Lisez les avis des autres
Goede service helpen je zeer goed en komen je ook nog tegemoet ik zou iedereen aanraden Super tevreden
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
"Echte vooruitgang begint vanbinnen. Daar zit onze grote kracht. Onze drive om altijd te verbeteren. Nieuwe oplossingen te ontwikkelen. Nog harder te vechten voor gerechtigheid. Want daar doen we het uiteindelijk voor: Het waardevolle bezit van onze klanten beschermen of na diefstal snel weer terugvinden. We willen winnen, door nooit een bezit te verliezen. Dus gaan we voor onze klanten door het vuur. 24/7, dag en nacht, overal en altijd. Ons product zit binnenin de meest waardevolle bezittingen. Ons opsporingsteam heeft diep vanbinnen een ontembare drive. Zo blijven we onze klanten maximale bescherming bieden. Day and night, peace of mind."
Coordonnées de contact
Barchman Wuytierslaan 10, 3818LH, Amersfoort, Pays-Bas
- +31(0)85-1300980
- info@allsetra.nl
- www.allsetra.nl
Les gens ont aussi consulté
Goede service helpen je zeer goed en…
Super tevreden
Behulpzaam & nauwkeurig
Top Service. Locator - Gestolen Fatbike
Fiets aangekocht by La Souris Almere - Stad in Juli 2024. Helaas gestolen 19 november 2024 in Fietsenstalling Almere Stad Centraal. Goed werk geleverd van Locator die direct actie heet ondernomen en de fiets via de GPS heeft teruggevonden in Amsterdam op 21 novermber. In samenwerking met de politie Amsterdam die mij had gebeld heb ik de fiets weer op 22 november 2024 opgehaald. QMV202024030940. Mvg. M. Kasanpawiro
Al jaren mijn vaste leverancier voor…
Al jaren mijn vaste leverancier voor voertuigbeveiliging.
Goed product, goede prijs en super bekwaam en vriendelijk personeel
Goed meegedacht toen ik ineens SCM…
Goed meegedacht toen ik ineens SCM klasse 3 nodig had voor de verzekering. Snel gehandeld en afspraak en montage binnen een paar dagen. Prima service!
Gemakkelijk in gebruik
Door de merkdealer een alarm laten inbouwen dat bediend wordt met de autosleutel. Geen gedoe met een los kastje.
Heel goede service en ze zijn heel…
Heel goede service en ze zijn heel vriendelijk 24/7 bereikbaar.
A.polat
Persoonlijke aandacht en goede service.
I got my bike back due to the gps from…
I got my bike back due to the gps from Allsettra. Very good and friendly customer service and reacted promptly (shorter waiting times would be great though).
Goede hulp bij gestolen voertuig
Op 4 januari kwamen we er achter dat onze auto was gestolen. Na een telefoontje kregen we contact met Dennis van Allsetra. Binnen 15 minuten is de auto terug gevonden. Dennis heeft ons goed en professioneel geholpen en wij zijn hem daarvoor dankbaar. Wij konden 24 uur per dag contact opnemen.
Auto binnen 12 uur opgespoord
In de nacht van 25 op 26 januari werd mijn Range Rover op professionele wijze van mijn oprit gestolen. Het tracking systeem van Land Rover werd uitgeschakeld en er werd een virtuele 3e sleutel gemaakt. Via incontrol van Land Rover kreeg ik een melding dat mijn auto gestolen was, echter gaf de tracking aan dat mijn auto nog op mijn oprijpad stond. Zelf had ik nog een pijlzender laten inbouwen waar de dieven geen rekening mee hadden gehouden. Binnen 12 uur was mijn auto via Allsetra opgespoord en in samenwerking met de politie veilig gesteld. Forse schade, maar goed herstelbaar. Daar mijn auto 15 maanden oud was, zou ik via de verzekering de dagwaarde uitgekeerd krijgen welke ver onder de marktwaarde zou zijn. Dankzij Allsetra is me dit bespaard gebeven!! Grote dank!!
T. Vermeer, Oisterwijk
Ik ben een nieuwe klant en had wat…
Ik ben een nieuwe klant en had wat vragen, kreeg snel en vriendelijk contact. Ben goed geholpen, met een passende oplossing. Prettig
Duidelijke e-mail voor installatie en…
Duidelijke e-mail voor installatie en app . Valerie vriendelijk mij geholpen voor uitleg . Dank u wel !
Een goed werkend systeem
Het is een goed werkend systeem. Ik merk er niks van maar het doet wat het moet doen. Ook zit er rit registratie bij zonder extra kosten.
Mijn ervaring met Allsetra is helaas…
Mijn ervaring met Allsetra is helaas niet positief wat betreft de communicatie met de planning en salesafdeling. De reactietijden zijn erg lang, en vaak wordt er helemaal niet gereageerd. Hierdoor ben ik genoodzaakt om zelf constant overal achteraan te gaan en alles nauwkeurig te controleren. Dit geeft een gevoel van weinig betrokkenheid en proactiviteit vanuit hun kant, wat erg frustrerend is.
Een lichtpuntje in mijn ervaring zijn de inbouwers (externe bedrijven) waarmee Allsetra samenwerkt. Zij zijn zeer behulpzaam, meedenkend en tonen veel meer initiatief dan de interne teams. Dit contrasteert helaas sterk met de rest van de organisatie.
Al met al zou ik hopen dat Allsetra hun interne communicatie en reactievermogen flink verbetert, zodat de klant minder werk hoeft te verrichten om zaken geregeld te krijgen.
Prima systeem
Prima systeem. Beetje onhandig online, maar na een paar keer proberen gelukt.
Aardige kerel!
Aardige kerel!
Weet precies hoe hij met een klant moet praten. Ook weet hij goed te luisteren top.
Snel, vriendelijjk, vakkundig geholpen.
Ben snel, vriendelijk en vakkundig geholpen. Weet alles wat ik wilde weten.
Keurig VT terugvind systeem ingebouwd
Keurig VT terugvind systeem ingebouwd, Extra service door achteraf telefonisch contact of alles werkte, ook melding ( onderbreken accu spanning wegens werkzaamheden camper) kwam direct door.
Ook certificaten werden netjes gemaild ( nodig voor verzekering indien camper toch nog zou worden gestolen.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.