À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Noté 1 sur 5 étoiles

OSTRZEGAM WSZYSTKICH przed tymi…

OSTRZEGAM WSZYSTKICH przed tymi OSZUSTAMI❗️❗️❗️nakłaniają ludzi do wykupienia subskrypcji WOLT+ a potem nie realizują prawidłowo usługi i nie poczuwają się do zwrotu wyłudzonych w ten sposób pieniędzy (kurier wbrew obowiązkowi art 7. ustawy o j.polskim nie posługujący się kompletnie językiem polskim, zamówienie opóźnione o KILKADZIESIAT MINUT,kurier oczekujący że zejdę z 4 p. na dół pod blok bo zapewne nie chciało mu się wnosić żwirku dla kota) itd Te platformy tego typu NAGMINNIE łamią zbiorowe interesy konsumentów, więc zachęcam wszystkich do wnoszenia skarg do Inspekcji Pracy, Inspekcji Handlowej i UOKiK I WARN EVERYONE against these SCAMMERS❗️❗️❗️they persuade people to buy a WOLT+ subscription and then do not provide the service properly and do not feel obliged to return the money they have been scammed in this way (the courier, contrary to the obligation under Article 7 of the Polish Language Act, does not speak Polish at all, the order was delayed by SEVERAL DOZENS OF MINUTES, the courier expected me to come downstairs from the 4th floor to the block because he probably did not feel like bringing cat litter), etc. These platforms of this type CONSTANTLY violate the collective interests of consumers, so I encourage everyone to file complaints to the Labor Inspectorate, the Trade Inspectorate and the Office of Competition and Consumer Protection.

10 juin 2026

Wolt się zepsuł

Kiedyś Wolt był ok, ale coś się popsuło. Zamówiłam pizzę. Przyszła spalona, nienadająca się do zjedzenia. Dostałam za nią zwrot, ale ucieli około 7zł za serwis. Nie wiem czemu mam płacić za dostarczenie posiłku, którego nie mogę zjeść. Pomimo prób nie zgodzili się na pełny zwrot.

8 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Stały klient, tysiące wydane — kompletna odmowa reklamacji

Jestem stałą klientką Wolta od ponad 2 lat. Złożyłam dziesiątki zamówień na łączną kwotę wielu tysięcy złotych i nigdy wcześniej nie zgłaszałam żadnych reklamacji ani problemów.
Niestety jedno zamówienie z rażącym opóźnieniem całkowicie zmieniło moje doświadczenie. Deklarowany czas dostawy wynosił ok. 30 minut, natomiast faktyczna próba doręczenia nastąpiła po ponad 2 godzinach z powodu problemów logistycznych po stronie Wolta. Już po godzinie zgłosiłam problem do obsługi klienta, jednak poinformowano mnie, że nie przysługuje żadna rekompensata do momentu dostarczenia zamówienia.
Po ponad dwóch godzinach czekania zgłosiłam rezygnację z zamówienia z powodu rażącego opóźnienia i odmówiłam jego przyjęcia. Mimo to Wolt odmówił pełnego zwrotu środków oraz jakiejkolwiek rekompensaty – nawet w formie voucherów czy kredytów.
Jako wieloletnia, lojalna klientka oczekiwałam przynajmniej próby uczciwego i partnerskiego rozwiązania problemu. Niestety sposób obsługi tej sprawy znacząco obniżył moje zaufanie do firmy.
Brak jakiejkolwiek elastyczności lub rekompensaty w oczywistym przypadku rażącej zwłoki jest dla mnie niezrozumiały.

26 avril 2026

Courier insulted me

Courier insulted me at my door — Wolt refused full refund
The courier couldn’t find the entrance to my building. I went outside to help him — and he insulted me multiple times. I felt unsafe at my own door.
On top of that, he had no thermal bag and was carrying the food on the car seat. The food arrived completely cold.
I reported everything to Wolt support. They confirmed the courier received feedback — but refused a full refund, offering only 20% despite the seriousness of what happened.
This is unacceptable. A courier who insults customers is a safety issue, not a delivery delay. Wolt’s compensation policy does not reflect that.
Would not recommend.

20 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Jestem naprawdę w szoku i bardzo…

Jestem naprawdę w szoku i bardzo rozczarowana obsługą Wolt. Zamówiłam jedzenie i po dosłownie kilku minutach zauważyłam, że podałam zły adres. Od razu napisałam do obsługi, błagając o zmianę, bo to była zwykła ludzka pomyłka.

Dokładnie w tym samym momencie restauracja oznaczyła zamówienie jako „gotowe”. Chodziło o 3 kebaby z frytkami — każdy, kto choć raz był w kebabie, wie, że przygotowanie tego w 4 minuty jest praktycznie niemożliwe. Wygląda to tak, jakby ktoś po prostu kliknął status, żeby nie dało się już nic zmienić.

W efekcie jedzenie pojechało na zły adres, ja zostałam bez kolacji i bez pieniędzy, a jedyne co usłyszałam to cytaty z regulaminu i brak jakiejkolwiek empatii. Zero próby pomocy, zero elastyczności, zero zrozumienia, mimo że zareagowałam natychmiast.

To było dla mnie naprawdę stresujące i przykre doświadczenie. Człowiek popełnił drobną pomyłkę i został za to „ukarany” utratą pieniędzy i jedzenia. Po tej sytuacji bardzo poważnie zastanowię się, czy kiedykolwiek jeszcze skorzystam z tej aplikacji.

7 janvier 2026

Koszmar

Nie polecam. zwłaszcza ich obsługi. Są nieuprzejmi, grożą, szantażują pieniędzmi i utrudniają komunikację na poziomie aplikacji.

30 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

To najgorsza firma dostawczaka…

To najgorsza firma dostawczaka dostępnych na rynku. Same tłuki nie potrafiące wykonywać swoich obowiązków, niezależnie czy chodzi o kontakt z klientem czy dostawę. Jedzenie zimne, rozbadźgsne i po czasie, rozniez niezgodne z zamówieniem. Nic się nie da z tego zjeść, jeszcze cymbały uważają ze lodowaty obiad i zupełnie coś innego niż się zamawiało nie jest podstawą do zwrotu. Do sądu z takimi prysczami!

3 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Good

I never had bad experience with this company. I've been using them in different countries. The user experience is always good.

Some restaurants are slow delivering food or reject orders but that's not Wolts fault. I'm happy with the app.

4 janvier 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Nie polecam. Zamówiłam jedzenie w niedzielny wieczór. Zamówienie zostało dostarczone zupełnie zimne. Po kontakcoe z działem obsługi klienta przez czat otrzymałam odpowiedź po 15 godzinach! Propozycja rekompensaty: zwrot kosztów dostawy (2zl). Także całe zamówienie wylądowało w koszu bo nie nie dalo sie sensownie go podgrzać... Strata pienie
dzy... To był pierwszy i ostatni raz kiedy korzystałam z Wolt.

14 janvier 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus