Brugere bliver bannet for at benytte de kampagner, platformen selv tilbyder. Det virker ret ulogisk at lave kampagner, hvis man straffer folk for at bruge dem. Det fremstår ærligt talt som vildl... Voir plus
L'entreprise a répondu
En kundeservice, der gentagne gange er nær en uge om at besvare email, er ikke troværdigt. Yderligere. Når GetLuckys kundeservice erkender at have et rimelig simpelt problem på en af deres sider, me... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ok side. Er dog super selvmodsigende i alt hvad de foretager sig. “Vi ved hvor vigtig hurtig udbetaling er for spiloplevelsen” hvorefter en udbetaling tager markant længere tid end deres konkurren... Voir plus
L'entreprise a répondu
GetLucky is a online casino that offers players entertainment, speed, and safety all in one package. We provide a diverse selection of slot games and live casino tables where the authentic casino atmosphere can be experienced anytime and anywhere. GetLucky brings together the best casino and live casino experiences. Our players can enjoy thousands of popular slot games, classic table games such as roulette and blackjack, as well as the latest hit games from the industry’s leading providers. We use a modern and secure platform that enables fast withdrawals, easy usability, and a smooth gaming experience on all devices. In addition, we offer regular bonuses and campaigns that add extra excitement and reward active players. GetLucky operates responsibly, and player safety is of utmost importance to us. We operate under licenses granted by respected gaming authorities and are committed to responsible gaming, data security, and transparency. It is important to us that gaming is always fair, controlled, and fun – entertainment you can trust.
Royaume-Uni
A répondu à 92 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
De har mange forskellige daglige tilbud man kan benytte sig af men halvdelen af bonuser virker ikke. Så reklamerer de så med en ny bonus på deres søster sider Getlucky og Casinostuen. Hvor bonusen lyder på at man kan få gratis freespins ved at opretter sig der og spille for 100kr. eller en anden bonus. Det gører jeg så og får spillet dem igennem og vinder over 750kr. Dem ville de så ikke udbetale fordi de kræver noget ID fair nok, sender så mit ID og de ville stadig ikke udbetale beløbet og det tager lang tid før de responder. Så er det knap gået 2 uger og jeg kan ikke vente længere så jeg ender med at spille pengene op. Så har jeg opnået nok points til at købe ting i deres pointshop men de har så valgt at blokerer mig fra at benytte deres pointshop på Getlucky og Casinostuen, så nu sidder jeg med over 8000 points på begge sider som jeg ikke kan bruge til noget. Det virker dog stadig på Comeon for mig men jeg har ikke nok points der til at benytte mig af deres tilbud. De kan fint trække tusinder af kroner fra min konto med mitid men de ville ikke udbetale dine penge som du har stående på deres side. Deres kundeservice er også elendig for det meste drevet af A.I beskeder. Jeg ville ikke anbefale af bruge nogle af deres sider.

Réponse : Getlucky Casino
Jeg vandt 6.000 kr. hos GetLucky den 22/02/2026, men har stadig ikke modtaget mine penge (i dag er det 07/04/2026).
Siden da er jeg blevet kastet rundt mellem deres support igen og igen, uden nogen reel løsning. Jeg har indsendt ALT, hvad de har bedt om – flere gange: billede med avis og dato, ID, kontoudtog, bevis på konto osv. Hver gang finder de på nye krav, og intet er nogensinde “godt nok”.
Nu har de så lukket min konto, uden at jeg har fået mine penge udbetalt.

Réponse : Getlucky Casino
Brugere bliver bannet for at benytte de kampagner, platformen selv tilbyder.
Det fremstår ærligt talt som vildledende markedsføring.

Trash 100 50 cents spins not a single time more then 40 cents payout hahaha
Giving no bonus after first payment to.
Even when you did everything right.
Instant block on my online casino plays.
Du kan aldrig vinder her.
Jeg fik en tilbud som indbetaling bonus. Det blev 700 kroner ligepludselig. Jeg tænker måske prøve med 2 kroner spil så kan jeg blev færdig med omsætningkrav. Men fra 720 kroner jeg fik kun en bonus spil hvor der var 80 kroner tilbage. Og det var 10x fra bonus spil. Når jeg har 50 kroner tilbage omsætningkrav var sluttet. Og efter spillet for 2 kroner, ca 20 spins giver 1x gevinst. Så alt penge væk. Jeg tænker prøve 50 kroner mere, det tager 3 minutter så færdig hele. Jeg prøve lukke konto permanent men det kan du ikke. Du kan logge ind igen og genåbne selv kontoen. Nu jeg er helt sikker på nogen sidder på computer og kigger hvem vinder meget og lukker ned vinderchancen. Jeg tror jeg har set en video i youtube som nogen vinder million euro fra getlucky og comeon. Fuldstændig falsk. Og du kan se alle oplevet meget dårligt her. Jeg skal sige hold langt væk her fra. Tab procent er %95 som står på maskinen. Det er ikke vinder procent.!!

Réponse : Getlucky Casino
Fandt hurtigt ud af, at det ikke var på deres skod-casino, jeg skulle være ret længe, men de nåede da, at stjæle 600 kroner, på meget kort tid.
LACKER helt SINDSYGT og det betragter jeg som svindel!
FØJ, I skulle skamme jer!
Opdatering 4/3-2026:
Så kommer I med jeres standardbesked, som I sender til alle. 😴😴
Som om, der skulle komme noget ud af, at kontakte jer. 👎👎
Men det ser jo godt ud, her på siden.
TIL ALLE!!!…..HOLD JER LANGT VÆK!!!!

Réponse : Getlucky Casino
HEJ DET JAGOB!!!! MEGET SJÆLDEN GEVINST. JEG PRØVEDE AT VINDE PENGE TILBAGE EFTER EN VILD TUR PÅ TABERSTUEN i AARHUSSSS!!!!!

Skod side
De er ikke til at komme i kontakt med mangler min bonus på 500 kr
Plus min 50 gratis spind
Er stik tosset

ALDRIG SPIL HER!
Deres support har åbent 7 timer om dagen og udover det er det en chatbot som er dum som en dør. Du kan ikke få noget gjort. Hold jer langt væk fordi hvis noget går galt er det bare syndt og kan ingenting gøre. Dette er tåbeligt de ikke har noget live support.

Réponse : Getlucky Casino
Yderligere. Når GetLuckys kundeservice erkender at have et rimelig simpelt problem på en af deres sider, men samtidig mener ikke rigtig at kunne gøre noget ved det, så: Øh?
GetLucky får her en stjerne mere end minimum, for i det mindste at have været ærlige om at være uduelige.

Jeg vandt 10,800kr den 5 dec og de stadig ikke på
Min konto har skrevet hver der og for svar de er til udbetaling men har rykkethver dag og det sku ikke fair

Pænt goddag Get Lucky!!!
Jeg spiller og spiller fra den 13. til den 16. November og ender med at udbetale 5 tusind. Transaktionen går egentlig vældig fint MEN. Jeg vågner mandag morgen den 17. og er i - 5 tusind på min konto og prøver alt hvad jeg kan for at få fat på jer, men alt jeg får fat på er en robot.
Jeg vågner så her imorges og nu er de 5 tusind jeg vandt, egentlig kommet tilbage på min konto, det lader til at i har lært af jeres fejl. Men det simpelthen ikke godt nok at man udbetaler og så kommer pengene med det samme, 1 nat senere trækker i dem tilbage, og 11 dage senere er de tilbage på min konto, ENDELIG.

Réponse : Getlucky Casino
Totalt til grin, skulle spile for 20kr på casino og der efter modtage 10 spins til en maskine. Modtog ikke mine spins, og kontaktede kundeservice, som nu ikke svare.

Réponse : Getlucky Casino
Fuldstændig mangel på respekt. Indbetalte 1000 kr ved en fejl, ville have pengene ud igen med det samme og de er ikke til at komme i kontakt med. De svarer ikke på mails eller noget. Alting lugter af svindel hos dem. Har spillet flere år på konkurrenters sider og aldrig oplevet så dårlig og ikke eksisterende en service. Giv mig mine 1000 kr tilbage!

Réponse : Getlucky Casino
Waiting for more than 1 hour on the chat , I was number 4. After one hour is was number 1 Nobody is answering. What the fudge are they doing ? Never had that experience before. Looks Like moneylaundry. They don t care.
Det udbetaler ikke ens penge hvis du ikke har spillet nok på deres casino
Havde 475kr som jeg gerne ville udbetale hvilke ikke kunne lade sig gøre i starten på grund af dokumenter som skulle indsendes hvilke blev gjordt bagefter
2 gang hvor jeg prøvede at udbetale fik jeg ikke lov fordi jeg ikke havde spillet nok på deres casino
Simpelthen for latterligt

Réponse : Getlucky Casino
Niet spelen … je krijgt ook geen contact !!!!

Réponse : Getlucky Casino
they literally scam u and wont payout wins i usually dont write reviews but u should choose a different site to play very untrustworthy

Réponse : Getlucky Casino
Her er lige min oplevelse at tale med chatten på GETLUCKY - Skal lige sige jeg var ny på siden og sagde ja tak til en bonus - Og så lige pludselig blev chatten afbrudt - Og jeg har ikke fået de 100 kr i bonus
Hej!
Velkommen i chattenn.
Mit navn er Inrgid, hvad kan jeg gøre for dig?
Hej - Vi har indbetalt 100 kr - MEn hvordan får vi så brugt den indbetalingsbonus vi fik ?
Kan du uddybe, hvad du mener med vi ;)
OK - Jeg har indbetalt 100 kr - og sagde ja tak til en bonus på det indbetalte - Men jeg har brugt de 100 jeg satte ind og ved ikke hvordan jeg får aktiveret de 100 kr der står i ny saldo - Min kone har gjort detsamme
din bonus er tilføjet til din spillekonto og er synlig under "Kampagner" på din spilleprofil.
Jeg må dog desværre oplyse, at jeg ikke kan aktivere bonussen med din første indbetaling, da der ikke er tilstrækkelige midler tilbage på din konto.
For at aktivere bonussen skal du følge disse trin:
Gå ind under “Kampagner” på din profil.
Find velkomstbonussen og klik på “Aktivér”.
Indsæt et beløb på minimum 100 kr. på din konto.
Er der ellers andet jeg kan gøre for dig?
Det har jeg gjort - Der står dette
Inden jeg spillede stor der 200
Den første indbetaling har du spillet, der står derfor ikke længere nogle midler på din konto
Der er kun 0.6 DKK på din konto lige nu :)
Hvorfor står der så ny saldo 100,60 ?
Jeg kan se, det er en indbetaling, der fejler, og derfor ikke er modtaget på din konto. Som du kan se i venstre hjørne af dit skærmbillede, er din saldo kun 0.6
Hvad er det for en indbetaling der fejler - Jeg sagde JA TAK til at snuppe bonussen
Har kun indbetalt 1 gang og den kørte lige igennem - Og der stor så på NY SALDO 200 kr
Jeg forstår godt, frustration, jeg kan se, du først har indbetalt 100 kr, som du har modtaget. Derefter har du forsøgt at indbetale igen for 100 kr, som er blevet afvist. Dermed modtog og spillede du kun for de 100 kr, og der er derfor ikke nogle midler, jeg kan aktivere din bonus med.
Ja det var mig selv der afviste - Men hvorfor stod der så 200 kr i NY SALDO efter jeg havde indbetalt 1 gang???
Jeg kan ikke se der har stået 200 kr i ny saldo på din konto.
Nej selvfølgelig kan du ikke det - Jeg har jo spillet for 99,40 kr - Så er der 0,60 tilbage
Så nu står der 100,60 tilbage - Du kan jo se under spilhistorik hvad jeg har spillet - Og du kan vel også se at der står 100,60 kr på NY Saldo
Ja, det har du helt ret i, men din aldo har ikke været på 200 kr på nået tidsunkt.
HVORFOR står der så 100,60 på NY SALDO
Det er end indbetaling, der er blevet afvist. Hvis den var godkendt, var det rigtigt, din saldo ville være 100.6, men den er afvist og aldrig modtaget. Dermed er det ikke nogen ny saldo.
Se nu på det klip jeg har sendt til dig
Ja, som sagt er det den nye balance fra da du forsøgte at indbetale, men da den ikke er gået igennem og efter blev afvist, har du ikke modtaget de 100 kr.
Ej stop nu - Der stod 200 inden jeg startede med at spille - Og hvordan kan der så stå en saldo på et beløb som er afvist ????
Kan du sende mig et skræmbillede af, der har stået 200 kr
NEJ det kan jeg jo ikke - Men så må de forklare mig hvorfor der står 100,60 i Ny saldo ???
Som tidligere nævnt har du indbetalt 100 kr. og spillet dem væk på casinospillet "The Farm Power Combo". Du modtog ikke din velkomstbonus, og derfor har din saldo aldrig været 200 kr. Efter at have spillet alle dine 100 kr. fra den første indbetaling på "The Farm Power Combo", forsøgte du i dag kl. 10:21 at indbetale 100 kr. via MobilePay.
Denne indbetaling ville have vist dig en ny saldo på 100,6 kr., når den gik igennem. Men som du selv har oplyst, afviste du denne indbetaling, og derfor modtog du aldrig den nye saldo.
Det, du ser som "ny saldo" i din transaktionsliste, er en meddelelse, der viser den forventede saldo, hvis indbetalingen var gået igennem. Her burde du også kunne se, at den er afvist og ikke nået frem.

Réponse : Getlucky Casino
En savoir plus sur les différents types d'avis.