Binnen no time stond er een mooie en professionele website online, waar ik tevens veel positieve reacties op kreeg van klanten. Zeker aan te raden!
Goed werk en extreem snel met het verwerken van de feedback. Communicatie was ook goed. Design werk was ik zeer tevreden mee, de copy kon beter, vandaar 4 sterren. Zou ze wel aanbevelen en weer mee sa... Voir plus
AstraVisium maakt grafische ontwerpen en websites om de harten van jouw klanten te veroveren
Packaging designs
I teamed up with Astravisium to have various packaging designs, designed by them. I must honestly say that I am more than satisfied with the result they have delivered. The communication and results were beyond my expectations. They will certainly see me again for future assignments. Very satisfied!
Geweldige ervaring gehad
Geweldige ervaring gehad. Super contact en aardig team. Ze denken goed met je mee en zijn creatief in hun ontwerp.
Best brand Identity I received so far!
The brand identity they made for us is just stunning! We received a detailed brand Identity of 70 pages! Including Color Pallette (Primary, Secondary), Do’s and Dont’s, Shapes, Mision, Vision, Brand Principles, Fonts, Packaging Colors, Target market details, etc. This is the best brand identity that I Received so for for one of my projects. We did multiple revisions and feedback rounds together. Fast and efficient communication. More than happy. Would highly recommend them. Will work with them for all my projects. You won’t regret.
Ben zeer tevreden over het design dat…
Ben zeer tevreden over het design dat ze voor me producten maken.
Logo's en verpakkingen super blij
Super!
Ontzettend tevreden over onze listing, heel transparant gehandeld en direct contact gehad met de heren! Ontzettend fijne samenwerking en met oog op de toekomst nog vele te gaan!
Persoonlijk bedrijf met professionele hulp
Weten snel te schakelen met de verschillende diensten die ze aanbieden. Verschillende online marketing producten afgenomen met daarbij een goed resultaat.
Camping Les Kaluxo
"Een zeer competente bedrijf. Met Brian is het makkelijk communiceren, korte lijnen dus snelle respons op je vragen. Wat voor ons als camping zijnde heel belangrijk is dat hij ons bedrijf doorzijn zeer goed bedachte website naar een hoger niveau brengt. Als je op zoek bent naar een serieus bedrijf klop aan bij AstraVisium. Gegarandeerd succes."
Meer dan tevreden
Het team van Astra Visium is zeer klantvriendelijk en beweegt mee naar de wensen van de klant. Het team bestaat uit diverse professionals met elk een eigen specialisme. Zij zijn zeer betrokken in elke stap van het proces m.b.t de ontwikkeling van een nieuwe website. Astra Visium is niet de goedkoopste maar je krijgt wel waar voor je geld!
A great help to our company and our…
A great help to our company and our brand identity.
Service on point
Wij zijn zeer tevreden met het werk wat Astravisium heeft geleverd. Fijne communicatie en weten gelijk wat we bedoelen. Bedankt voor deze top service!
Een heel net bedrijf
Een heel net bedrijf. Goede communicatie en denkt goed mee met wat je wensen zijn.
We hebben onze website bij hen laten maken en ze hebben dit prettig en goed aangepakt. Klasse!