Hier een APK laten doen, die op zeer korte termijn uitgevoerd kon worden. De APK verliep soepel, je kon merken dat er veel vakmanschap aanwezig is en vooral een open en eerlijke communicatie. Tevreden... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Ik ben gisteren geweest voor het vervangen van de remschijven van mijn bus. Ze waren het enige bedrijf die me kondne helpen op een korte kennisgeving. De prijs was goed, Mehmet was gewedig en heeft me... Voir plus
Gebeld, om, zoals in een eerder telefoongesprek beloofd, te bevestigen, dat we wilden komen kijken naar een auto in hun aanbod. Ongelooflijk bot en onvriendelijk te woord gestaan. Meneer was kennelijk... Voir plus
Gisteren met spoed banden kunnen laten vervangen zelfs om late uren! Fijn dat ik direct geholpen kon worden en kom ook zeker weer terug in de toekomst
Wij zijn Auto 66 BV tevens specialist in- en verkoop van nieuwe en gebruikte occasions. Wij beschikken ook over een garage. Kortom: bij ons bent u met uw auto op het juiste adres!
Argonweg 6, 3812RB, AMERSFOORT, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Mijn auto is gerepareerd. Ze hebben mij goed op de hoogte gehouden. Wanneer de auto klaar was en hoeveel het zou kosten. Bedankt mannen
Ik moest een auto vinden van mijn budget. Waar ze mij mee hebben geholpen bedankt jongens! En zeker tot de volgende keer
Auto met schade.
Verdoezeld.
Houten blokken in de deuren zetten nadat je in de garantieperiode terug gekomen bent omdat de ramen t niet goed doen.
Hele mechanisme eruit gehaald en vervangen door n blik hout .
Zeggen dat je terug mag komen.
Beste vriend,
Dit was al de 4e keer dat we terug zijn geweest .
Je laat de auto n dag staan , zegt dat t gerepareerd is en je doet niets.
Alleen iets kopen als je in de buurt woont en n flinke zak geld extra besteden .
Mini aangekocht voor 2000 binnen 5 maanden nu 1500 euro extra kosten.
Ramen en brandstofmeter zouden gerepareerd worden onder de garantie bepalingen .
Moesten 4 x terug en nog niet gemaakt.
Hondenpoep tussen de autos en kippen binnen....we hadden t kunnen weten natuurlijk 😅
Ik heb laatst een auto daar gekocht. De medewerkers hebben mij goed geholpen en alles verteld over de auto. Goed prijsje kunnen afspreken en de auto kunnen meenemen. Tot de volgende keer!
Vieze oplichters
Zerg is binnen een week vol op garantie na een week reken ze geen aardbei kosten
Auto was binnen een week kapot kwam terug zei ie heb je er een bewijs van??
Dacht ik ok zo doen ze zaken dus
En savoir plus sur les différents types d'avis.