Vandaag hebben ze de zonwering opgehangen. Super goed gedaan. Mooie kwaliteit en goede service. Wij hebben veel gekocht bij Woonbond, omdat wij erg tevreden zijn!! En ze hebben echt veel. Goede ui... Voir plus
L'entreprise a répondu
Woonmode Rijswijk heeft mijn ouders al tot twee keer toe aan een erg mooie vloer geholpen. Vandaar dat ik hier voor mijn nieuwe appartement ook voor advies naartoe ben gegaan. Ik ben hier heel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wat begon met een spontaan bezoek aan de winkel om wat inspiratie op te doen voor onze nieuwbouwwoning, eindigde in meerdere afspraken voor onze vloer, raambekleding, trapbekleding en vloerkleed. Sand... Voir plus
L'entreprise a répondu
Woonmode Rijswijk richtte mijn droomhuis in! Al lange tijd droomde ik van een knus, warm appartement aan zee waar mijn kinderen en ik ons écht thuis zouden voelen. Dankzij het fantastische team va... Voir plus
L'entreprise a répondu
Woonmode is specialist in complete woninginrichting en al sinds 1985 één van de grootste woonwinkels van de regio Den Haag. In de woonwinkel van Woonmode, gevestigd in Rijswijk presenteren wij een zeer grote collectie in o.a. vloeren, zoals PVC, laminaat, tapijt, vinyl, marmoleum, kurk en meer. Maar ook alles op het gebied van raamdecoratie, van gordijnen tot raamdecoratie zoals rolgordijnen, plissés, duettes etc etc. Verder vind je bij Woonmode buitenzonwering, behang, vloerkleden, boxsprings, kasten-op-maat en meer. Kortom, alles om je huis sfeervol mee in te richten! Woonmode is een CBW erkende woninginrichter en officieel dealer van alle gerenommeerde a-merken, zoals Luxaflex, Bece, Somfy, Coretec, Quick Step, Tarkett, Desso, Parade, De Ploeg, Eijffinger en vele andere topfabrikanten/ -merken. Onze binnenhuisadviseurs helpen je graag met deskundig advies over de producten of een mooi totaalinrichtingsplan. Daarbij meten onze maatnemers alles thuis bij je in en staan onze professionele vloerenleggers, monteurs, behangers en schilders garant voor de uitvoering van 'oud Hollands' vakwerk! Breng een bezoek aan onze inspirerende Woonmode Megastore in Rijswijk, je bezoek zéker waard, of kijk op onze website www.woonmode.nl voor meer informatie.
Bogaardplein 6, 2284 DM, Rijswijk, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Woonmode heeft onze woning deskundig voorzien van prachtig marmoleum. Ze wisten zelfs de kleur te bemachtigen waarvan wij bij de producent te horen hadden gekregen dat ie niet meer leverbaar was. Ook de vloer hebben ze voor ons geëgaliseerd en de trappen bekleed. We zijn er heel blij mee. Het personeel van Woonmode Rijswijk is vriendelijk en deskundig. Afspraken worden goed gecommuniceerd en stipt nagekomen. We kunnen dit bedrijf iedereen beslist aanbevelen!

Réponse de Woonmode
Ik was op zoek naar een pvc vloer alsmede stoffering voor mijn nieuwe kantoor aan huis. Mijn moeder had hier lang geleden (in 1998) de stoffering voor haar appartement gekocht. Op basis van de goede ervaringen met Woonmode destijds ben ik me in de winkel gaan oriënteren op de mogelijkheden. Het is een mooie winkel waar je een goede indruk krijgt van het aanwezige assortiment. Soms heb je van die winkels waar alles dicht opelkaar staat, maar de winkel van Woonmode is ruim opgezet. Je kan er dus prettig rondlopen om alle producten te bekijken. Al snel na binnenkomst kwam ik in gesprek met Sander. Hij heeft me uitgebreid geadviseerd over alle mogelijkheden (Woonmode heeft namelijk een breed assortiment aan producten). Sander (maar ook zijn collega Carlos) hebben goed meegedacht over diverse zaken.
Dankzij een alerte medewerker van Woonmode heb ik ook een vochtprobleem vroegtijdig ontdekt.
Thans ben ik nog in afwachting van de levering van enkele producten, maar de ervaring met Woonmode is tot nu toe altijd prettig geweest. Voor mij is het bovendien prettig dat ik een vast aanspreekpunt (Sander) heb.

Réponse de Woonmode
Als consument zijn wij altijd op zoek naar kwaliteit en service en zeker bij het inrichten van ons huis. Woonmode te Rijswijk heeft deze verwachtingen vanaf dag een meer dan positief ingevuld en ik zou hen ten alle tijden willen aanraden voor o.a. vloeren, muren en raam decoratie.

Réponse de Woonmode
Woonmode heeft zoveel keuze. Ze denken met je mee en zijn super snel. Als er iets niet klopt, dan lossen ze dit netjes voor je op.

Réponse de Woonmode
Zeer deskundig en vriendelijk personeel, zowel bij afdeling verkoop alsmede het uitvoerend personeel.
In oktober 2020 (corona periode) nieuwbouwwoning in Naaldwijk gekocht. Winkel was toen gesloten. Via internet een zeer mooie pvc vloer uitgezocht. Hiervoor een offerte aangevraagd. In maart 2021 was de winkel van Woonmode weer open. Definitief keuze gemaakt voor de vloer, Tevens een offerte voor renovlies van de muren ontvangen. Planning werkzaamheden was eind 2022, maar door aantal keren uitstel oplevering werd dit pas maart 2023.
Vanaf de start (eind 2020) tot en met definitieve afronding van de werkzaamheden (september 2023) zeer goed contact gehad met Sander (directeur).
Doordat oplevering nieuwbouwwoning aantal keren is uitgesteld, was ik zeer blij dat ik alles bij Woonmode heb gekocht.
Samir (Woonmode) heeft in maart 2023 de muren gedaan. Dit heeft hij uitstekend gedaan.
1e week april is de keuken (niet woonmode)geplaatst.
Vervolgens heeft woonmode in de 2e week april 2023 de pvc vloer (110 m2) gelegd in 2 dagen. Ook dit is goed en vakkundig uitgevoerd.
In april 2023 ook mijn shutters bij Woonmode besteld. Levertijd 4 maanden.
In september 2023 heeft Wim met assistent de shutters super vakkundig opgehangen. Ziet er echt toppie uit.
Ik ben zeer blij dat ik alles bij Woonmode heb besteld. Echt een top zaak met vriendelijk en vakkundig personeel. De prijs kwaliteit verhouding is echt goed.

Super bedrijf dit.
Ze hebben in de winkel een groot assortiment PVC vloeren.
We hadden een nieuwbouw woning gekocht en nadat we onze sleutel gekregen hadden kwamen ze de vloer leggen en de muren renovliezen/verven.
In totaal zijn ze voor de hele woning drie weken bezig geweest, ging super snel.
Alle werklui die over de vloer kwamen waren aardige gasten en hadden goed verstand van zaken.
We hadden nog een kleine oneffenheid in de vloer, maar daar kwamen ze speciaal voor terug om het op te lossen.
Super service, kan dit bedrijf zeer aanbevelen.

Réponse de Woonmode
Mooie winkel, goede producten en merken, gaat mee met trends en vriendelijk personeel dat bovendien goed advies geeft, met je mee denkt en weet waarover ze praten.
Ze hebben alles om je huis helemaal mooi en bij de tijd aan te kleden.
Goede ervaringen bij Woonmode in Rijswijk.
Wij gingen voor een nieuwe vloer kijken in de showroom. Sander en zijn collega’s weten goed waar ze het over hebben en komen met advies op maat. De vloer kon vervolgens snel geleverd en gelegd worden.
Onwijs blij mee en zeker aan te raden!

Réponse de Woonmode
1) uitermate vriendelijk, snel, professioneel en correct geholpen in de winkel bij het maken van de juiste keuze.
2) kwaliteit was nog beter dan dat we ons hadden voorgesteld bij het bekijken van de stalen
3) een kleine kip-up in de levering adequaat opgelost
Kortom fijne winkel met persoonlijke ervaren aandacht en (te) veel keus.

Réponse de Woonmode
Recent ben ik in verband met ene verhuizing wederom langs Woonde geweest voor een offerte voor de levering en installatie van een zelfde klik-laminaat vloer als die door Woonmode aan mij is geleverd in 2020. Daarnaast was er ditmaal ook een vloer in de keuken nodig, daarvoor is door Woonmode een watervaste vloer van CoreTec voorgesteld.
Helaas zijn door de leverancier aan Woonmode CoreTec materialen geleverd die behoorlijk
in kleur van elkaar afweken. Na communicatie hierover met Woonmode is dit op uitzonderlijk
professionele wijze hersteld, is de gehele keuken vloer opnieuw geïnstalleerd en ben ik als de Koning behandeld.
Bij deze mijn dank aan het team van Woonmode, in het bijzonder Sander Groen, om ervoor te zorgen dat de keukenvloer er schitterend uitziet.
Wij hebben vorig jaar met Woonmode afgesproken dat zij in onze nieuwbouwwoning de PVC vloer en wanden zouden verzorgen. De uitgezochte Coretec PVC vloer is vakkundig gelegd en ziet er strak uit. De wanden zijn heel netjes met renovlies geplakt en daarna gesausd. Al ga ik er met mijn neus op staan, dan nog kan ik geen naadje vinden. Boven de vide waar het heel moeilijk plakken was op de schuine delen is het ook erg mooi geworden. De prijs kwaliteit verhouding is erg goed. Wij raden Woonmode dan ook aan iedereen aan!

Réponse de Woonmode
Vanaf het begin na binnenlopen goed geholpen, werd goed meegedacht en gekeken naar verschillende opties. Mochten ook stalen meenemen naar huis om te kijken welke het beste zou passen. Uiteindelijk met leggen gedaan en dit ook netjes in de afgesproken dagen gelegd. Ook nog een extra stripje om de trap mee af te werken gekregen & geplaatst. Al met al erg tevreden over hulp in de winkel en ook het leggen.

Réponse de Woonmode
Na oplevering van mijn nieuwbouwwoning heeft woonmode Rijswijk een pvc visgraat vloer en laminaat vloer naar mijn tevredenheid gelegd. Ook de wandafwerking is strak en vakkundig aangebracht (renovlies en eiffinger behang), en de gordijnen zijn mooi afgestemd op mijn woning. Sander Groen en de andere collega’s hebben in het hele proces goed meegedacht en geadviseerd.

Réponse de Woonmode
Na 2 jaar geleden onze trap te hebben laten renoveren en shutters hebben laten plaatsen door Woonmode zijn we hier weer teruggekomen voor onze woonkamervloer. Uiteindelijk gekozen voor een Coretec vloer. Afgelopen november hebben de monteurs van Woonmode deze zeer vakkundig geplaatst. Het resultaat mag er zijn! Zeer tevreden hiermee. Ook de monteur was kundig, netjes en behulpzaam. Goede tips! Zeker een aanrader om hier langs te gaan voor je interieur.

Réponse de Woonmode
Al jaren tevreden over woonbedrijf. Alle grotere aankopen doe ik daar bij de vaste verkoper Sander Groen. Hij is betrouwbaar en heeft professionele en persoonlijke adviezen.

Réponse de Woonmode
Wij hebben onze nieuwbouwwoning volledig door Woonmode laten inrichten. Van de wanden (renovlies en behang) tot de vloeren, 2 kasten op maat en raambekleding. Wij zijn uitermate tevreden over de service en kwaliteit van Woonmode en kunnen hen dan ook zeker aanraden. Wij komen er binnenkort graag weer terug voor de trappen en buitenzonwering!
Randy en Emily Bos

Réponse de Woonmode
Woonmode heeft mijn appartement voorzien van een nieuwe marmoleumvloer en compleet geschilderd. Dit alles tot mijn volle tevredenheid. De planning werd stipt uitgevoerd en de kwaliteit van het geleverde werk was goed.

Réponse de Woonmode
Op 05-02-2022 een knikarmscherm besteld van het merk Luxaflex. Levertijd zou 4 tot 6 weken zijn. Na 8 weken een e-mail gestuurd om te vragen hoe lang het zou duren. Helaas geen reactie mogen ontvangen. Een week later maar nog een mail gestuurd, wederom geen reactie. Het mailverkeer met het opvragen van de offerte ging wel snel. Heb uiteindelijk naar de winkel gebeld op 13 april 2022. De persoon die over de zonneschermen was niet aanwezig. Ik zou de volgende dag worden terugbelt. Dit is niet gebeurt en heb zelf maar weer gebeld op 16 april 2022. Kreeg de juiste persoon aan de lijn. Toevallig was het scherm net binnengekomen en kon een afspraak maken. Had een afspraak gemaakt voor 5 mei 2022. Wordt ik 2 mei 2022 gebeld dat de afspraak verzet moet worden naar 7 mei 2022. Op 7 mei 2022 belt de monteur af en verzet de afspraak naar 9 mei 2022. Op 9 mei 2022 komt eindelijk de monteur met een collega, eindelijk zal straks dat scherm hangen, wat kan er nu nog mis gaan? Monteur kan niet verder omdat er geen bevestiging bouten zijn geleverd. Je zou denken dat je alles controleert voordat je naar de klant toe gaat. Afspraak moet wederom verplaatst worden tot dat de bouten worden geleverd. Bouten werden geleverd en een afspraak werd gemaakt nadat ik zelf maar weer had gebeld voor 14 mei 2022. Monteurs kwamen op deze datum en het scherm werd opgehangen. Eindelijk, of toch niet? Ik zag dat de steunen flink waren beschadigd door de montage en er geen ringen achter de bouten werden bevestigd. Uiteraard moet dat wel anders trek je de steunen zo door de bouten heen. Ook werden er geen afdek dopjes op de bouten geplaatst in de kleur van de steunen. Heb dit gemeld aan Woonmode. De beschadigen zouden worden hersteld dmv een lakstift, ringen zouden worden geplaatst en de afdek dopjes zouden worden geplaatst. Uiteindelijk werd er een afspraak gemaakt om deze zaken op 27 mei 2022 te herstellen. Op 27 mei 2022 komt de monteur en plaatst alleen de dopjes. De lakstift was niet binnen. En over het plaatsen van de ringen wist de monteur niks van. Weer contact opgenomen met Woonmode hierover. Ik zou gebeld worden zodra de lakstift binnen was. De lakstift binnengekomen op 21-06-2022 nadat ik maar weer zelf contact had opgenomen. Ik zou gebeld worden om een afspraak te maken. Op 30-06-2022 maar weer zelf contact opgenomen omdat ik nog niet was gebeld. Er is direct gebeld met de monteur en deze kon langskomen op 11 of 12 juli 2022 om de beschadigen te herstellen en de ringen te plaatsen. Op 11 juli 2022 komt de monteur alleen de ringen plaatsen en niet de beschadigen te herstellen omdat de lakstift kwijt is. Hoe dan? Het is nu 12 juli 2022 en het is maar weer afwachten wanneer de lakstift bovenwater komt en er een afspraak wordt gemaakt. Ik heb in ieder geval geen vertrouwen meer in Woonmode en het bedrijf komt bij mij amateuristisch en ongeorganiseerd over.

Réponse de Woonmode
Mijn man en ik zijn recent heel goed geslaagd bij Woonmode voor de inrichting van onze nieuwbouwwoning. Wij vinden de winkel ruim en mooi en zijn er heel prettig geholpen. Zelf vonden wij het ook fijn dat we bij Woonmode alles in één hand konden houden. Zo hebben zij voor ons de wanden voorzien van Renovlies, alle vloeren geplaatst, trappen bekleed en alle raambekleding en zonwering gemonteerd. We zijn super happy met het resultaat en de samenwerking met de betrokken mensen. Woonmode bedankt en we komen binnenkort zeker terug voor de kast-op-maat voor onze slaapkamer😊😊 Wat ons betreft is Woonmode dus zeker een aanrader!

Réponse de Woonmode
We waren bij Woonmode Rijswijk van plan plissé gordijnen te kopen. We zijn de enige klanten. De mevrouw bij de receptie verwijst ons door naar achter in de winkel waar we verder geholpen zullen worden. Daar zien we een indrukwekkende display met allerhande zonwering. Bedienend personeel zit er achter hun laptop of loopt langs ons heen, maar geholpen worden we niet. We worden zelfs geen blik waardig gegund. Als we bij vertrek daarover ons beklag doen bij zo te zien de franchise houder antwoordt die stompzinnig alleen; 'Ik zal het doorgeven..'
Daar komen we dus nooit meer.

Réponse de Woonmode
En savoir plus sur les différents types d'avis.