Adrem Verhuur Utrecht Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had met spoed een grote bus nodig om spullen te kunnen vervoeren dus gegoogeld en uitgekomen bij AD Rem te Utrecht. Gezegd wat de bedoeling was en men kwam met een passende oplossing. Zeer kundig e... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zoals gewoonlijk was de bestelwagen erg vies, vloer laadruimte lijkt gesmeerd met olie en vet, is eigenlijk niet veilig wanneer je in stapt of uitstapt, met het leggen of schuiven van een nieuwe bank,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vijf sterren voor Adrem Utrecht! Iedereen bij Adrem, van voor aan de receptie tot achter in de garage is behulpzaam en vriendelijk. Een fijne sfeer en uiteraard goede voertuigen voor een zeer redelijk... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Als je snel en goedkoop een degelijke verhuiswagen nodig hebt, moet je bij Adrem Utrecht zijn. Niet alleen de voertuigen en prijzen zijn goed, de service is geweldig. Iedereen in deze organisatie is b... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 71 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

58 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Adrem heeft mij opgelicht

Ik ben opgelicht.
Na een rit van 90 km wordt er een rekening gestuurd waarop staat dat ik 190 km heb gereden en 21 liter heb verbruikt. De 125,- die dat kost wordt ingehouden op de borg van 300,-
Mailen en telefonisch contact mocht niet baten.

15 février 2022

Ook voor lease naar AdRem

Onlangs voor langere tijd een bus geleased bij AdRem. Naar volle tevredenheid. Ook tijdens de lease termijn goede service! Groot assortiment bussen. Goed bereikbaar. Nette prijzen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Aanrader.

13 janvier 2022

Onvriendelijk en slechte service

De reserveringsaanvraag was afgewezen wat natuurlijk kan. Ik ben gewend dat een huurbedrijf je dan even belt. Ik kwam er erg laat achter dat deze per email was afgewezen. Toen ik belde was er niets meer mogelijk en was de beste kerel erg onvriendelijk en had weinig begrip. Klantvriendelijkheid en service was in mijn ervaring ver te zoeken.

26 septembre 2021

Absoluut onbetrouwbaar

Absoluut onbetrouwbaar. Als je pech hebt laten ze je een uur wachten voor je het busje mee kan nemen. Vervolgens krijg je een busje vol krassen en deuken waarbij je al snel iets over het hoofd ziet bij het tekenen van het schaderapport, om er vervolgens met je borg vandoor te gaan.

9 août 2021

Horror verhuur

als je er ingelegd wil worden moet je hier een bus huren. Loop er dan wel omheen en ook in de bus of auto met een film camera anders komt ad met de schade truc. Zo niet komt hij wel met de rekening truc. Ad wanneer hou je nou eens op met deze praktijken.

30 juillet 2021

Onbeschoft personeel

Onbeschoft personeel, bijzonder klantonvriendelijk, adverteren met het een, heel iets anders leveren, vaag doen over de totaalprijs en die uiteindelijk veel hoger maken, onnodig lang wachten. Ongelooflijk dat dit nog kan. Ik ga hier echt nooit meer heen.

23 juin 2021
Noté 3 sur 5 étoiles

Verhuis bus met laadklep gehuurd,veel…

Verhuis bus met laadklep gehuurd,veel lichte schade aan de bus,1 lamp defect,lang wachten bij het werkelijk leveren van de bus, Redelijk goedkoop bedrijf,maar let wel heel goed op het schaderapport dat vooraf wordt meegegeven,maak foto,s van de aanwezige schade.

2 avril 2021

Goed en eerlijk bedrijf

Goed en eerlijk bedrijf. Ik heb hier reeds diverse malen gehuurd en ben zeer tevreden. Alles is altijd vlot en goed geregeld. Ze hebben een grote diversiteit aan auto's en bussen. Ik adviseer anderen om te huren bij Adrem in Utrecht. Zeker als je goed en goedkoop een auto of bus nodig hebt.

7 décembre 2017

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus