2,9

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

Vill bara sälja utan att ta ansvar!!

Köpte ett fritidshusfilter där det visade sej att en gänga i plathuset var defekt vid leverans vilket medförde att gängan havererade vid monteringsförsök. Detta reklamerades,men blev underkännt då jag fösökt montera filterhuset. Erbjöds då att köpa ett nytt till halva priset. Det visade sej bara gälla ett nytt komplett fritidshusfilter trots att det finns lösa filterhus att köpa!

7 mai 2025

Dyr på filtermedia, vet inte vad de har sålt

Jag har ett FA 400 Combi filter som jag köpte av AquaGruppen 2010. När jag kände att det var dags att byta filtermedia så kontaktade jag de, sa vilket filter jag hade och de sa att de kunde leverera ny filtermedia till det filtret. De var ganska dyra på mediat och frakten var snuskigt dyr på 800 kr. När jag fick säcken med media så kunde jag på den läsa att det skulle vara 1,5 säck till mitt filter och jag fick bara en säck. När jag kontaktade de så sa de att mitt filter skulle inte ha så stor tank och de kunde inte ta ansvar för vad tidigare ägare hade sålt, så mycket för vad de skriver om 30 års erfarenhet men vet inte själv vad de pysslar med. De kunde sälja en säck extra till mig men denna gången så kunde de bjuda på frakten, tack men nej tack. Jag valde att returnera och för mig så gick frakten på under 300 kr för att skicka tillbaka den. Det tog sedan två månader för de att betala tillbaka mina pengar efter flertalet påminnelser. Ett riktigt dåligt företag.

Kan nämna att jag köpte två säckar av samma filtermedia från en annan leverantör för samma pris som AquaGruppen skulle ha för en säck och frakten var en bråkdel av vad AquaGruppen tog.

20 octobre 2023