Hej Christoffer
Det er selvfølgelig ærgerligt at læse din anmeldelse, og vi anerkender, at der opstod en misforståelse i forbindelse med opgaven.
For at nuancere sagen lidt: Opgaven var at udskifte den eksisterende beklædning på en gavl. Den eksisterende beklædning var lodret, og den nye beklædning skulle også have været lodret. Grundet en miskommunikation blev beklædningen udført vandret.
Men at beskrive det som, at vores arbejde har “skamferet” et arkitekttegnet hus, mener vi er en meget voldsom beskrivelse af et forhold, som i sin kerne skyldtes en misforståelse omkring retningen på beklædningen.
I den efterfølgende dialog fremsatte du et forlig, som blev accepteret af begge parter, og sagen blev dermed afsluttet.
Vi synes derfor, det er ærgerligt, at anmeldelsen giver indtryk af, at vi ikke har forholdt os til situationen.
Vi accepterer naturligvis, at du ikke har været tilfreds med forløbet. Men vi mener også, at det er fair at skelne mellem en miskommunikation, som efterfølgende blev håndteret og afsluttet gennem dialog og forlig, og en beskrivelse af, at et hus skulle være blevet “skamferet”. Det mener vi ganske enkelt ikke er en retvisende beskrivelse af forløbet.
Mathias/woodley