Great comunication.Fast reply to messages and fast dispatch.Can not praise the shop enough.Place an order twice and no complains...Thank you 😀Zosia

Positief: - mooi schilderij - Fijne verf - alle benodigdheden - al in frame - na een misverstand met de bestelling en in 1e instantie geen contact kunnen krijgen, heel fijn en heel netjes... Voir plus

Netjes op tijd geleverd. Alle attributen om goed te kunnen verven zijn aanwezig waaronder a3 vel met print van alle nummers en een kleinere zonder nummers ingekleurd op fotopapier. Het enige wat mij... Voir plus

Ik had het schilderij ontvangen, schilderen op nummer doe ik al jaren. Al tientallen schilderijen gemaakt,maar diamond painting is nieuw voor mij. De combinatie is zo super leuk. Even contact gehad me... Voir plus

1. Magasin d'articles de loisirs

Gespecialiseerd in luxe schilderen op nummer sets. Become an artist!

4,8

Demande des avis aux clients

4,8

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Goede levering

Goede levering, mooi materiaal, al opgespannen, mooie a4 foto print en nummervel. Had meerdere besteld en nu gestart met nr 2. Erg leuk om te doen.

1 février 2023

Réponse de Arty Bee

Dankjewel voor de leuke review! We wensen je heel veel schilder plezier!

Kreeg leuke reacties op de geschilderde ijsvogel

Kreeg leuke reacties op de geschilderde ijsvogel, zoals:
'Wat een talent!'. Ha ha dit was mogelijk dankzij het schilderen op nummer, echt een mooi resultaat. De kwaliteit van de verf is goed en als finishing touch zitten er 2 potjes lak bij. Een tevreden klant.

2 février 2023

Réponse de Arty Bee

Dankjewel voor de lovende woorden en het toesturen van het eindresultaat!

100% tevreden over Arty Bee

100% tevreden over Arty Bee. Mooi ontwerp (zonnebloemen in vaas), goede kwaliteit van verf, penselen, vernis voor afwerking inbegrepen, foto van het te bekomen resultaat inbegrepen. Super!

24 décembre 2022

Réponse de Arty Bee

Heel erg bedankt voor je lovende woorden! We wensen je heel veel schilderplezier.

Prima gedaan

Prima gedaan, Snel geleverd en een mooi kwaliteitsproduct.

14 octobre 2022

Réponse de Arty Bee

Bedankt voor je review! We wensen je heel veel schilderplezier .

Mooi schilderij van goede kwaliteit!

Veel keuze in het assortiment qua schilderijen, enorm snelle levering (dag erna al in huis) en goede verf (geen ingedroogde potjes). Ik ben al heel wat uurtjes met veel plezier aan het schilderen! Dank!

26 octobre 2022

Heel erg graag gedaan! Liefs Arty Bee

Prettige website

Prettige website, snelle levering en goede kwaliteit producten. Ik zit elke avond te schilderen nu!

11 octobre 2022

Réponse de Arty Bee

Heel erg bedankt voor de mooie review! Veel schilderplezier gewenst.

Snelle levering

Snelle levering, en prettig om mee te werken

7 octobre 2022

Réponse de Arty Bee

Bedankt voor de fijne review!
Liefst Arty Bee

Top!

Snelle levering, mooi verpakt. Kwalitatieve verf. Cijfers goed leesbaar. Top!

14 septembre 2022

Réponse de Arty Bee

Dankjewel voor je mooie review!

Super schilderijen

Super schilderijen. Genoeg verf. Mooie designs. Snelle levering

23 août 2022

Réponse de Arty Bee

Heel erg bedankt voor de mooie review! Veel schilder plezier gewenst.

Hele goeie producten

Hele goeie producten. Ik hoop op meer andere varianten binnenkort

17 juillet 2022

Réponse de Arty Bee

Dankjewel voor je review Nathalie! We zullen je verzoek doorgeven.

Snelle levering

Snelle levering. Canvas al opgespannen. Helaas een beetje scheef. Goede verf.

11 juillet 2022

Réponse de Arty Bee

Bedankt voor je review! Heel veel schilderplezier gewenst.

Eerder schilderijen besteld en altijd…

Eerder schilderijen besteld en altijd heel tevreden geweest. Dit keer een 3 Luik besteld en viel me beetje tegen. Doek van eerste schilderij was heel erg scheef over de lijst gespannen. Zonde

24 juin 2022

Réponse de Arty Bee

Dankjewel voor je feedback Karin! Als je ons hier een foto van wilt sturen zou dat heel fijn zijn.

Snelle levering,goede kwaliteit en fijn…

Snelle levering,goede kwaliteit en fijn dat hij al is opgespannen dat kan bij andere sites ook maar dat is dan wel duurder.
Ik kom er alleen nu achter dat ook daar heel dunne verf bij is,jammer want dan moet je heel vaak oververven en daar wordt het niet mooier van

24 mai 2022

Réponse de Arty Bee

Dankjewel voor uw lovende woorden. Veel schilderplezier gewenst!

Top!

Snelle levering, alles zat samen in 1 pakket. Veilige levering. Leuk en rust gevende activiteit!

1 mai 2022

Réponse de Arty Bee

Fijn om te horen dat alles naar wens is! Stuur ons vooral een mailtje als je ergens hulp bij nodig hebt :)

Heel tevreden

Heel tevreden
Snel geleverd goede prijs kwaliteit

1 mai 2022

Dankjewel voor je lovende woorden! Liefs Arty Bee