Banner for Wishful Sailing

Wishful SailingAvis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Boeken van de boot en contact voorafgaand aan de huur waren prima. Goed prijzen en prompte reacties op emails. De houding tijdens de huurperiode was minder goed. Vrij laconiek hoe men omging met de... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

2x moeten uitstellen ivm inreisbeperkingen uiteindelijk toch begin september richting Zadar gevlogen.Bij taxibusjes eff flink gepingeld (vroegen 35€ pp , waren met 8 man) voor 100€ richting haven. 5... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heldere communicatie en de mogelijkheid je borg te verzekeren via unigarant. Wij zeilen al vele jaren en regelden het altijd zelf. Maar ons vaste adres had niks beschikbaar. Dus uitwijken naar een and... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de voyages

Écrit par l'entreprise

De Nederlandse organisatie sinds 2002 voor zeilvakantie Griekenland, zeiljacht huren Kroatie, zeilen Turkije, zeilboot huren Italie, zeilvakantie Spanje, zeilvakantie Frankrijk, zeilvakantie Mallorca en 42 landen in totaal. Via ons heb je een keuze uit meer dan 10.000 jachten wereldwijd. Ook kun je onze jachten huren in de Cariben, Indische Oceaan en vanuit iedere haven in de Middellandse zee. Wij bieden jachten aan in meer dan 200 havens. Je huurt bij ons zelfstandig een boot (Bareboat) of onder begeleiding (Flottielje of met schipper). Zeilen in 2026? Boek dan in ieder geval deze week nog om maximaal te profiteren van de grootste keuze jachten tegen hoogste online lastminute kortingen zoals vermeld.

Wishful Sailing

Écrit par l'entreprise

Boek veilig en vertrouwd
Wij zijn aangesloten bij de Hiswa en SGR. Aanbetalingen zijn dus gegarandeerd. Ook kun je bij ons via Ideal Payment de betalingen online verrichten!
Meer dan 10.000 jachten in 42 landen
Onze prijzen en offertes zijn glashelder zonder verscholen kosten. Onze informatie is compleet vooraf, tijdens en bij aankomst in haven. 24/7 telefonische ondersteuning tijdens je vakantie. Wij samenwerken met meer dan 300 top buitenlandse partners.
Boek nu je zeilvakantie 2026 met mega veel vroegboek korting!
Zeilen in 2026? Boek dan deze week nog om maximaal te profiteren van de grootste keuze en hoogste last minute kortingen zoals vermeld. Kortingen kunnen oplopen tot wel 72%! Dat scheelt echt honderden euro's per jacht. Waar wacht je nog op. Boek nu om maximaal te profiteren van de hoogste online vroegboekkortingen!

24/7 service - Mooiste jachten voor de scherpste prijzen

Huur veilig en vertrouwd met SGR en HISWA garanties! Tevens kan je betalen via Ideal bij ons!.

Sinds 2002 het vertrouwde adres voor jullie onbezorgde zeilvakanties wereldwijd!

Coordonnées de contact

Promotion box for Wishful Sailing

Lastminute korting 2026!

Boek nu online met extra mega lastminute korting online!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

629 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

30 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Vertrokken vanuit Lauterbach…

Vertrokken vanuit Lauterbach (Duitsland).
Hebben met z'n 4en (volwassene) een 45ft Bavaria uit 2012 gechartert. Qua boot wisten wij wat op ons zou afkomen. Zeilgebied was nog onbekend en de staat van uitrusting op de boot was ook een beetje verrassend. Geen windmeter, geen roerstandaanwijzer, geen windrichtingmeter, sommige 2 van de 4 lieren hadden wel ff meer onderhoud mogen hebben. Dit hebben wij na 8 keer een boot charteren nog niet gehad. Na de check- in incl. uitleg op en over de boot stond er een week oostzee op het programma.
In de boot hing een beetje een rioollucht die wij in eerste instantie als stilstaand water in de wc potten gingen duiden. Op de eerste vaardag bleek de boordaccu gewoon kapot te zijn. Na 1 uur zeilen waarschuwing van te lage accuspanning. Motor erbij om stroom te draaien, geeft deze na een tijdje temperatuurwaarschuwing. Blijkt achteraf een verstopte inlaat geweest te zijn waar zeegras voor hing (kan gebeuren). Zo konden wij de motot toch gebruiken om de haven in te komen. Bij bellen met de verhuurder wilde deze eerst niets aan de accu doen. Contact met Wishfull (Marcel) opgenomen, deze verzocht ons erop te staan dat er iets gedaan moest worden. Verhuurder stuurde toch een monteur naar onze volgende haven en deze kwam meteen er achter dat de zwavellucht op de kapotte accu terug te leiden was. Deze werd (op zondag) meteen vervangen. De Bavaria zelf is een lekkere boot om meet te varen en zeilen en de ruimte is natuurlijk voor 4 personen ruim voldoende. Afwikkeling bij de checkout was heel relaxed en onze opmerkingen over de boot werden serieus genomen. De boot werd schadevrij weer ingeleverd. Prachtige zeilweek gehad met herfstachtig weer. De kwaliteit van de boot had beter mogen zijn.

1 septembre 2021

perfect!

Vertrek uit Athene. Alles perfect georganiseerd, documentatie snel ontvangen, alles georganiseerd. Zeker nu we pas 2 dagen voor vetrek geboekt hebben. Complimenten. Owner van boot was precies op tijd aanwezig en nam vooraf al contact op per app over timing. In huur nemen ging soepel en vlot en op tijd. Boot in perfecte staat, en topweek gehad. Volgende keer zeker weer via Wishful Sailing.

30 août 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Topweek gehad met start vanuit Zadar

Topweek gehad met start vanuit Zadar. Vervolgens hebben we ruim 350km gevaren! De boot was goed uitgerust en vaarde lekker snel. De kapitein was een aardige kerel, wel ietwat voorzichtig.

Echt een aanrader om gebruik te maken van Wishfull/Bruneko en vooral van kapitein Angelo.

Heerlijke vakantie in Griekenland,

Heerlijke vakantie in Griekenland,

Na een jaar vertraging door COVID hebben we toch kunnen genieten van een geweldige week vanuit Lavrion Griekenland.
Toen we aankwamen kregen we een upgrade van onze Hanse 400 naar een nagelnieuwe Beneteau 41.1.
Heerlijk gezeild onder begeleiding van de fantastische flottielje crew van Portokali.

Al met al een heerlijke vakantie.

Winse

Prachtige week vanuit Trogir

Een week een dufour 412 gehuurd in Trogir. Nieuw schip (2021) zeer comfortabel. Fantastische week gehad met mooi weer en lekkere wind. Prachtig vaargebied met veel mooie baaitjes om te ankeren of aan een boei te liggen.
Snelle en behulpzame check-in service.

Uitstekende service

Snelle afhandeling van aanvraag tot offerte. Ondanks de schaarste van beschikbare boten toch nog een optie aangeboden gekregen Lefkas gebied.

3 août 2021
Noté 2 sur 5 étoiles

Deze keer was een boot van Kekeris in…

Deze keer was een boot van Kekeris in slechte staat. Van alles was kapot of ging kapot. Uit noodzaak terug naar Kos om alles te laten repareren. Kekeris bied alle hulp, maar na een jaar buiten gebruik zou de boot in optimale staat moeten kunnen zijn.
In 2019 hadden we een oudere boot van Kekeris die in optimale staat was.
Opsomming van mankementen:
* thermokoppels gasfornuis defect
* waterpomp alleen met hand bedienen
* Valstopper grootzeil defect waardoor zeil moeilijk oprolbaar was
* contact motor niet uitschakelbaar (moeilijk starten)
* Greek pilot 17 jaar oud (niet up to date)
* geen spinaker boom
* windsnelheidsmeter werkt meestal niet
* vaart log onbetrouwbaar
* koelkast niet afsluitbaar (bij ieder zeetje inhoud door kajuit)
etc

2 août 2021
Logo de Wishful Sailing

Réponse de Wishful Sailing

Beste Patrick. Welkom thuis maar erg jammer om dit te lezen - Wij zijn (net zoals jullie zelf aangeven) dit ook niet gewend van Kekeris en wij hebben hun om opheldering gevraagd. Zodra wij antwoord hebben gaan jullie van ons horen.
Wishful Sailing

Het was heerlijk!!

Na een heftig Corona jaar waren we toe aan een beetje ontspanning. Nou dat is gelukt.
2 heerlijke weken zielen in Kroatië ( vertrekhaven Split ) op een Bavaria 41.
De bemiddeling van Wishful Sailing was top / snel en correct.
Echt een aanrader voor een heerlijke ontspannen vakantie.

21 juillet 2021

Zeilen Lefkas via Wishful Sailing ervaring

Met bemiddeling van Wishful Sailing (voor de 3e keer) een zeilboot (Bavaria 49) gehuurd in Lefkas bij Katopodis Yachting voor 2 weken. Ik kies voor de bemiddeling omdat ik het gevoel heb dat je iets sterker staat als er lokaal problemen zijn. Ongelooflijk snelle communicatie en daadkracht bij het zoeken van een boot door Marcel bij Wishful Sailing. Heel behulpzaam en ervaren. Lees alles goed door want er staat wel eens een typefoutje of verwisseling in maar de service is geweldig. Katopodis overigens zeer vriendelijk familiebedrijf. Al met al heel goede ervaring.

18 juillet 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie zeilvakantie Corfu via Wishful Sailing…

Mooie vakantie via Wishful Sailing mogen hebben in Corfu. Omega Sailing was het bedrijf op Corfu en alles was prima geregeld.
Alle papieren lagen al klaar bij de boot, direct bij vertrek een gezamelijke whatsapp groep aangemaakt door de organisatie, snelle reactie op alles en zeer relaxte check-in. Volgende keer hopelijk iets meer wind ;-)

1 juillet 2021

Kroatie SUkosan 2021

In Januari 2020 geboekt voor Kroatie Sukosan, door de corona situatie met veel moeite verplaatst, dat was wat minder in het proces, maar begin Juni 2021 toch geweest. Wij hadden de boot van het bedrijf Reful, mooie boot, prettige mensen, flexibel qua tijden etc. Gebied is aanrader, leuke baaien dorpjes etc.
Enige min puntje maar is ook stukje eigen verantwoording waren de kosten voor het varen in de nationale parken. Op de dag zelf kan je niet meer via internet een toegangskaart kopen en koste het 1200 Kuna. Houdt dit in gedachten.

27 juin 2021

Goed gevoel

Wederom met Wishful sailing de boeking Corfu geregeld. Best spannend gezien de coronamaatregelen maar alles samen doorgenomen en dat gaf het goede gevoel. Prettig dat men goed bereikbaar is en deskundig adviseert.

23 juin 2021

Huur Bavaria 40 vanuit Lefkas

Van 12.06 tot 19.06.2021 een Bavaria 40 gehuurd in Lefkas (Griekenland) door bemiddeling door Wishful Sailing.
Schip was eigenlijk gehuurd in dezelfde periode in 2020 maar door Covid en de daarmee gepaard gaande reisbeperkingen was het toen niet mogelijk het schip af te nemen.
Prima schip en goede bemiddeling door Wishful Sailing, zoals in alle voorgaande jaren dat wij daar een schip hebben gehuurd.
Alle benodigde papieren lagen klaar bij het inschrijven en na het schoonmaken en de check van de inventaris konden wij dezelfde dag nog onze beoogde bestemming bereiken.

23 juin 2021
Noté 4 sur 5 étoiles

Door Corona zeilweek vanuit Pirovac een…

Door Corona zeilweek vanuit Pirovac een jaar uitgesteld maar nu dan toch gegaan. Het roer van de Bavaria 37 ging enorm stroef, daarom na lang aandringen een Bavaria 40 meegekregen die uitstekend functioneerde. Heerlijk gezeild in zonnige kornati eilanden van Kroatië

8 mai 2021
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus