bestel ik opnieuw :)

Réponse de Wietzaadjes.nl
Mijn vorige revieuw klopt volledig. Van 2021 by the way. Leuk dat jullie nog eens antwoorden :-). Ik heb toen wel tegelijk NIKS ontvangen en geen retour.
SO CUT THE CRAP OPLICHTERS

Réponse de Wietzaadjes.nl
Ik heb ruim 30 jaar ervaring met kweken, nog nooit gingen 9 van de 10 ontkiemde plantjes dood in 3 dagen nadat ze in potjes zijn gezet. Nu wel met de zaadjes van wietzaadjes.nl
Na moeilijk contact via dat 'formulier' van ze , terug reageren op dat info@ emailadres gaat niet. Dus via WhatsApp geprobeerd. Het ligt aan mij, de zaden zijn prima zeggen ze, mijn grond is niet goed ,zeggen ze.
Ja tuurlijk, ik ben gekke Henkie.

Réponse de Wietzaadjes.nl
Very serious company, almost all of my supply comes from WZ, mostly because they have a great selection and their product keep a 100% germination rate over years Accurate numbers: 28 out 28 in the last 4 years, a flawless 100% from a considerable sample (that includes huismerk as well, the variety I tried performed just as well as the same one from a brand name). No other provider gives me that same rate of success in the very same environment. Plus, delivery always is in 1-2 days and they have real customer service (if you ever need it by the way).
Mijn ervaring met Wietzaadjes.nl is uitstekend! Altijd een snelle bezorging. De zaadjes zijn best goedkoop en als het zaadje niet goed is dan krijg je gewoon een nieuwe. Maar het allerbeste vind ik hun website zelf. Deze vind ik mooi en overzichtelijk. Ook de review’s zijn interessant om te lezen. Ik mis wel de mogelijkheid om een compleet kweekverslag te plaatsen, maar dat soort uitbreidingen komen ongetwijfeld nog.
Ik ben al jaren klant en heb nooit problemen gehad bij het bestellen van zaden hier. Ben altijd super tevreden je wordt snel geholpen als je vragen heb! En de zaden zijn natuurlijk van topkwaliteit, er komen altijd wel mooie vrouwtjes uit vandaan :) :) ik zeg bestel lekker je zaadjes hier en het is zekker de moeite waar. Ik kan weer door met de kweek
3/4 maanden terug 75 huismerk amnesia auto zaden besteld, extreem onderontwikkelde zaden waar helaas niks goeds is uitgekomen. voor echt goede zaden kun je beter ergens anders kijken.

Réponse de Wietzaadjes.nl
70 euro betaald voor 10 Royal Queen zaden waarvan er slechts 1 ontkiemd is. Alle parameters correct, alle andere zaden zijn wel ontkiemd zonder problemen, duidelijk een productiefout dus. Echter bij contact met wietzaadjes.nl kan ik niet rekenen op service. Reeds vele jaren klant tot er een probleem is. Geen aanrader

Réponse de Wietzaadjes.nl
Ik herken ook niets in de negatieve berichten. Elke keer word ik goed geholpen, al jaren. Zelfs niet-uitgekomen zaadjes worden vervangen door nieuwe. Zeer goede communicatie!

Réponse de Wietzaadjes.nl
Prima en betrouwbaar bedrijf!
Ik herken niets van de negatieve reviews over dit bedrijf. Ik bestel hier al jaren. Nooit problemen gehad met zaden die niet ontkiemen etc. En als er iets dan niet goed loopt, wordt er gelijk op gereageerd en een oplossing geboden zodat het probleem wordt opgelost.
Snelle levering en top kwaliteit zaden, ook als je vragen hebt krijg je direct antwoord. Gisteren besteld en vandaag in huis.