Vorige week met advitas gebeld mbt mogelijkheid gesprek over ophogen hypotheek met stukje overwaarde en het borgen van extra zekerheden op financiëel gebied. Medewerker aan de telefoon heeft meop ee... Voir plus
Lisez les avis des autres
Blijven maar bellen. Zeggen dat ze 1 of andere overlijdensrisico polis hebben gekocht van SNS bank. Als dat zo zo zijn, mogen ze me een brief sturen. Bellen is dwingend, vervelend en geeft overlast! P... Voir plus
L'entreprise a répondu
In eerste instantie verliep de communicatie moeizaam. Nadat ik een klacht had ingediend is dit uitstekend opgepakt. De nieuw toegewezen adviseur heeft de zaak prima afgehandeld en er werd vlot en nauw... Voir plus
Was relatief eenvoudige afwikkeling hypotheek met nog openstaand bedrag dat komend jaar wordt afgelost mbv verzekringspolis van Allianz. Adviseur legde goed uit hoe e.e.a. wordt afgewikkeld en gaf adv... Voir plus
À propos de l'entreprise
- 072 303 48 25
- planning@advitas.nl
- www.advitas.nl
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
De adviseur was aardig, maar bood geen oplossing
De adviseur is een vriendelijke man met voldoende kennis van zaken. Maar, hij heeft ons niet geholpen!
Wij zijn 69 / 64 jaar oud en reeds / bijna gepensioneerd. Wij wonen in een mooi en in een pas leeftijdsbestendig gemaakt huis. Dat huis heeft flinke overwaarde dat wij (voor een deel) graag willen benutten om nog in onze laatste periode v.h. leven te kunnen genieten nu we nog vlot en gezond zijn. (Deels "Opeten" v.d. woning)
Dat is volgens adviseur NIET mogelijk vanwege een te laag inkomen ?!? (AOW + aanv. pensioenen) En met die overwaarde!
Is dat de dankbaarheid na 46 jaar werken?
Als wij sterven gaat de overwaarde naar: de Fiscus en de kinderen(die gun ik het, maar hebben het niet echt nodig)

Goed advies mbt lijfrentepolis
De adviseur nam de tijd om de diverse opties toe te lichten. Hij kwam tot een adequaat advies en heeft ook later op aanvullende vragen via de mail snel antwoord gegeven.
Hebben verstand van zaken maar de…
Hebben verstand van zaken maar de persoon die mij te woord stond vond het moeilijk om mijn voor hem oninteressante casus met flair te beantwoorden

Fijne ervaring.
Wij hebben het gesprek met de adviseur ervaren als zeer kundig en prettig.
De dame aan de telefoon luisterde
De dame aan de telefoon luisterde, nam goed de tijd en beantwoorde al mijn vragen!
Ook de afgesproken tijd was precies de afgesproken tijd!
Ik ken Advitas niet en heb er nooit…
Ik ken Advitas niet en heb er nooit zaken mee gedaan of iets dergelijks maar ze blijven telefonisch mij maar lastig vallen.
Nooit een brief van gehad en hebben zich nooit voorgesteld.
Tevens sturen ze nieuwsbrieven waar ik mij nooit voor aangemeld heb, dat is ook in strijd met de wet.

ik vindt alles slecht
ik vindt alles
waarom omdat we beginnen met een lijfrente die afloopt van mij laatste telefoon gesprek is we beginnen over een hypotheek daarna gaat het dus eigenlijk over iets wat van mijn vrouw is
en dus je snapt het al waar het om gaat was dat er een afspraak met mij word gemaakt om gebakken lucht
dus slecht ingelezen van jullie kant waar
het eigenlijk om gaat
en jullie hebben contact gezocht met mij jammer dat zulke mensen ons geld beheren

Réponse : Advitas
Goed advies ook als het Advitas niets oplevert.
Adviseur kwam betrouwbaar en terzake kundig over en nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Relevante offertes werden heel snel geleverd. Mijn uiteindelijke keuze leverde voor Advitas geen inkomsten op maar werd in mijn situatie wel als de beste aanbevolen. Enige minpuntje wat ik zou kunnen aanvoeren is dat ik mijn uiteindelijke oplossing zelf heb moeten aandragen.
Prettig contact en heldere uitleg
Het was fijn dat ik telefonisch contact met de adviseur kon hebben. Hij was vriendelijk,
nam mijn situatie op het gebied van mijn hypotheek goed met mij door en legde mij alles duidelijk uit. Ik vond het een prettig gesprek en het was ook fijn om via schermdelen mee te kunnen kijken met de adviseur.
Prima communicatie
Prima communicatie. Heldere uitleg! Fijn dat er meegedacht wordt en dat ook in jouw belang.
Initiatief
Nemen zelf ‘t initiatief om belangrijke, relevante momenten onder de aandacht te brengen
En heb een goed advies gekregen
Didier/Advitas is voortreffelijk
Didier is goed voorbereid, duidelijk, betrokken, scherp en komt met interessante voorstellen. Niet altijd is het toepasbaar, maar het zijn vaak triggers die weer tot andere mogelijkheden en oplossingen kunnen leiden. Wij kunnen Advitas zeker aanbevelen!
Ge-wel-dig!
Het was een verhelderend en nuttig gesprek. Aardige en begripvolle medewerker! Niets anders dan lof
Goede ervaringen.
We kregen een goed advies en duidelijke uitleg en andwoord op onze vragen.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.