Beställde när sidan var ny öppnad igen och inget har kommit detta var 2 veckor sedan. Skrivit till dom på Instagram och Mail inget svar.. ser ut som jag blivit scammad..

Köpte denna gång 9000: Peachy Mango Pineapple - smakar himmelskt gott och fruktigt! Mycket Mango smak men man kan inte få nog av den! 7000: Lush Ice - Smakar väldigt fräscht och gott av smaken v... Voir plus

Dunder! Vapesen är av topkvalité och smakerna är fantastiska, 10gånger bättre än dom man köper i butik med 700puffs som smakar gott första 20blossen, dessa har bra smak rakt igenom! Watermelon Lush o... Voir plus

Så himla trevliga och kanon service ! Paketet kom sååå fint inslaget 🤩! Snabb leverans 📦. Äkta Randm oxå ! Smakerna va sååååå goda . 5 badbollar av 5 ! Inget att anmärka på alls ! Provat väldigt mån... Voir plus

1. Magasin de cigarettes électroniques

Wildsvplus.se är ett nystartad företag som säljer olika sorters nikotinprodukter av hög kvalitet. Vi erbjuder en bred variation av olika produkter, men även en mängd olika smaker att testa sig fram igenom för att komma fram till den perfekta smaken för just dig.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

78 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

4,4

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

10/10

Sjukt bra sida och trevlig person som tar emot beställningar. Ett måste för vape älskaren! Bra priser och vape som funkar bra samt håller länge!

29 avril 2024

Hej Claes!

Tusen tack för ditt fina omdöme! Det gör oss verkligen glada att höra att du är så nöjd med vår sida och vår service. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse, och det betyder mycket att höra att vi lyckas.

Önskar dig en fortsatt trevlig dag!

REKOMMENDERAR

OMG. Jag köpte en randm tornado 7000 med smak av pink lemonade med 5% nikotin. Den fungerar perfekt och jag kommer 100% köpa från er igen. Rekommenderar till alla att köpa från dem!

13 février 2024

Hej bästa kund!

Tusen tack för ett fint omdöme. Vad roligt att du gillar våra produkter och grymt att du gillar vårat utbud :)

10/10

Fick först fel vape men det löstes snabbt med hjälp av den snabba o trevliga kundtjänsten, paketet kom även fram riktigt snabbt o eciggen var väldigt go och höll länge! Rekommenderar starkt!

9 décembre 2023

Bra utbud

Bra utbud, bra priser. Hade problem med leverans men kanon kundservice. Lätta att kontakta. Kommer beställa fler gånger.

27 octobre 2023

Riktigt bra!

Riktigt bra, alltid ärliga, snabba och bra kundservice! Bra utbud med riktigt bra priser och även alltid snabb leverans. Köpt flera gånger och kommer definitivt fortsätta köpa i framtiden!

7 septembre 2023

Bra kunde service👍🏻

7 septembre 2023

Hej Olli!

Tusen tack för det fina omdömet. Vad roligt att du gillar vår kundservice :)

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt. Superbra service! Finns inget att tveka på!

4 septembre 2023

Hej bästa Marcus!

Tusen tack för ett fint omdöme. Vad roligt att du gillar våra produkter och grymt att du gillar våran service :)

Cotton Candy, Lush Ice och Peachy Mango Pineapple

Köpte denna gång
7000: Lush Ice - Smakar väldigt fräscht och gott av smaken vattenmelon, en av mina top favoriter!
Cotton Candy - Första gången jag köpte hem den och är inte det minsta missnöjd! Smakar sött som precis som godis lol Kan inte beskriva det bättre än så :P
Snabb leverans som vanligt (Beställde fredag fick hem på måndag), bästa hemsidan för vapes!

28 juillet 2023

Réponse de Wildsvplus

Hej bästa stamkunden Tway!

Tusen tack för ytterligare ett fint omdöme. Vad roligt att du gillar våra produkter och grymt att du gillar vårat utbud :)

BÄSTA

Enkelt och smidigt köpt! Smaken va toppen dessutom😍Rekommenderar starkt, så prisvärt!

26 juillet 2023

Hej Ashley!

Tusen tack för ditt omdöme. Vad roligt att du gillade produkterna :)

Önskar dig en fin dag!

SÅÅÅ grymma!!

SÅÅÅ grymma! Snabba på att svara, snabba på att skicka det man vill beställa & supersnälla också! 10000% i betyg från mig som är stammis! 💞 BÄSTA stället att handla vapes från! /Stamkunden Erica

25 juillet 2023

Hej bästa Erica!

Tack så mycket för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du gillade produkterna och servicen på wildsvplus.se.

Vi är jättenöjda att ha dig som stamkund!

Önskar dig en fantastisk dag! :)

Bästa!

Trevliga med grym service och kanonprodukter. Bara gott att säga, rekommenderas starkt.

26 juin 2023

Hej Tias!

Tusen tack för ditt fina omdöme :)

Vad härligt att du tyckte om våran service samt våra produkter.

Vi önskar dig en toppendag!

I’m so grateful for the vapes I have…

I’m so grateful for the vapes I have buy! It’s so worth the money! And this will be my side to buy vape! Really love this side and so kind people here! 😍thank you! It’s a 10/10 from me!!
A girl from Norway!

12 juin 2023

Réponse de Wildsvplus

Hey Ida! Thank you for your kind words about the quality of our products. We wish you a fantastic day! :)

Bäst

Den absolut bästa och godaste vapen på den svenska marknaden! Snabb leverans, väldigt trevligt bemötande och fint paketerat

10 juin 2023

Hej Mia!

Tusen tack för ditt fina omdöme! :)

Jätteroligt att du upplevde leveransen som snabb och är nöjd med produkten du beställde hos oss på wildsvplus.se!

Önskar dig en riktigt trevlig midsommar!

FANTASTISKA

Produkterna är fantastiska och även personerna bakom detta. Jag gjorde ett misstag i min beställning men de var supersnälla och hjälpte mig direkt med att få det rätt. Kommer inte beställa någon annanstans nu mera! Otroligt nöjd!

25 mai 2023

Hej Emma!

Vad roligt att läsa att du blev nöjd och uppskattar vår service samt är nöjd med produkterna du beställde hos oss, tack!

Vi önskar dig en härlig midsommar!

Snabb leverans, och otroligt trevliga. Beställt 2 gånger och har alltid blivit lika nöjd.

31 mai 2023

Hej Noel!

Tusen tack för ditt omdöme.
Vad roligt att du blev nöjd med leveransen och servicen :)

Önskar dig en härlig midsommar!