Wonder Living Avis

1 291
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

This bedding was not what I’d hoped for. The quality was great, the look - very luxurious but it didn’t suit my sleep needs. However, I had a super positive customer service experience, super responsi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget lækkert bambus sengetøj. Fine lynlåse der er skjult af stof, og blødere en tørrer hurtigere end det jeg har købt tidl. hos et andet firma. Bambus helårs dynen er også super lækker. Hurtig leveri... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Denne gang købte jeg kun vaskemiddel, men nå jeg skal have sengetøj igen køber jeg 100% her. Det er det lækreste sengetøj i perfekt kvalitet med en super lynlås i bunden af dyne betrækket. Eneste... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de literie
  2. Magasin de meubles de chambre à coucher

Écrit par l'entreprise

Wonder Living er en dansk iværksættervirksomhed som producerer bæredygtigt bambus sengetøj, dyner, puder og meget mere i 100% bambus. Vores idé er skabt på baggrund af vores passion for ekstraordinær komfort på en ny og anderledes måde. Vi sover i gennemsnit 1/3 del af vores liv, og vi ved, hvor vigtig en god og sund søvn er, da vores søvn er en nødvendighed for at opnå en hverdag fyldt med energi og overskud. Vi har Danmark's største udvalg af bambussengetøj og vi first-movers på de fleste af vores produkter. Alle vores bambustekstiler produceres miljøforsvarligt via lyocell-metode, som foregår i et lukket kredsløb hvor op til 99,7% af resterne genbruges til næste produktion. Vi anvender kun 100% økologisk Moso bambus. Alle produkter fra Wonder Living er ligeledes OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at det færdige produkt er testet fri for sundhedsskadelige stoffer.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 90 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

(1 291)

95 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejlige håndklæder i en super kvalitet…

Dejlige håndklæder i en super kvalitet til prisen.

4 décembre 2024

Hej Gitte,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! ✨
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og prisen på håndklæderne. 🤗

Noté 2 sur 5 étoiles

Fik ingen mail på min bestilling

Fik ingen mail på min bestilling, der var ingen faktura med varen, og varen var ikke engang pakket i plast, bare smidt i en pose og sendt 😏

9 décembre 2024

Hej Tinna,

Tak for din anmeldelse, og vi beklager, at du har haft denne oplevelse. 😊

Ordrebekræftelsen sendes automatisk, så jeg vil anbefale, at du tjekker dit spam-filter, da vi kan se, at den er sendt fra os. Hvis du ikke har modtaget den og gerne vil have den, er du velkommen til at sende os en mail på info@wonderliving.dk, så vi kan sende den på ny.

Vi forsøger at begrænse emballagen, så meget som muligt, for at være mere miljøvenlige, men vi sørger selvfølgelig for, at produkterne er optimalt beskyttede under forsendelse. Vi får ny emballage næste år, som vi håber vil forbedre oplevelsen. Derudover printer vi ikke fakturaen ud og vedlægger den, da den alligevel bliver sendt til dig pr. mail, og vi ønsker at undgå unødvendigt papirforbrug.

Vi beklager din oplevelse, men vi håber, at produktet trods alt lever op til dine forventninger.

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækkeret produkt og hurtig leverance

Lækkert bambus sengetøj, og det blev sendt afsted rigtig hurtigt.

29 novembre 2024

Hej Kim,

Tusind tak for din anmeldelse! 🤗
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med det lækre bambus sengetøj og den hurtige levering.

Tak for at dele din oplevelse. 💫

Hurtig expediton.

1 décembre 2024

Hej Jytte,

Mange tak for din anmeldelse 😊
Dejligt at høre, at hastigheden levede op til dine forventninger. Vi håber, at vi kan gøre os fortjente til 5 stjerner, når du har haft mulighed for at prøve produkterne.

Fantastisk oplevelse hos WonderLiving.dk

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med WonderLiving.dk! Leveringen var lynhurtig, og de bambus lagner og sengetøj, jeg modtog, er af super lækker kvalitet – de føles bløde, luksuriøse og i høj kvalitet. Som en ekstra bonus modtog jeg en gratis gave i forbindelse med deres medlems-kampagne til black week, hvilket virkelig satte prikken over i’et. Jeg er meget tilfreds og vil helt klart handle her igen. Kan varmt anbefales!

29 novembre 2024

Hej Sissel,

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ✨
Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en så god oplevelse hos os, og at du er tilfreds med både kvaliteten af vores bambuslagner og sengetøj samt den hurtige levering.

Det er også skønt at høre, at du satte pris på den gratis gave under Black Week. Vi håber, at du eller en, du giver dem til, bliver glade for bambushåndklæderne.

Tusind tak for din anbefaling – det betyder virkelig meget for os. ❤️

23 novembre 2024

Hej Mona,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟
Skønt at høre, at leveringen foregik hurtigt.

Nemt og hurtig levering

Nemt og hurtig levering. Førstehåndsindtrykket af produkterne lever op til forventningerne.

25 novembre 2024

Hej Lasse,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟
Det er dejligt at høre, at du har haft en nem oplevelse med bestilling og hurtig levering, og at førstehåndsindtrykket af produkterne lever op til dine forventninger. Vi håber, at de også lever op til dem, når du får mulighed for at prøve dem mere. 🤗

Noté 5 sur 5 étoiles

Pris og kvalitet hænger sammen

Pris og kvalitet hænger sammen her. Er ovenud tilfreds med mit lækre sengetøj. Levering var hurtig. 5 ud af 5 herfra ❤

27 novembre 2024

Hej Birgitte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟 Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering, og at du synes, at pris og kvalitet hænger sammen – det er nemlig noget, vi har arbejdet benhårdt på.

Din feedback betyder rigtig meget for os, så tak fordi du deler den med os og andre. ❤️

Wonder living

Fin service, hurtig levering og rigtig gode produkter. Kan varmt anbefales 😃

28 novembre 2024

Hej Kim,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både servicen, leveringen og produkterne. Tak for din anbefaling – det betyder meget for os! 🥰

Hurtigt nemt og godt

16 novembre 2024

Réponse de Wonder Living

Tusind tak for din anmeldelse! 🤗 Det er dejligt at høre, at du har haft en hurtig, nem og god oplevelse.

Lækker kvalitet

Lækker kvalitet, leveret på rekordtid 😀

5 novembre 2024

Hej Carsten,

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! 🌟
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten og den hurtige levering. Hvis der er noget, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse og få den til at matche de 5 stjerner, vil vi meget gerne høre din feedback.

Skøn dyne :-)

Gik 1,5 døgn fra bestillingen var lavet, til jeg modtog dynen.
Den er simpelthen så skøn og min datter sover fantastisk med sin nye bambus helårsdyne :-)

31 octobre 2024

Hej Janni,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🥰
Vi er glade for at høre, at din datter sover fantastisk med sin nye bambusdyne, og at du har haft en hurtig levering. Det betyder meget for os at du har lyst til at dele din oplevelse med os og andre 🤗✨

Nemt at bestille og hurtigt levering

Nemt at bestille og hurtigt levering

24 octobre 2024

Hej Jørgen,

Tusind tak for din anmeldelse! 🤗
Dejligt, at du har haft en nem bestillingsoplevelse og hurtig levering.

Tak for at dele din oplevelse!

Lækkert og behageligt sengetøj

Lækkert og behageligt sengetøj. Hurtigt og sikkert
sendt.

5 novembre 2024

Hej Ebbe,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟
Det er fantastisk at høre, at du er glad for dit sengetøj og har haft en god oplevelse med både kvalitet og levering.

Hurtig Levering

God beskrivelse af produkt, og hurtig levering

27 octobre 2024

Hej Jens,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 💫
Det er skønt at høre, at du er tilfreds med produktbeskrivelsen og den hurtige levering.

Tak for at dele din oplevelse!

Super gode produkter.

23 octobre 2024

Hej Jessie,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟
Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores produkter.

Vi sætter stor pris på din feedback!

Alt var nemt og hurtigt

Alt var nemt og hurtigt. Jeg er særligt glad for Wonder Livings meget ærgerlige produktinformation, som søger at gøre op med udbredte myter

20 octobre 2024

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟
Det er skønt at høre, at du har haft en nem og hurtig oplevelse hos os. Vi er glade for, at du sætter pris på vores ærlige produktinformation, og vi er glade for, at du har bemærket vores bestræbelser på at afmystificere de udbredte myter om bambus som et led i din købsoplevelse. Vi stræber altid efter at give vores kunder de mest korrekte oplysninger, så købet kan foretages på et oplyst grundlag.

Tak for din støtte og for at dele din oplevelse med os og andre! 🤗

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig fine produkter og meget…

Virkelig fine produkter og meget hjælpsom og ordentlig kundeservice.

14 octobre 2024

Hej Karin,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌟
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores produkter og har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice.

Tak for at dele din oplevelse med os og andre 🤗

Hej Susanne,

1000 tak for de 5 stjerner 🌟
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten og den hurtige levering!

Dejligt bambus facon lagen

Dejligt bambus facon lagen og fin levering

29 septembre 2024

Tusind tak for din anmeldelse! 🤗
Jeg er glad for, at du er tilfreds med dit bambuslagen og den hurtige levering.

Tak for at dele din oplevelse med os og andre! 💫

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus