1driver har gjort det at tage kørekort til en oplevelse! Kan stort anbefales. Jeg har været så glad, tryg og lært så meget! Min kørelærer Jesper har været en kæmpe støtte og man kan virkelig have det... Voir plus
Kunne ikke have ønsket mig en bedre køreskole! Min kørelærer Jesper, var helt fantastisk. Gjorde både mine køretimer lærerigt men også sjove 🙏🏻 Han fik mig igennem begge prøver i første hug! Mega sø... Voir plus
Der er fuldstændig styr på tingene inde hos 1.st driver, og det gør det nemt at komme igennem. Kørelærerne er helt vildt engageret, søde og dygtige. Teori timerne ligger i perfekt tidspunkt ift. a... Voir plus
Fantastisk køreskole. 1st Driver har helt sikkert været det helt rigtig valg af køreskole til vores datter. Hun havde den bedste kørelærer i Jesper, som har været med til at skabe en tryghed, er im... Voir plus
Horsens mest moderne Køreskole med teoriundervisning både tirsdage, onsdage og torsdage både eftermiddag og aften
Borgergade 15, 8700, Horsens, Danemark
- 42 33 75 78
- john@1driver.dk
- www.1driver.dk
Top Driver
Kan klart anbefale både køreskole, og kørelærer.. Virkeligt godt og lærerigt forløb, en lærer der formår at dæmpe kørenerverne, er top professionel, men også har smilet og humoren med ind over... At tage et kørekort hos 1driver, er ikke bare en læreproces, det er også super sjovt og spændende .også for os lidt ældre elever..Giver mine allerbedste anbefalinger..
Fantastisk køreskole - fantastisk kørelære - fantastisk service!
Kan klart anbefales!
skide god køre lære der er tid til sjov og pjat så det ikke bare bliver kedeligt teori og så er det en fantastisk dejlig bil og køre i
Teori undervisningen er sjov men stadig seriøst den kørelærer der er er en virkelig god person der virkelig kan og vil lære fra sig jeg vil anbefale 1driver til alle der skal tage kørekort
Et helt fantastisk sted
Horsens bedste og ville altid være den bedste !
God og vedkommende undervisning
John er meget skarp og en god formidler. Opretholder en super service, og er behagelig at køre med.