Købte en Excelsior Dandy til min søn. Efter lidt over et år og mindre end 1.000 km var friløbskrans / narv ifølge Alex Cykler slidt op og skulle udskiftes for ca. 800 kr. De vurderede, at det skyldte... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bestilte et kranksæt søndag kl. 13.45. Leveret mandag kl. 14. Desværre var passede det ikke på cyklen. Ringede til firmaet. De tog telefonen i løbet af et minut. Kompetent medarbejder som fandt det r... Voir plus
Fik bare det bedst batteri til den bedste pris’ incl lås med samme nøgle, i løbet af tre dage🌟
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Super hurtigt betjening
Super hurtigt betjening, jeg bestilte en cykellås (søndag eftermiddag) og allerede dagen efter (mandag) kunne jeg hente den. Næste gang jeg mangler udstyr til cyklen, kommer jeg bestemt tilbage.
Hurtig og professionel hjælp med…
Hurtig og professionel hjælp med udredning af min Centurion cykel efter en påkørsel. Alex Cykler kan varmt anbefales.
Fik en rigtig god service hos Alex cykler, hurtige til at fixe cykler
Jeg stod med et akut problem
Jeg stod med et akut problem, få minutter før lukketid.
Jeg ringede for at forklare mit problem, og i indvilgede i at holde åbent for min skyld.
Det er service, og fem stjerner værd.
Tak for hjælpen
Super nem handel og fantastisk…
Super nem handel og fantastisk kundeservice
Ved min første bestilling hos Alex Cykler gik alt helt problemfrit. Bestillingen var nem, og priserne er meget konkurrencedygtige.
Efterfølgende oplevede jeg desværre, at en forlygte fra et nyt ABUS-lygtesæt stoppede med at virke. Jeg kontaktede dem, og reklamationen blev håndteret eksemplarisk. Uden besvær og uden krav om at sende den defekte lygte retur, fik jeg straks tilsendt en ny.
Virkelig god service og hurtig respons – kan klart anbefales 👍
18 timer fra onlinebestilling (kl…
18 timer fra onlinebestilling (kl 16:30 endda) til pakken ankom.
Det er dælme i orden!
Dårlig lapning af bagdæk.
Jeg fik en sive-punktering på hjemvejen og afleverede cyklen på Kongelundsvej afd. - hentede den onsdag.
Næste gang jeg brugte den til at køre til arbejdet fik jeg IGEN en sive-punktering på hjemvejen. Præcis samme oplevelse! Hjemme igen gravede JEG en 5 mm glassplint ud af bagdækket! Var det ikke det DE burde have gjort? ...for de 220kr? Det er jo lidt kerneforretningen ved en lapning, at fjerne årsagen til punkteringen :-/
Det var en rigtig god service 👌1000 tak…
Det var en rigtig god service 👌1000 tak for hjælpen Daniel 🙏
Det fungerer hos Alex Cykler
Det fungerer hos Alex Cykler. Det var nemt at finde det jeg skulle bruge. Nemt at bestille og hurtig levering. Og da min kone ikke blev glad for den ellers fine sadel jeg havde købt til hende, var det nemt at returnere og få pengene igen. 5 stjerner herfra, og nu ved jeg hvor jeg skal bestille cykeldele fremover :-)
Ventede 1 måned på batteri
Ventede 1 måned på batteri, der ikke funker
Har gjort opmærksom på det, de nægter at bytte om og svarer nu bare ikke
Batteriet kan simpelthen ikke tages ud af helt ny cykel, cykelhandler har sagt på video det er batteriet, men de lytter ikke. Helt vild dårlig service for så dyrt et produkt
Batteri til Mustang e cykel

Réponse de Alex Cykler
Stort udvalg
Stort udvalg, gode priser og rigtig god service. Alt igennem en rigtig god købsoplevelse som kan anbefales her fra.
Super service fra Alex cykler
Købte en Norden Ellen damecykel til min datter. Efter 3 måneder faldt baglygten af cyklen, men det var kun lygten/lygteglasset. Bagbeklædningen sad stadigvæk på cyklen. Lygten/lygteglasset er tabt uden min datter har bemærket det. Lygten/lygteglasset på den type lygte er kun klikket på bagbeklædningen.
Kontaktede Alex cykler omkring den mistede lygte/lygteglas.
Alex cykler sendte straks en ny lygte/lygteglas uden beregning.
Hurtig levering!
Hurtig levering! Bestilte tidlig aften og modtog min lås dagen efter, tommel op herfra.
Super service.
Efter en uheldig levering af et 11 ah el -cykel batteri og efterfølgende yderst behagelig telefonkontakt blev jeg kontaktet af Daniel der oplyste firmaet ville kompensere med et større 13 Ah batteri. Ved afhentning blev jeg mødt af venlig betjening. Der er pil op.
Effektivt og professionelt udført…
Effektivt og professionelt udført serviceeftersyn
Hurtig levering!
Efter uheldig oplevelse med en anden stor cykelbutik, gav jeg denne en chance. Bestilte om aftenen og havde varen næste dag. Sådan skal det altså gøres.
L’expérience Trustpilot