Vertrek uit Athene. Alles perfect georganiseerd, documentatie snel ontvangen, alles georganiseerd. Zeker nu we pas 2 dagen voor vetrek geboekt hebben. Complimenten. Owner van boot was precies op tijd... Voir plus

Lisez les avis des autres
Boeken van de boot en contact voorafgaand aan de huur waren prima. Goed prijzen en prompte reacties op emails. De houding tijdens de huurperiode was minder goed. Vrij laconiek hoe men omging met de... Voir plus
L'entreprise a répondu
2x moeten uitstellen ivm inreisbeperkingen uiteindelijk toch begin september richting Zadar gevlogen.Bij taxibusjes eff flink gepingeld (vroegen 35€ pp , waren met 8 man) voor 100€ richting haven. 5... Voir plus
Heldere communicatie en de mogelijkheid je borg te verzekeren via unigarant. Wij zeilen al vele jaren en regelden het altijd zelf. Maar ons vaste adres had niks beschikbaar. Dus uitwijken naar een and... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
De Nederlandse organisatie sinds 2002 voor zeilvakantie Griekenland, zeiljacht huren Kroatie, zeilen Turkije, zeilboot huren Italie, zeilvakantie Spanje, zeilvakantie Frankrijk, zeilvakantie Mallorca en 42 landen in totaal. Via ons heb je een keuze uit meer dan 10.000 jachten wereldwijd. Ook kun je onze jachten huren in de Cariben, Indische Oceaan en vanuit iedere haven in de Middellandse zee. Wij bieden jachten aan in meer dan 200 havens. Je huurt bij ons zelfstandig een boot (Bareboat) of onder begeleiding (Flottielje of met schipper). Zeilen in 2026? Boek dan in ieder geval deze week nog om maximaal te profiteren van de grootste keuze jachten tegen hoogste online lastminute kortingen zoals vermeld.
Wishful Sailing
Écrit par l'entreprise

- Boek veilig en vertrouwd
- Wij zijn aangesloten bij de Hiswa en SGR. Aanbetalingen zijn dus gegarandeerd. Ook kun je bij ons via Ideal Payment de betalingen online verrichten!
- Meer dan 10.000 jachten in 42 landen
- Onze prijzen en offertes zijn glashelder zonder verscholen kosten. Onze informatie is compleet vooraf, tijdens en bij aankomst in haven. 24/7 telefonische ondersteuning tijdens je vakantie. Wij samenwerken met meer dan 300 top buitenlandse partners.
- Boek nu je zeilvakantie 2026 met mega veel vroegboek korting!
- Zeilen in 2026? Boek dan deze week nog om maximaal te profiteren van de grootste keuze en hoogste last minute kortingen zoals vermeld. Kortingen kunnen oplopen tot wel 72%! Dat scheelt echt honderden euro's per jacht. Waar wacht je nog op. Boek nu om maximaal te profiteren van de hoogste online vroegboekkortingen!
24/7 service - Mooiste jachten voor de scherpste prijzen
Huur veilig en vertrouwd met SGR en HISWA garanties! Tevens kan je betalen via Ideal bij ons!.

Coordonnées de contact
Vogelzand 10, 3846JM, Harderwijk, Pays-Bas
- +31 341 456806
- info@wishfulsailing.nl
- wishfulsailing.nl

Lastminute korting 2026!
Aucune trace de demande d’avis
Heel positieve ervaring van begin tot eind
We hebben via Wishful Sailing online een zeiljacht gehuurd op Mallorca. Het hele proces van selectie, boeking tot en met facturatie en opvolging van de vakantie is heel vlot verlopen. We kregen heel snel en duidelijk antwoord op vragen. We hadden een heel fijne zeilvakantie. We kijken terug op een positieve ervaring met Wishful Sailing.
Snelle en duidelijke communicatie
Snelle en duidelijke communicatie. Zondermeer aan te bevelen
Goede en zorgvuldige communicatie
Goede communicatie. Elke stap duidelijk en volledig.
Kan niet makkelijk verbeterpunten benoemen.
Ook deze keer heeft Wishful Sailing weer het…
Ook deze keer heef Wishfull Sailing weer het perfecte schip voor ons geregeld en ook de service van Costas in Lefkada was buitengewoon.
Opnieuw top
Opnieuw top! Wat een heerlijke vakantie en een super boot. Alles weer top geregeld door wishful sailing
AL ruim 20 jaar huren we hier
AL ruim 20 jaar huren we hier voor een week onze boot, 5 mannen die de hele middellandse zee inmiddels hebben rondgevaren. Ook nu weer adequate en snelle informatie met prima voorlichting over waar te gaan en wat te doen. Alles in de puntjes geregeld.
Goede en makkelijke communicatie
Goede en makkelijke communicatie. Wij hebben bare boat gehuurd en een flotilje geregeld via Wishful sailing, alles volledig naar verwachting.
Prettige communicatie
Prettige communicatie steeds, met duidelijke documentatie over de gehuurde boot en verhuurder. Boot is vooraf dus bekend.
Ik boek al enkele jaren bij Wishful, betrouwbare partij en gewoon om zekerheid te hebben in het buitenland.
Bij herhaling goede bemiddeling voor een zeilboot in Athene
Bij herhaling goede bemiddeling door Marcel en collega's voor een boot in Athene; denkt mee en doet suggesties, stuurt duidelijke informatie en handleidingen en er wordt snel gereageerd op ieder bericht.
Er is veel kennis bij deze organisatie en dat geeft steun bij het vinden van een betrouwbare verhuurder.
De informatie vooraf was compleet
De informatie vooraf was compleet. De betalingsherinnering voor de tweede termijn is prettig, maar kwam wat aan de late kant.
Snelle respons op onze berichten
Snelle respons op onze berichten, alles was goed geregeld met hun lokale partner. Wij hebben genoten van een heerlijke vakantie vanuit Lefkas!
Uitgebreid aanbod en goede service
Het uitgebreide aanbod, goede en snelle service van Wishful Sailing is top! Na advies van Marcel gekozen voor de Bali Catsmart catamaran. Geen moment spijt van gehad; we hebben genoten! Enige minpuntje; week is veel te kort..
zeer tevreden
Net een week terug uit Volos Griekenland. Zeer tevreden over de service:snelle reactie en meedenkend, flexibel en eerlijke prijs
de charterservice in volos was ook heel goed, jacht was tip top in orde
aanrader!
De reis moet nog plaatsvinden maar de…
De reis moet nog plaatsvinden maar de bemiddeling door Wishful Sailing was heel goed! Vriendelijk telefonisch te woord gestaan, vlotte reacties op e-mails (ook in het weekeind) en er werd met onze wensen meegedacht. We kijken uit naar de vakantie!
Opnieuw een zeer vlotte booking uit een…
Opnieuw een zeer vlotte booking uit een zeer ruim aanbod aan boten voor een week zeilplezier vanuit Rhodos.
Alimos (Athene) - Griekenland
Vertrek uit Alimos - Griekenland
Snel geholpen door Wishful Sailing met de selectie van het gecharterde jacht
De charterfirma ter plekke was een kleiner bedrijf maar zeer flexibel, sympathiek en betrokken! Een heel aangename ervaring.
Zij waren ook enthousiast over de samenwerking met Wishful Sailing. En dat is mooi meegenomen!
Opnieuw geboekt voor zomer 2025
Opnieuw geboekt voor zomer 2025. Inmiddels al zo veel goede ervaringen! wij kijken uit naar onze vakantie in Griekenland!
Zeer behulpzaam met het zoeken naar het…
Zeer behulpzaam met het zoeken naar het juiste schip en vaargebied in Kroatië. Ook buiten kantoor uren zeer bereikbaar en steeds binnen de kortste tijd een reactie.
Betrouwbaar advies mbt boot en eilanden keuze
Goed betrouwbaar advies mbt bootkeuze en waar in Griekenland te zeilen afh. van windomstandigheden, keuze van eilanden en zeilervaring. Zeer snelle response op al mijn vragen en veel geduld gehad met mij totdat ik een keuze gemaakt had. Marcel en zijn wishful sailing zijn top en zeer professioneel!
Harold
Prima ervaring
Tot hiertoe prima ervaring met Wishful sailing. Jullie team heeft er alles aan gedaan om voor ons gezelschap van 11 personen een geschikte boot te vinden. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en jullie waren altijd bereikbaar voor extra vragen. Wij kijken uit naar onze reis in Juli!!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.