"Een zeer competente bedrijf. Met Brian is het makkelijk communiceren, korte lijnen dus snelle respons op je vragen. Wat voor ons als camping zijnde heel belangrijk is dat hij ons bedrijf doorzijn zee... Voir plus

Binnen no time stond er een mooie en professionele website online, waar ik tevens veel positieve reacties op kreeg van klanten. Zeker aan te raden!

The brand identity they made for us is just stunning! We received a detailed brand Identity of 70 pages! Including Color Pallette (Primary, Secondary), Do’s and Dont’s, Shapes, Mision, Vision, Brand P... Voir plus

Goed werk en extreem snel met het verwerken van de feedback. Communicatie was ook goed. Design werk was ik zeer tevreden mee, de copy kon beter, vandaar 4 sterren. Zou ze wel aanbevelen en weer mee sa... Voir plus

1. Graphiste
  2. Concepteur de sites web

AstraVisium maakt grafische ontwerpen en websites om de harten van jouw klanten te veroveren

4,7

Aanrader!

20 février 2025

Zeer tevreden.

Komt zijn afspraken na en reageert snel. Wij waren heel tevreden met het resultaat en zullen in de toekomst vaker gebruik gaan maken van uw diensten.

15 septembre 2022

Design was top, copy kan beter

Goed werk en extreem snel met het verwerken van de feedback. Communicatie was ook goed. Design werk was ik zeer tevreden mee, de copy kon beter, vandaar 4 sterren. Zou ze wel aanbevelen en weer mee samen werken.

20 juin 2022

Super ervaring gehad

Super ervaring gehad, duidelijke communicatie en staan altijd open voor feedback, enorm fijn als je zelf veel invloed wil hebben op de resultaten.

6 juin 2022

Merkidentiteit nodig? AstraVisium

We hebben ons merkidentiteit bij AstraVisium laten bouwen en het resultaat is echt fantastisch! De samenwerking met de consultant liep erg prettig. Deze begreep onze wensen, pakte kritiek goed op en kwam elke keer weer met een top resultaat. Zeer blij met hoe dit opgepakt is!

31 janvier 2022

Ik ben heel tevreden over de service…

Ik ben heel tevreden over de service van Astravisium en Bryan. Ze werken heel vlot en doen er alles aan om de verwachtingen van de klant waar te maken. Ik doe vanaf nu al m’n projecten met hen, kwalitatieve alles-in-één service.

24 janvier 2022

Great results…

Great guys with fast and good results for a normal price! Serious happy with them and i will come back for sure.

24 janvier 2022

Wat een creativiteit

Wat een creativiteit, met weinig informatie hebben ze voor ons een hele mooie merk identiteit opgezet. In de toekomst gaan we zeker door met Astra Visium.

12 janvier 2022