Ervaringen
Ervaring 1: Ames Zwijndrecht
Er was ingebroken in m'n auto (VW), waarbij de radio was gestolen. Gemaakt bij Ames Zwijndrecht. Bij ontvangst reed de auto heel slecht, meteen terug gegaan. Werd ik afgewimpeld. Volgende dag was het nog slechter m'n bij het nemen van een bocht. Weer teruggegaan met de vraag er even naar te kijken, want de auto heeft nooit zo gereden. Ik werd op een minder leuke manier afgewimpeld en gingen er niet naar kijken. Naar een garage hier in de buurt gegaan, uitgelegd wat er was gebeurd. Monteur is zijn terrein uitgereden met de auto, draaide meteen terug. Heeft een auto van de brug gehaald, mijn auto erop gezet en wat bleek. Mijn voorband van de auto zat gewoon los onder de auto. Waren ze blijkbaar vergeten goed vast te zetten.
Ervaring 2 Ames Ridderkerk:
Melding in auto (seat) mbt een sensor. Leek me meer iets voor de dealer. Met wat tegenzin toch maar weer gegaan. Zogenaamd is de betreffende sensor vervangen. Auto terug, bijna 2000 euro lichter en verrek, auto rijdt slechter dan daarvoor. Gebeld, auto moest weer gebracht worden. 50 euro voor het kijken, niks opgelost. Prompt meerdere meldingen in de auto weer aan, wat voorheen nooit is geweest. Bij garage hier in de buurt weer uitgelegd wat er gebeurd is. Auto laten scannen en ja hoor, de zogenaamde sensor die vervangen was geeft een storing..... Met andere woorden: NOOIT MEER NAAR AMES!!!!
27 janvier 2025
Avis spontané