Advitas  Avis 664

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vorige week met advitas gebeld mbt mogelijkheid gesprek over ophogen hypotheek met stukje overwaarde en het borgen van extra zekerheden op financiëel gebied. Medewerker aan de telefoon heeft meop ee... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Blijven maar bellen. Zeggen dat ze 1 of andere overlijdensrisico polis hebben gekocht van SNS bank. Als dat zo zo zijn, mogen ze me een brief sturen. Bellen is dwingend, vervelend en geeft overlast! P... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

In eerste instantie verliep de communicatie moeizaam. Nadat ik een klacht had ingediend is dit uitstekend opgepakt. De nieuw toegewezen adviseur heeft de zaak prima afgehandeld en er werd vlot en nauw... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Was relatief eenvoudige afwikkeling hypotheek met nog openstaand bedrag dat komend jaar wordt afgelost mbv verzekringspolis van Allianz. Adviseur legde goed uit hoe e.e.a. wordt afgewikkeld en gaf adv... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Conseiller financier

À propos de Advitas

Écrit par l'entreprise

Advitas
Ons landelijk dekkend netwerk van 40+ experts staat voor u klaar. We bieden persoonlijk advies bij u thuis, of u kiest voor het gemak van beeldbellen. Als 100% onafhankelijke adviseur vergelijken wij de voorwaarden en tarieven van meer dan 30 hypotheekverstrekkers, banken en verzekeraars. Ons enige doel: u verzekeren van objectief advies en de beste voorwaarden voor uw financiële toekomst.
Meer over Advitas

Advitas kantoor
Financieel advies waar u blij van wordt
Bij Advitas geloven we in financieel advies waar u blij van wordt. Het gaat niet alleen om het nemen van slimme beslissingen; het gaat om het creëren van een toekomst waar u zich goed bij voelt. Of het nu gaat om het realiseren van uw dromen of het zorgen voor gemoedsrust, wij zorgen ervoor dat elke stap van uw financiële reis u dichter bij uw doelen brengt, met een glimlach.
Maak een afspraak

Groene projecten
Financiële dienstverlening met een groen hart
Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, zijn we sinds mei 2022 een samenwerking gestart met klimaatorganisatie Regreener. Sindsdien planten wij voor elk adviesgesprek aan huis een boom, als een concrete en symbolische manier om de CO₂-uitstoot van onze autoritten deels te compenseren. Daarnaast investeren we 10% van de opbrengsten uit het Advitas Duurzaam Voordeelpakket (schadeverzekeringen) aan (inter)nationale natuurprojecten.
Bekijk onze projecten

Contact met Advitas
Neem contact met ons op
Heeft u een vraag, opmerking of wilt u advies over onze producten en diensten? We staan u graag te woord.

Wilt u een afspraak maken? Dit kan van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 072-3034825. Heeft u vragen? Onze medewerkers staan voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. U kunt ons dan bellen op 0513-744134.
Contact opnemen

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 3 sur 5 étoiles

De adviseur was aardig, maar bood geen oplossing

De adviseur is een vriendelijke man met voldoende kennis van zaken. Maar, hij heeft ons niet geholpen!
Wij zijn 69 / 64 jaar oud en reeds / bijna gepensioneerd. Wij wonen in een mooi en in een pas leeftijdsbestendig gemaakt huis. Dat huis heeft flinke overwaarde dat wij (voor een deel) graag willen benutten om nog in onze laatste periode v.h. leven te kunnen genieten nu we nog vlot en gezond zijn. (Deels "Opeten" v.d. woning)
Dat is volgens adviseur NIET mogelijk vanwege een te laag inkomen ?!? (AOW + aanv. pensioenen) En met die overwaarde!
Is dat de dankbaarheid na 46 jaar werken?
Als wij sterven gaat de overwaarde naar: de Fiscus en de kinderen(die gun ik het, maar hebben het niet echt nodig)

8 septembre 2025

Beste meneer Tromp,

Dank voor uw openhartige feedback. Wij begrijpen uw wens om de overwaarde van uw woning te benutten en hebben dit zorgvuldig onderzocht. Banken hanteren bij een overwaarde-hypotheek echter strikte grenzen ten aanzien van uw inkomen, de waarde van uw woning en de lasten uit uw bestaande schuld. Binnen die kaders was er in uw situatie helaas geen ruimte voor een passende oplossing om aanvullend overwaarde op te nemen.

Uit de aantekeningen van de adviseur en onze nadere afstemming met hem blijkt dat ook de mogelijkheden van een zogenoemde “opeetconstructie” niet haalbaar zijn gebleken. Bij zo’n constructie worden de lasten van de aanvullende lening op dezelfde lening bijgeschreven, zodat u feitelijk een deel van de overwaarde uit uw woning opneemt, zonder dat uw lasten stijgen. Uiteindelijk moet de schuld dan bij verkoop van de woning worden afgelost.

Wij realiseren ons dat juist deze uitkomst teleurstellend voor u is en vinden het belangrijk u daarover zo volledig en eerlijk mogelijk te informeren.

Noté 3 sur 5 étoiles

Hebben verstand van zaken maar de…

Hebben verstand van zaken maar de persoon die mij te woord stond vond het moeilijk om mijn voor hem oninteressante casus met flair te beantwoorden

5 septembre 2025

Beste Han,

Bedankt voor uw feedback en voor uw eerlijke woorden. Fijn dat u onze deskundigheid waardeert. Ook een minder spannende casus verdient volle aandacht en mag met flair beantwoord worden – dat nemen we graag mee in onze gesprekken.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik ken Advitas niet en heb er nooit…

Ik ken Advitas niet en heb er nooit zaken mee gedaan of iets dergelijks maar ze blijven telefonisch mij maar lastig vallen.
Nooit een brief van gehad en hebben zich nooit voorgesteld.
Tevens sturen ze nieuwsbrieven waar ik mij nooit voor aangemeld heb, dat is ook in strijd met de wet.

4 septembre 2025
Avis spontané

Beste heer Bollen,

Het spijt ons dat u ons contact als vervelend heeft ervaren. Dat is uiteraard niet onze bedoeling. Tegelijkertijd is het wel noodzakelijk dat wij even contact met u hebben, omdat wij sinds kort ook tussenpersoon zijn geworden van enkele van uw verzekeringen. Dit hangt samen met de overname van een verzekeringsportefeuille van Volksbank/ASN, waarin ook uw polissen zijn opgenomen.

Wij hebben u hierover inmiddels per e-mail geïnformeerd en toegelicht hoe dit precies zit. We zijn nog in afwachting van uw reactie daarop, zodat we dit samen goed kunnen afstemmen.

Uiteraard respecteren wij uw wens om dit zo beperkt mogelijk te houden. Een kort overleg is wel nodig om af te stemmen hoe wij uw verzekeringen verder namens u beheren, of om – indien gewenst – de overdracht naar een tussenpersoon van uw eigen keuze te regelen.

Wij hopen dat deze uitleg meer duidelijkheid geeft.

Noté 1 sur 5 étoiles

ik vindt alles slecht

ik vindt alles
waarom omdat we beginnen met een lijfrente die afloopt van mij laatste telefoon gesprek is we beginnen over een hypotheek daarna gaat het dus eigenlijk over iets wat van mijn vrouw is
en dus je snapt het al waar het om gaat was dat er een afspraak met mij word gemaakt om gebakken lucht
dus slecht ingelezen van jullie kant waar
het eigenlijk om gaat
en jullie hebben contact gezocht met mij jammer dat zulke mensen ons geld beheren

3 septembre 2025

Beste heer Kriesels,

Dank voor uw terugkoppeling. Wij vinden het vervelend om te lezen dat het gesprek voor u niet naar wens is verlopen. Het is onze werkwijze om cliënten tijdig te benaderen wanneer een polis expireert, zodat samen kan worden bekeken wat de fiscale mogelijkheden en consequenties zijn voor de aanwending van het vrijkomende kapitaal. In uw situatie gaat het om een kapitaalverzekering die in januari a.s. vrijvalt. Dit is een box 3-verzekering waarvan het kapitaal vrij besteedbaar is, maar waarbij het wel van belang kan zijn om ook fiscale aspecten te betrekken.

Daarnaast is in het gesprek ook uw eigen lijfrenteverzekering aan bod gekomen. Deze is bedoeld als inkomensvoorziening en komt pas in 2028 tot uitkering. Uit de aantekeningen van onze adviseur blijkt dat u verder geen bespreking wenste over uw hypotheek of andere vermogenszaken. Dat respecteren wij, al maakt het ons werk om u volledig te adviseren daarmee wel lastiger.

Het is jammer dat dit gesprek bij u een andere indruk heeft achtergelaten. Mocht u op enig moment alsnog behoefte hebben aan een vervolggesprek om zaken verder door te nemen, dan kunt u altijd contact opnemen met ons via service@advitas.nl.

Noté 4 sur 5 étoiles

Goed advies ook als het Advitas niets oplevert.

Adviseur kwam betrouwbaar en terzake kundig over en nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Relevante offertes werden heel snel geleverd. Mijn uiteindelijke keuze leverde voor Advitas geen inkomsten op maar werd in mijn situatie wel als de beste aanbevolen. Enige minpuntje wat ik zou kunnen aanvoeren is dat ik mijn uiteindelijke oplossing zelf heb moeten aandragen.

22 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Prettig contact en heldere uitleg

Het was fijn dat ik telefonisch contact met de adviseur kon hebben. Hij was vriendelijk,
nam mijn situatie op het gebied van mijn hypotheek goed met mij door en legde mij alles duidelijk uit. Ik vond het een prettig gesprek en het was ook fijn om via schermdelen mee te kunnen kijken met de adviseur.

22 août 2025

Initiatief

Nemen zelf ‘t initiatief om belangrijke, relevante momenten onder de aandacht te brengen
En heb een goed advies gekregen

20 août 2025

Didier/Advitas is voortreffelijk

Didier is goed voorbereid, duidelijk, betrokken, scherp en komt met interessante voorstellen. Niet altijd is het toepasbaar, maar het zijn vaak triggers die weer tot andere mogelijkheden en oplossingen kunnen leiden. Wij kunnen Advitas zeker aanbevelen!

20 août 2025

Ge-wel-dig!

Het was een verhelderend en nuttig gesprek. Aardige en begripvolle medewerker! Niets anders dan lof

18 août 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus