Vertrek uit Athene. Alles perfect georganiseerd, documentatie snel ontvangen, alles georganiseerd. Zeker nu we pas 2 dagen voor vetrek geboekt hebben. Complimenten. Owner van boot was precies op tijd... Voir plus

Lisez les avis des autres
Boeken van de boot en contact voorafgaand aan de huur waren prima. Goed prijzen en prompte reacties op emails. De houding tijdens de huurperiode was minder goed. Vrij laconiek hoe men omging met de... Voir plus
L'entreprise a répondu
2x moeten uitstellen ivm inreisbeperkingen uiteindelijk toch begin september richting Zadar gevlogen.Bij taxibusjes eff flink gepingeld (vroegen 35€ pp , waren met 8 man) voor 100€ richting haven. 5... Voir plus
Heldere communicatie en de mogelijkheid je borg te verzekeren via unigarant. Wij zeilen al vele jaren en regelden het altijd zelf. Maar ons vaste adres had niks beschikbaar. Dus uitwijken naar een and... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
De Nederlandse organisatie sinds 2002 voor zeilvakantie Griekenland, zeiljacht huren Kroatie, zeilen Turkije, zeilboot huren Italie, zeilvakantie Spanje, zeilvakantie Frankrijk, zeilvakantie Mallorca en 42 landen in totaal. Via ons heb je een keuze uit meer dan 10.000 jachten wereldwijd. Ook kun je onze jachten huren in de Cariben, Indische Oceaan en vanuit iedere haven in de Middellandse zee. Wij bieden jachten aan in meer dan 200 havens. Je huurt bij ons zelfstandig een boot (Bareboat) of onder begeleiding (Flottielje of met schipper). Zeilen in 2026? Boek dan in ieder geval deze week nog om maximaal te profiteren van de grootste keuze jachten tegen hoogste online lastminute kortingen zoals vermeld.
Wishful Sailing
Écrit par l'entreprise

- Boek veilig en vertrouwd
- Wij zijn aangesloten bij de Hiswa en SGR. Aanbetalingen zijn dus gegarandeerd. Ook kun je bij ons via Ideal Payment de betalingen online verrichten!
- Meer dan 10.000 jachten in 42 landen
- Onze prijzen en offertes zijn glashelder zonder verscholen kosten. Onze informatie is compleet vooraf, tijdens en bij aankomst in haven. 24/7 telefonische ondersteuning tijdens je vakantie. Wij samenwerken met meer dan 300 top buitenlandse partners.
- Boek nu je zeilvakantie 2026 met mega veel vroegboek korting!
- Zeilen in 2026? Boek dan deze week nog om maximaal te profiteren van de grootste keuze en hoogste last minute kortingen zoals vermeld. Kortingen kunnen oplopen tot wel 72%! Dat scheelt echt honderden euro's per jacht. Waar wacht je nog op. Boek nu om maximaal te profiteren van de hoogste online vroegboekkortingen!
24/7 service - Mooiste jachten voor de scherpste prijzen
Huur veilig en vertrouwd met SGR en HISWA garanties! Tevens kan je betalen via Ideal bij ons!.

Coordonnées de contact
Vogelzand 10, 3846JM, Harderwijk, Pays-Bas
- +31 341 456806
- info@wishfulsailing.nl
- wishfulsailing.nl

Lastminute korting 2026!
Aucun historique récent de demande d’avis
Voor ons weer een uitstekende ervaring…
Voor ons weer een uitstekende ervaring met Wishfull sailing. De oorspronkelijke charter op Kos liep al soepel en wij kregen ook veel hulp en steun toen wij die vanwege oranje gekleurde eilanden en cancel van vlucht moesten omboeken naar Athene. Veel dank nog aan Marcel en zijn team.
Wat een fantastische ervaring weer
Wat een fantastische ervaring weer. Vertrokken vanuit Alimos Athen. Boot uitzoeken erg gemakkelijk. Hulp van Marcel was uitstekend. Binnen korte tijd alternatieven aangeboden bij zoektocht. Uiteindelijk de juiste boot gevonden. Goed reisadvies gehad. Alles gekregen zoals vermeld. Volgend jaar weer.
Fijne zeilervaring Zuid Sardinië
Ivm Corona tijd op het laatste moment geboekt, vertrekhaven Carloforte, Sardinië. Boot was goed al had er wel wat uiteg mogen zijn over de switch tussen huis en motoraccu. Deze was ons onbekend waardoor we te maken kregen met een lege motoraccu. Gelukkig lagen we voor anker waardoor afvaart niet te complex was. Sublieme begeleiding de haven in aan eind van de dag hadden we niet willen missen. Grootzeil kregen we wat moeizaam omhoog en naar beneden, wat smeermiddel kan geen kwaad. Bij plotselinge harde wind wil je snel en veilig kunnen acteren. Boeking, on- en offboarding verliepen goed. Persoonlijke benadering, zowel op kantoor als in haven. Vaargebied is uitdagend en leuk. Veel leuke ankerplaatsen, weinig jachthavens.
BIJNA PERFECT
Voorafinfo zeer uitgebreid en duidelijk van WS/Goor
Bavaria34 Fa Goor Ruegen brandschoon maar helaas onbetrouwbare brandstofmeter en wat kleine onvolkomenheden
Gasfles blijkt later geen optie maar verplicht 35euro
Uitrusting/kaarten up to date en zeer volledig
Correcte ontvangst en overdracht voldoende kan uitgebreider
Fantastisch vaargebied:mix van Wadden,Biesbosch en Engeland maar zonder stroom en Denemarken en Zweden op dagafstand
Trip zonder enige probleem of technisch falen
Kleine discussie over schoon opleveren maar naar tevredenheid in redelijkheid zelf afgehandeld
Indien Goor nog meer zijn best doet de volgende keer een 10 of 5 sterren
alles piekfijn geregeld
Voor de eerste keer een zeilvakantie…
Voor de eerste keer een zeilvakantie geboekt via Wishful Sailing vanuit Alimos Athene.
De boot was van JF Yachts, alles was okay.
Flottielje van BQ, we hadden geen voorstelling maar wat een service. Drie jonge mensen die onze flottielje de gehele week geholpen hebben met ankeren mooie havens,baaien restaurants en routes.
Alles samengevat een mooie zeilvakantie mede door Wishful Sailing.
Zeilvakantie Lefkas Griekenland
Voor het eerst een zeilvakantie geboekt in Lefkas Griekenland via Wishful Sailing. De ervaring met Marcel was perfect. Snelle reactie op alle vragen.
Wij hadden een Bavaria 41 cruiser via de partner MG Yachts gehuurd. Bewust voor een 'jonge' boot (3 jaar oud) gekozen. Dat viel ons een beetje tegen. Wij hadden verwacht dat de staat van de boot beter zou zijn.
Mochten we volgend jaar boeken, dan doen we dat weer via Wishful Sailing.
Gr, Hanno
Vakantie Griekenland 2020
Terug van een fantastische vakantie in Griekenland. Vertrek uit de haven Kalamaki-Alimos Athene. Het bedrijf waar Wishful Sailing mee samen werkt had alles goed geregeld. De door ons geboekte boot was niet beschikbaar en kregen daarom een upgrade naar een grotere boot. De bijgeboekte schipper was echt super! Al met al een echte aanrader!
Geweldige vakantie gehad
Geweldige vakantie gehad. Kleine problemen gehad maar goede ondersteuning en advies vanuit Wishful Sailing
Top vakantie!
Fantastische vakantie met een splinternieuwe Lagoon 42 vanuit Lefkas in Griekenland.
Alles prima geregeld door Marcel. Goede, heldere en snelle communicatie. Zeer aan te raden!
Wederom een groot succes
Vorig jaar in Kroatië en dit jaar in Griekenland vanuit haven Kalamaki-Alimos, in de buurt van Athene geweest, georganiseerd door Wishful sailing. Het charter bedrijf waarmee is gewerkt had een goede service waaronder een hostess die je voor alles kon bellen. We hadden een nieuwe Sun Odyssey 41ft. Marcel heeft het goed geregeld. Zouden zo nog een keer bij hem boeken.
Zeilboot in NL gehuurd via Wishful…
Zeilboot in NL gehuurd via Wishful Sailing.
Alles prima geregeld, en voor een goede prijs !
Zeer tevreden.
Zeilboot gehuurd via Wishful Sailing
Zeilboot gehuurd via Wishful Sailing. Goede service. Veel keuze, snelle respons en meedenken. Vertrek vanuit Palma deMallorca.
Catamaran gehuurd via Wishful S in…
Catamaran gehuurd via Wishful S in Trogir (Kroatië); alles was prima in ordeen begeleding / documenten vanuit W.S. optimaal
Opnieuw een fijne ervaring
Opnieuw, voor de derde keer, een zeilboot gehuurd via Wishful sailing, en weer een prima ervaring. Dit keer vertrek uit Marina Frapa, Rogoznica, Kroatië. We hebben gevaren met een Dufour Atoll 6, 50ft voor 12 personen. Pracht schip voor een grote groep. Zeilt ook beter dan verwacht o.b.v. de foto`s vooraf. De indeling was erg prettig voor zo`n grote groep (2 gezinnen). De boot was niet nieuw, maar alles werkte naar behoren. De base manager was een vriendelijke man die erg behulpzaam was. COVID-19 maakte vooral dat het veel minder druk was, en er vrijwel altijd een plekje in een haven te vinden was, ook nog op een laat moment van aankomen. Marcel van Wishfull sailing was opnieuw snel en correct in communiceren, alle reden om ook een volgende boot weer te boeken via Wishfull sailing.
Onvergetelijke eerste 'flottielje ervaring'
ondanks corona een prima vakantie gehad waardoor het tot het laatst spannend was of we wel konden vertrekken naar Corfu. De Bavaria 37 was 5 jaar oud en had helaas wel een oud (bol) grootzeil, maar motor en boot waren verder in perfecte staat en alles werkte goed. Ook in een klein (ivm corona) flottielje geplaatst met een heerlijk relaxte flottile leider. Prima geregeld door Marcel, en we gaan zeker nog een keer die kant op ;.)
Dit was de 8ste achtereenvolgende…
Dit was de 8ste achtereenvolgende boeking met Wishful Sailing. Alles weer piekfijn geregeld.
"elk nadeel heb zijn voordeel
Het was nog even spannend of de vlucht naar Trogir wel door zou gaan, maar dat was gelukkig wel het geval. Het was een vakantie om nooit te vergeten: "elk nadeel heb zijn voordeel" vanwege Corona was het lekker rustig, dus overal was er plek. Onze boot was perfect en dat gold ook voor de service van de chartermaatschappij: telefonisch altijd goed te bereiken en toen we een klein probleempje hadden met het zeil werd het direct opgelost. Mede dank zij Wishful Sailing kunnen wij terug kijken op een geweldige vakantie. Familie Klerks Heesch/Amsterdam
Professionele begeleiding bij zoektocht…
Professionele begeleiding bij zoektocht naar geschikte zeiljacht voor familievakantie.
Vriendelijke en transparante communicatie.
Goed geregeld.
Nadat we onze zeilvakantie in duigen zagen vallen omdat de tickets door de vliegmaatschappij geannuleerd waren, hebben we met Wishful Sailing een zeer goede regeling kunnen treffen. We konden de reservering doorschuiven naar volgend jaar 😃. Hopelijk houdt corona zich dan inmiddels koest.
Super bedankt Wishful Sailing!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.