Vi har i periode fra maj - september fået lavet nyt køkken, hvor Allround har fjernet en væg og sat nyt køkken op. Vi er rigtig glade for det endelige resultat. Særligt for Thomas Sørensens ihærdi... Voir plus
Lisez les avis des autres
Meget flot tømrerarbejde udført i forbindelse med en rådskade. Arbejdet blev udført af Thomas der tydeligvis sætter en ære i at lave et flot stykke arbejde med øje for detaljen. Fin oprydning og... Voir plus
Tømmer Thomas Schmidt Sørensen gjorde en smukt stykke arbejde med udskiftning af et gammelt flækket gulvbræt i entre, samt optagning og understøtning at 2 gamle gulvbrædder i stuen. Der var pænt og ry... Voir plus
Der kom en ung tømrer Marcus T. til den aftalte tid. Fik udskiftet et loftbræt, der havde fået en vandskade, fint og nøjagtigt arbejde. Jeg kan godt anbefale at bruge dette firma til andre
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Vi arbejder indenfor alle håndværks fag, så vores kunder er sikker på korrekt og vejledning i alle former for byggerier. Vi har dansk uddannede håndværkere indenfor alle fag til at udføre opgaverne som spænder bredt fra små opgaver og op til store entrepriser.
Coordonnées de contact
Hans Egedes Vej 20, 5210, Odense NV, Danemark
- kontor@al-byg.dk
- www.allroundbyg.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Allround byg har både arbejdet i vores…
Allround byg har både arbejdet i vores gartneri og i vores hus med forskellige opgaver. Og de er blevet løst tilfredsstillende. Beder vi om tilbud får vi et seriøst bud.

Super professionelt arbejde
Stor kompetence, god vejledning og veludført arbejde! Kæmpe anbefaling herfra!
I forbindelse med nedrivning af en bærende væg kontaktede vi Allround Byg, som hurtigt kunne løse opgaven. Vi fik rigtig god vejledning af Morten, og arbejdet blev udført til perfektion på rekordtid. Vi er meget tilfredse med arbejdet, og kan på det varmeste anbefale Allround Byg. Det er i hvert fald ikke sidste gang de har løst en opgave for os :)
- Henrik V og Astrid C.

God vejledning…
Hurtigt tilbud baseret på vores ønsker med god vejledning, hurtig bestilling og igen god vejledning - lækkert resultat.
Skønt - at alle håndværkere er samlet et sted, så det kan nemt koordineres.

Lynhurtig udrykning
Min knap 3 år gamle Point fryser gik i stå.
Jeg kontaktede Allround Byg. Det kunne ikke svare sig at reparere fryseren, så 3 timer senere stod jeg med en ny fryser, så mine madvarer blev reddet.

Réponse de Allround Byg A/S
Godt arbejde og god samt hurtig…
Godt arbejde og god samt hurtig service. Kan varmt anbefales.

Réponse de Allround Byg A/S
Vi var i kontakt med Allroundbyg i forhold til el-installation i skuret. Vi fik en god professionel rådgivning og dygtige håndværkere.

Rigtig god service
Rigtig god service, og dygtige håndværkere, som også kan give gode råd. Det er ikke sidste gang vi bruger firmaet

Réponse de Allround Byg A/S
Super god service og flot veludført arbejde…
Har brugt Allround et par gange til forskellige typer af opgaver. Der ydes altid en seriøs og professionel rådgivning og efterfølgende flot stykke arbejde. Jeg kan klart anbefale Allround til både små og store opgaver.

Réponse de Allround Byg A/S
Jeg kan på ingen måde anbefale firmaet
Jeg kan på ingen måde anbefale firmaet. Foruden familiemedlemmer og ansatte er der ikke mange positive anmeldelser af firmaet.
Firmaet har rod i regnskaberne, de overholder ikke skriftlige eller mundtlige aftaler, de har ikke styr på deres tilbud/overslag/fakturaer. Det har medført vi er blevet dobbeltfaktureret gange flere og sagen har været videre i byggeriets ankenævn samt i retten. Her har vi også fået medhold i at firmaet har rod i regnskabet og er forpligtet til at overholde gældende lovgivning samt aftaler.
Vi er blevet truet og kontaktet i vores arbejdstid igennem det sidste halvandet år.
Vi kan på ingen måde anbefale dem
Hold jer langt væk
Pålidelig og professionel håndværker i Odense
Kvaliteten er i centrum hos Allround Byg, og hvis du har brug for inspiration og vejledning til den helt rigtige løsning, skal du ringe til Allround Byg. Yderst pålidelig og professionel håndværker i Odense - varmeste anbefaling.

Réponse de Allround Byg A/S
Har fået ny fordør til huse.
Har fået ny fordør til huset og det er flot arbejde som Allround Byg har leveret.

Gode løsninger.
Vi vil gerne sige, at vi er meget tilfredse med både trappe og rækværket. Det var god rådgivning og et flot resultat. Vi vil også gerne rose de medarbejdere, som har udført arbejdet - god opfølgning og aftaler blev altid overholdt 😃
Anne og Søren

forsikringssag
All-round Byg har stået for nedtag samt genopsætning af loft i en forsikrings dag. Det har de gjort effektivt

Réponse de Allround Byg A/S
Totalrenovering af stueetage i super kvalitet
Allround Byg har stået for en totalrenovering af vores stueetage og i samme omgang arbejde på badeværelse på 1. sal og diverse i vores kælder.
Vi havde en lang indflyvning, der var en enkelt udskiftning i personalet under den indledende dialog, men det greb de rigtig godt. Vi blev vejledt super godt videre i processen og havde selv brug for lang tid til at overveje vores løsninger, fordi projektet var så omfattende.
Vi har lavet om på rumfordelingen, fjernet en skorsten, gulvvarme i hele stueetagen, skab i gang, specialbygget reol, maling af hele stueetagen, nyt køkken fra Nettoline, nyt badeværelse i stueplan, modernisere badeværelse på 1. sal, ny eltavle, afkalkningsanlæg og alt hvad der dertil hører.
Vi var super glade for de håndværkere der kom i huset. Det faste team fra Allround havde godt humør, høj kvalitet og pligtopfyldende tilgang. Vi havde en fast ansvarlig for projektet, som vi havde en rigtig god kommunikation med og som sørgede for god kommunikation hvis der skulle eksterne håndværkere på - det samme gælder Michael og Morten på de overordnede linier.
Vi oplevede ikke på noget tidspunkt at aftaler ikke blev holdt, vi fik besked de enkelte gange noget rykkede sig - der er ikke noget at sætte en finger på.
Det var trygt for os at have Allround Byg som totalleverandør. De sørgede for alt og var opmærksomme på vores ønsker og behov, så undervejs oplevede vi supergode forslag til justeringer.
Under sådan et kæmpe projekt opstår der selvfølgelig uforudsete ting af diverse karakter - det havde vi god dialog om hele vejen igennem.
Vi vil helt sikkert bruge Allround Byg til det næste projekt vi har på bedding. Vores ombygning er blevet meget bedre end vi havde forestillet os og vi er så tilfredse med det endelige resultat.

Fantastisk service
Fantastisk service, stod med adskilt køkken den 23. december og skulle holde jul, de fik klaret det hele akut med et smil da den ellers aftalte håndværker pludselig ikke vendte tilbage.

Réponse de Allround Byg A/S
Bedre end bedst Håndværk.
Særdeles GODT tilfreds !! overholder alle aftaler, kommer til tiden, ALT laves som aftalt, ekstra arbejde, laves FØRST efter aftale. Gode til at holde arbejdspladsen rengjort - gode DANSKE Håndværker, lette at kommunikere med. Blot ring for yderlig info Kim 26111107

Godt og veludført el-arbejde
Godt og veludført el-arbejde. Vi har med stor tilfredshed benyttet Allround Byg ifm. installering og opsætning af nyt el. Fra start til slut har der været en god og professionel service.
Fint og veludført arbejde af en meget…
Fint og veludført arbejde af en meget venlig tømrer ifm. ny entrédør
L’expérience Trustpilot