Wietzaadjes.nl Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een klacht. En er werd binnen 5 minuten gereageerd, ik kreeg een duidelijke uitleg en heldere communicatie van Tim, wat een op bedrijf. Ik zal hier zeker vaker bestellen!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super geweldige service.Antwoord binnen het uur op zondag( had ik zeker niet verwacht). Zonder moeilijk te doen meteen een super voorstel gedaan.👍

Noté 5 sur 5 étoiles

WIETZAADJES .NL ZIJN TOPPERS ,,naar opzoek te zijn geweest voor autoflower zaadjes ,en diverse sites te hebben bezocht en zaden heb gekocht heel veel coboys meegemaakt nu eindelijk een top adres 1... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Oplichters. Bestelling gedaan met achteraf betalen. Bestelling vervolgens geannuleerd. Maar wietzaadjes.nl weigert de annulering aan Billink door te geven. De boodschap: betaal maar gewoon dan krijg j... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Pépinière

Informations provenant de diverses sources externes

Wietzaadjes biedt meer dan 2000 soorten wiet zaden van ruim 100 wietzaad merken voor de thuiskweker! Binnen dit enorme assortiment vind je bij wietzaadjes snel de beste wietzaden om de voor jou ideale wietplant te kweken.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

35 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik wil even tijd nemen om goede review…

Ik wil even tijd nemen om goede review te schrijven.
Ik ben super tevreden over hoe de service en afhandeling loopt.
Al jaren al mijn zaken goed geregeld.
Alles komt goed uit en doet waar het voor gekocht is.
Lekker lang nagenieten van resultaat..
Ga zo door!!!

GreetZzz
Youri Dewaide

29 juin 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Slecht groeiende plantjes van 30 cm na 6 weken.

Twee maanden geleden 10 autoflower zaden besteld waarvan er slechts 3 uitkwamen. Na overleg kreeg ik 7 nieuwe zaden waarvan er in totaal 4 zijn uitgekomen. De groei gaat ( ondanks goede verzorging ) erg langzaam en na ruim 6 weken zijn de plantjes 30 cm groot en jawel. Tot mijn verbazing gaan staan ze al in bloei! Dat zal een feest worden! Van elke plant kan vrees ik een jointje gedraaid worden. Wat een miskoop en weggegooid geld. Voor mij dus nooit meer!

26 juin 2021

Réponse de Wietzaadjes.nl

Beste, we krijgen verder geen klachten, doe je alles wel goed? Plantjes kunnen trager groeien als ze de verkeerde behandeling krijgen. Neem nog even contact met mij op, dan ga ik kijken wat ik voor je kan doen!

top site!

hele giede winkel met een goede uitgebreide site. enorm veel keuze en heb hele goede ervaringen met hun geleverde merken en hun huismerk qua kwaliteit. Altijd snel in huis en goed verpakt. Super aanrader!!!

16 juin 2021

Beste service ooit

Geweldige winkel en de beste service die ik ooit heb gehad.
Ik kan het iedereen aanraden.
S’avonds besteld en de volgende middag lag het op de deurmat.

11 juin 2021
Noté 2 sur 5 étoiles

Sommige goed,sommige zeer slecht

Humboldt fast seeds ogzk enkel 1 van de 3 ontspruit.
Humboldt fast seeds green crack 0 van 2.
Totaal 46 euro niets.
Humboldt vermoedelijk oude zaden gezien de situatie van niet meer leverbaar door Humboldt zelf sinds 2020.

Huismerk(gratis) amnees haze auto 1 van de 1 onspruit. oké

Huismerk amnees auto 2 van de 2 ontspruit. oké

Huismerk bubble auto 1 van de 5 ontspruit. niet oké

Huismerk shark auto 5 van de 5 ontspruit. oké

Huismerk gorilla auto 4 van de 5 ontspruit. oké

Huismerk PP fem 1 van de 2 ontspruit. oké

Huismerk gratis 6 x pp auto 3 van de 6 ontspruit. brr

Fast Buds Gelato auto 2x3 zaden 6van de 6 ontspruiten.oké

Door tegenslag Humboldt bestelde ik nogmaals 5 zaden ter vervanging om met buitenkweek aan mijn jaarverbruik te kunnen komen.
Zaden onderweg.
3 Watermelon Zkittlez Barney
2 Sour Diesel Huismerk
Gratis Afhan Skunk auto Huismerk
Review volgt voor deze.
Volgend jaar koop ik terug verspreidt in verschillende seedshops of direct bij het merk.
Ik ontkiem al 30 jaar zaden.

Levering is ook niet snel tegenover ander webshops.
Suc6 met de kweekjes.

10 juin 2021

Réponse de Wietzaadjes.nl

Beste, neem even contact met mij op, dan maak ik ook van jou een tevreden klant zoals we altijd doen ;) PS - wij verkopen trouwens geen oude zaden, verdiep je even in hoe je moet ontkiemen, misschien zit daar het probleem.

9 vd 10 zaadjes komen niet uit

9 vd 10 zaadjes komen niet uit. Als je er zaadjes voor terug wil kan je alleen eigen merk krijgen van een soort. Ongeacht of je 10 of 20 verschillende zaadjes besteld. Service is bagger ook, erg onaardig.

4 juin 2021

Réponse de Wietzaadjes.nl

Ik wil je netjes 10 zaden vergoeden, maar dat wil jij niet. Tja dan houdt het op :) We zijn heel aardig, maar jij was niet echt vriendelijk geloof ik ;)

Noté 2 sur 5 étoiles

In het verleden al eens gezeik gahad…

In het verleden al eens gezeik gahad met wiedzaadjes.nl met ontkiemen ,gratis zaadjes die beloofd worden maar niet geleverd en of planten die herma`s werden .Maar toch maar weer eens geprobeerd bij wietzaadjes.nl en nu alweer spijt van .Nu werd er een gratis zaadje beloofd op de website en heb ik uitgekozen maar blijkt dat het helemaal niet mogelijk zou mogen zijn omdat ik onder de 25 euro zat ,wel vreemd dat hij wel die optie gaf ,gaat mij niet op het zaadje maar om principe .Nu haal ik er echt nooit meer wat .dat beloof ik .Bij RQ niet een van deze problemen ooit meegemaakt en dan haal ik er al 15 jaar

27 mai 2021

Réponse de Wietzaadjes.nl

Rick, je krijgt een gratis zaadje vanaf 25 euro en je bestelling zat niet op 25 euro, dus helaas :) Ik heb het even nagekeken, bestelling 000257228 zat op 24,40 euro. Dus geen recht op een gratis zaadje! Deze review is dan ook niet meer van toepassing.

Top service

Top service, snel geholpen snele reactie en mooi aanbod & snelle levering

10 mai 2021

NIET AAN BEGINNEN !!!

Niet aan beginnen telefonisch niet eens bereikbaar mailen amper terug met zeer slechte klanten service.
Voor 80 euro aan zaden besteld nooit gekregen.
Na moeizaam contact aangeven dat ik het geld retour wil als het niet snel word verzonden.dit is binnen de 14 dagen wettelijke bedenktijd gedaan.
Overigens weer tehoren gekregen dat ze niet van plan zijn om dit terug te betalen.
Wat een achterlijk bedrijf.
Wietzaadjes.nl nog nooit zo een slechte klanten service aangetroffen bij een webshop.

4 mai 2021

Réponse de Wietzaadjes.nl

Tim, ik heb je gemailt over dat je adres niet klopt, dus het pakje ligt gewoon nog hier, wachtend op jouw antwoord en klaar voor verzending.

Na verschillende malen contact te hebben gezocht met de klant om dit even op te lossen, krijg ik tot op heden geen reactie op de mails.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus