Akademikernes A-kasse Avis

1 357
TrustScore 4 sur 5

3,9

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ingen rådgivning vedrørende medlemskab. Ingen svar. Manglende vedhæftning af blanketter. Svartid flere uger. = Ingen dagpenge uden indtægt i flere måneder. Hold jer langt væk. At AKA efterfølgende... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

WOW, hvor har jeg bare kun rosende ord at skrive om jeres ansatte, Kathrine Vela! I en tid, hvor jeg har kæmpet på tværs af systemet, er hun den første og eneste, der har haft en helt oprigtig int... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Aka og deres professionelle rådgivere. De er utrolig hjælpsomme, venlige og tager sig tid til at forstå ens behov. Når man rækker ud efter hjælp, får man ærlig... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Virkelig dårlig oplevelse når man efter mange år endeligt står og skal bruge deres ydelse - booker møder uden at gøre en opmærksom på det, blokerer dagpenge pga de ikke orker at ringe en op efter man... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Assurance de protection des revenus
  2. Association ou organisation
  3. Service de recherche d'emploi
  4. Agence d'assurance
  5. Recruteur
  6. Service de recrutement

Écrit par l'entreprise

Akademikernes A-kasse er Danmarks største a-kasse for akademikere. Vi hjælper dig stærkt videre - som sparringspartner og økonomisk sikkerhedsnet gennem hele dit arbejdsliv som akademiker.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 95 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(1 357)

87 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

De hjælper når de skal.

De hjælper når de skal.

28 août 2025

Hej Maiken

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på. Det er godt at høre, at du har fået den nødvendige hjælp.

Noté 5 sur 5 étoiles

Måske en af de bedste A-kasse?

Måske en af de bedste A-kasse?
Jeg havde et rigtig godt møde i forbindelse med min jobsøgning. Axel var en utrolig dygtig og nærværende konsulent, som formåede at skabe en behagelig atmosfære, samtidig med at han kom med skarpe og brugbare råd. Jeg sætter stor pris på hans engagement og professionelle tilgang.

27 août 2025

Hej Claus

Mange tak for den meget flotte anmeldelse, det er virkeligt værdsat. Vores ambition er at give vores medlemmer den allerbedste hjælp i alle arbejdslivets overgange, og det lyder til, at du både fik konkret hjælp og blev mødt på en behagelig møde. Jeg lover at sende rosen videre, hvor den hører hjemme.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg blev mødt med engagement

Jeg blev mødt med engagement og en medarbejder der var overlegen i viden og virkelig kunne møde mine spørgsmål

26 août 2025

Hej Consumer

Mange tak for den fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Jeg sender rosen videre, hvor den hører hjemme.

Noté 2 sur 5 étoiles

Ingen kontakt eller hjælp

Som mange andre studerende: De gør alt for lidt ud af, at fortælle studerende at de skal melde sig som nyuddannet. Og det er desværre ikke første problem jeg har haft med dem som medlem i 6 år.

Som svar på AA’s svar. Nej, de sender nemlig ikke sms’er og mails om netop dette/vigtige informationer, som jeres kollega i telefonen forsvarede var pga. GDPR. Det skulle ses inde i ens indbakke i AA, sagde jeres kollega. Så I gør for lidt.

25 août 2025

Hej O O

Tak for feedback, den tager vi seriøst.

Vi oplyser både via nyhedsbreve, sms og breve om, at man skal huske at skifte status til nyuddannet, og det derfor er vigtigt, at vi har de korrekte kontaktoplysninger, så vi kan få den information ud.

Hvis du har konkrete forslag til, hvordan vi kan forbedre vores kommunikation, så hører vi meget gerne dine forslag på kontakt@aka.dk

Excellent

Very informative and welcome. Helped me a lot!

25 août 2025

Hi Alexander

Thank you so much for your positive feedback, we really appreciate it. I'm glad to hear that you got the help and support you needed.

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionel nem at komme i kontakt til…

Professionel nem at komme i kontakt til og i stand til at løse alle problemer der lukker op

22 août 2025

Hej Liv

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på. Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse.

Noté 3 sur 5 étoiles

God behandling og konkrete svar

God behandling og konkrete svar, men meget lang ventetid

21 août 2025

Hej Emilie

Vi værdsætter din feedback, og det er rigtigt beklageligt, at du har oplevet meget lang ventetid. Der kan være perioder med ekstraordinær travlhed, som desværre kan gøre, at vi ikke kan yde den optimale service vi gerne vil til vores medlemmer.

Men jeg er glad for at høre, at du ellers synes du har fået en god behandling.

Noté 4 sur 5 étoiles

God energi

Godt at samle ledere og andre friske akademikere. Niveau og tempo var højt. God energi på mødet.

19 août 2025

Hej Britt

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på. Jeg er glad for at høre, at der var god energi på mødet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt og givende sparring.

19 août 2025

Hej Mohammad

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på. Det er godt at høre, at du har fået god sparring.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget imødekommende og kompetente…

Altid meget imødekommende og kompetente medarbejdere, når man ringer til AKA!

18 août 2025

Hej Elisabeth

Mange tak for din anmeldelse, den er værdsat. Jeg er glad for at høre, at du har følt dig imødekommet i de samtaler du har haft. Jeg bringer rosen videre.

The best Akasse by far!

If you are an academic seeking a supportive akasse, Akademikernes is the way to go. The thing I like the most -besides how educated and experienced all consultants are- is that I am always being heard and offered help!

17 août 2025

Hi Penelope

Thank you so much for your positive feedback, we really appreciate it. I'm glad to hear that you feel you get the help and support you need. I will pass your nice words along.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig/manglende rådgivning der koster kunderne penge…

De gør alt for lidt ud af, at fortælle studerende at de skal melde sig som nyuddannet inden for 2 uger af afsluttet bachelor OGSÅ hvis man forsætter på kandidatuddannelse. Jeg står i den situation at jeg skal på barsel om 2(!!) uger og først nu får af vide at min status som nyuddannet ikke er gældende og at jeg faktisk ikke er berettiget til barselsdagpenge (selvom jeg har en afsluttet uddannelse). Fuldstændig absurd når der er dokumentation for at jeg har afsluttet bacheloren OG været medlem i snart 4 år. Heldigvis har jeg arbejdet lidt ved siden af og kan få nok til lige at dække mine udgifter men come on!!
Tydeligvis med vilje at de ikke gør mere ud af at fortælle deres kunder det i tide, da de lige har sparet de penge hos en studerende/kommende mor…

15 août 2025

Hej Claudia

Vi tager din feedback seriøst, og det er rigtigt beklageligt, at du har haft en dårlig oplevelse. Jeg kan godt høre, at det lyder til, at du står i en vanskelig situation.

Jeg kan forsikre dig, at det ikke er bevidst handling for at spare penge. Hos Akademikernes A-kasse har vi som største ambition at servicere vores medlemmer bedst muligt. Hvis du har konkrete forslag til, hvordan vi kan forbedre vores kommunikation tager vi meget gerne i mod dem på kontakt@aka.dk

Var et rigtig godt møde

Var et rigtig godt møde. God vejledning og fil hjælp til alt jeg spurgte om. Kunne ikke have været bedre

13 août 2025

Hej Sophia

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på. Hvor er det godt at høre, at du havde et godt møde og fik den hjælp du havde brug for.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget tilfreds hvor de fikser det…

Meget tilfreds hvor de fikser det trækprocent af skat og opdaterer min udbetaling af dagpenge i midten af måneden. Tak

11 août 2025

Hej Marwa

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på. Det er godt at høre, at du er tilfreds med den hjælp du fik.

Noté 5 sur 5 étoiles

They are good and useful

They are good and useful, could use some improvement.

5 août 2025

Hi Alessandro

Thank you for your review, we appreciate it. It is good to hear that you found your membership of Akademikernes A-kasse useful. If you have some specific suggestions for improvement, please send us an email at: kontakt@aka.dk

Meget behagelig telefonsamtale

Medarbejderen i telefonen ville virkelig gerne hjælpe mig med dét, jeg ringede om, og da det ikke rigtig var muligt, beklagede hun meget. Hun var yderst behagelig at tale med.

6 août 2025

Hej Lilli

Mange tak for din anmeldelse, den er værdsat. Det er selvfølgelig ærgerligt, at du ikke kunne få den hjælp du havde brug for, men godt at høre, at du oplevede imødekommenhed. Jeg bringer rosen videre.

Dårlig service til nyuddannet

Dårlig service til nyuddannet, selvom jeg har brugt mange kræfter på at skaffe hurtigt arbejde. Vil overhovedet ikke anbefale til nogen.

1 août 2025

Hej Frederik

Vi værdsætter din feedback, og det er rigtigt beklageligt, at du har haft en dårlig oplevelse. Der kan være perioder med ekstraordinær travlhed, som desværre kan gøre, at vi ikke kan yde den optimale service vi gerne vil til vores medlemmer.

AKA fandt hurtigt oplysninger

AKA fandt de ønskede oplysninger hurtigt

1 août 2025

Hej Tommy

Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Godt at høre, at du fik en hurtig betjening.

Noté 4 sur 5 étoiles

Venlighed og kompetence

31 juillet 2025

Hej Pia

Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Vi er glade for at høre, at du har oplevet venlig og kompetent behandling.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus