Banner for Wishful Sailing

Wishful SailingAvis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vertrek uit Athene. Alles perfect georganiseerd, documentatie snel ontvangen, alles georganiseerd. Zeker nu we pas 2 dagen voor vetrek geboekt hebben. Complimenten. Owner van boot was precies op tijd... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Boeken van de boot en contact voorafgaand aan de huur waren prima. Goed prijzen en prompte reacties op emails. De houding tijdens de huurperiode was minder goed. Vrij laconiek hoe men omging met de... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Heldere communicatie en de mogelijkheid je borg te verzekeren via unigarant. Wij zeilen al vele jaren en regelden het altijd zelf. Maar ons vaste adres had niks beschikbaar. Dus uitwijken naar een and... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de voyages

Écrit par l'entreprise

De Nederlandse organisatie sinds 2002 voor zeilvakantie Griekenland, zeiljacht huren Kroatie, zeilen Turkije, zeilboot huren Italie, zeilvakantie Spanje, zeilvakantie Frankrijk, zeilvakantie Mallorca en 42 landen in totaal. Via ons heb je een keuze uit meer dan 10.000 jachten wereldwijd. Ook kun je onze jachten huren in de Cariben, Indische Oceaan en vanuit iedere haven in de Middellandse zee. Wij bieden jachten aan in meer dan 200 havens. Je huurt bij ons zelfstandig een boot (Bareboat) of onder begeleiding (Flottielje of met schipper). Zeilen in 2026? Boek dan in ieder geval deze week nog om maximaal te profiteren van de grootste keuze jachten tegen hoogste online lastminute kortingen zoals vermeld.

Wishful Sailing

Écrit par l'entreprise

Boek veilig en vertrouwd
Wij zijn aangesloten bij de Hiswa en SGR. Aanbetalingen zijn dus gegarandeerd. Ook kun je bij ons via Ideal Payment de betalingen online verrichten!
Meer dan 10.000 jachten in 42 landen
Onze prijzen en offertes zijn glashelder zonder verscholen kosten. Onze informatie is compleet vooraf, tijdens en bij aankomst in haven. 24/7 telefonische ondersteuning tijdens je vakantie. Wij samenwerken met meer dan 300 top buitenlandse partners.
Boek nu je zeilvakantie 2026 met mega veel vroegboek korting!
Zeilen in 2026? Boek dan deze week nog om maximaal te profiteren van de grootste keuze en hoogste last minute kortingen zoals vermeld. Kortingen kunnen oplopen tot wel 72%! Dat scheelt echt honderden euro's per jacht. Waar wacht je nog op. Boek nu om maximaal te profiteren van de hoogste online vroegboekkortingen!

24/7 service - Mooiste jachten voor de scherpste prijzen

Huur veilig en vertrouwd met SGR en HISWA garanties! Tevens kan je betalen via Ideal bij ons!.

Sinds 2002 het vertrouwde adres voor jullie onbezorgde zeilvakanties wereldwijd!

Coordonnées de contact

Promotion box for Wishful Sailing

Lastminute korting 2026!

Boek nu online met extra mega lastminute korting online!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

629 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

30 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Onze eerste echte zeilvakantie met het gezin

Onze eerste echte zeiltocht met het gezin, een flottielje vanuit Athene, Griekenland ... Een hele leuke ervaring, iets wat we nog willen doen. Wishful Sailing regelde voor ons boot en flottielje. Alles was perfect in orde, zodat wij 100% konden genieten :-)!

19 août 2022

Topservice

Voor de zesde keer gecharterd via Wishful Sailing en altijd goed geregeld en top service!

18 août 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Prima in orde, alweer de vierde keer

Het is alweer de vierde keer dat wij een jacht hebben gehuurd via Wishful Sailing, deze keer in Fethiye, Turkije. Het verliep allemaal zeer goed: snelle en fijne communicatie met Marcel. Ik vind het gewoon prima om met Wishful Sailing een bare boat te boeken! Tot volgend jaar!

3 août 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Bavaria 50 STELLA 2022 refit

Afgelopen week een Bavaria 50 new 2022 refit gehuurd met als tussenpersoon Wishful sailing.
Eigenaar mr. Giannis van Greeksea.gr haalt je op en rijdt NIET naar het afgesproken Lefkas maar jakkert een dik uur verder rijden naar het rustieke Astakos waar de eerste nacht een discoboot tot laat in ochtend rondom je boot vaart.

Dan begint uitleg en inspectie van de boot.
Bijbootje was meer dan lek, langste aanwezige landvast was 15 meter kort maar bestond ook nog eens uit 5 delen korte lijn, bagger en onveilig.
Geen vuilwatertanks? Hoezo refit? Slecht werkende ankerlier, waar bij elke ophaalmanouvre handmatig met de hand tegen ketting getikt moest worden om vastlopen tegen te gaan. De boot stonk naar poep van onze voorganger (zat nog in leiding) tevens lagen 2 volle lekkende vuilniszakken van de voorganger nog in de ankerbak. (schoonmaakkosten 200 euro worden gewoon in zak van mr. Giannis gestoken.
De lieren liepen alles behalve gesmeerd, alsof je een paard vooruit moest trekken.
Vuile bevlekte handdoeken en matrassen aan boord.
Boegschroef was voor boot van 6 meter, maar werkte niet, behalve herrie maken.
Refit was ver te zoeken naast wat opgeplakte led-kermislampjes.
M.a.w. boot is oud en vies en alle katrollen waar vallen over lopen waren broos, rolde niet en braken spontaan af.
Flink gebarsten ankerbak, gasfornuis-pitten werkten slechts voor de helft.
Watertank om buiten te douchen werd gewoon een duik in zout water, zonder douche, wetende dat je 1000 liter zoet water in tanks hebt zitten.
Maar alles werkte en was nagekeken door mr. Giannis en we hoefde ons GEEN zorgen te maken. Vooral bij problemen meteen met mr Giannis bellen en vooral GEEN politie erbij halen.
Ik begrijp nu wel waarom.
Normaliter zou dit schip meteen aan ketting gelegd worden.

Op de dag van vertrek met de boot moesten wij in de hete zon mr. Giannis omhoog de mast in trekken waar hij veel te laat nog reparaties en lampjes ging vervangen.
Een uur na vertrek hoorde we dat mr. Giannis zijn telefoon aan boord had laten liggen.
Of wij ff wilde wachten tot mr. Giannis ons kon inhalen met een speedboat om zijn tel op te halen.

Huur deze boot niet en ga niet in zee met mr Giannis de charlatan.
Hij probeert namelijk bij retourneren van boot alle ontbrekende kapotte onderdelen op jou te verhalen.

Het lijkt erop of deze man zich jarenlang pleuris heeft gewerkt op div. charters en daar “ervaring” heeft opgedaan. Na zelf een sloopschip gevonden te hebben en dat enigszins varend te maken dacht deze man vast een manier gevonden te hebben om makkelijk geld te verdienen.

30 juillet 2022
Logo de Wishful Sailing

Réponse de Wishful Sailing

Beste Lars, vervelend om te lezen dat het materiaal van de gehuurde Bavaria 50 met bouwjaar 2000 (refitted in 2022) niet naar wens is geweest. Wij zullen op jou advies dit jacht en partner nader gaan evalueren. Wel goed om te lezen dat behoudens materiaal de vakantie verders hartstikke leuk is geweest (reactie via facebook). Lars Kolsteren
we hebben hartstikke leuke week op boot gehad veel lol en zeilplezier
Alleen materiaal was slecht

Noté 5 sur 5 étoiles

Catamaran Lagoon 46 geboekt via wishful…

Catamaran Lagoon 46 geboekt via wishful sailing.
One way Dubrovnik -Trogir in juni 2022.
Boeking werd vlekkeloos afgehandeld via Marcel bij Wishful Sailing.
Onmiddelijke respons bij navraag beschikbare boten en ook op bijkomende vraag om inlichtingen werd heel snel gereageerd.
Reeds meerdere malen geboekt via wishful sailing en nog steeds tevreden klant.

8 juillet 2022

Heel vriendelijk en professioneel

Heel vriendelijk contact gehad met de eigenaar Marcel voor de huur van een catamaran. Elke vraag werd snel en serieus behandeld, ik heb zelfs buiten kantoortijden contact op kunnen nemen. Zeer prettig en zeker een aanrader.

21 mai 2022

4 keer is nog steeds scheepsrecht

Volgens mij huren we nu voor de 4de keer via Wishful Sailing en het is ons iedere keer zeer goed bevallen. Snelle, pro-actieve en correcte communicatie altijd zoekend naar een oplossing. Fijne club!

7 mars 2022

Zeillen in Mallorca prettig geregeld

Voor de 3x keer geboekt bij wishful sailing en deze keer naar Mallorca in de eerste week van November. Alles top geregeld en in orde. We hebben genoten van de boot en het weer. Nu zijn we bezig met de 4e boeking en nu richting de oostzee dit gaat helemaal goed komen met Machel.

groeten Arjan

4 février 2022

Vertrekhaven Zader

2x moeten uitstellen ivm inreisbeperkingen uiteindelijk toch begin september richting Zadar gevlogen.Bij taxibusjes eff flink gepingeld (vroegen 35€ pp , waren met 8 man) voor 100€ richting haven. 50ft vaarplezier lag op ons te wachten. Boot schoon en up to date. Charter organisatie stelde ongevraagd busje beschikbaar voor de boodschappen. Prachtig vaargebied met als hoogtepunten KRKA en Hvar.
September 2022 gaan we weer en zeker in zee met Wishful Sailing al was het alleen maar voor de bemiddeling bij problemen met inreisbeperkingen
Theo Sijs

10 janvier 2022
Noté 3 sur 5 étoiles

Alles was top,geen enkele…

Alles was top,geen enkele opmerking,vlotte en directe communicatie met Marcel en de service van omegasail was ook super,vlugge cheque in en out,en het zeilgebied vanuit corfu is een aanrader
Luc

Noté 5 sur 5 étoiles

We zijn zeker tevreden over Wishful…

We zijn zeker tevreden over Wishful Sailing in de coronatijd. Minder te spreken over de service in de haven in Lavrion. Sea Star Sailing traag, ongecoordineerd, bij het in en uitchecken.

Zeilvakantie in Kroatië

Wij zijn net terug van een zeilvakantie in Kroatië waar we gestart zijn vanuit Sibenik . De service vanuit Wishful Sailing was uitstekend zeker gezien het afgelopen jaar met de Corona problemen.

Covid perikelen

Vorig jaar kon onze zeilvakantie in Toscane niet doorgaan ivm Covid.
Door flexibele opstelling van Wishful Sailing hebben we nu toch heerlijk rond het mooie Elba gezeild.

14 septembre 2021

Heb prima ervaring met Wishful Sailing

Heb prima ervaring met Wishful Sailing. Boeken hier al een paar jaar een zeilboot in Mallorca en Kroatië. Ondanks de Corona beperking zijn we er toch steeds weer goed uitgekomen en hebben we heerlijke zeilvakanties gehad.
Zijn prima bereikbaar en geven snel reactie op vragen.

5 septembre 2021
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus