2,9

Moyen

Een aanfluiting!

Bij dit bedrijf word je zeker niet serieus behandeld als je een auto wilt kopen! Wij kijken wel even verder voor een mooie auto…

7 août 2025

Zeer Teleurstellende Ervaring met…

Zeer Teleurstellende Ervaring met Autobedrijf Schippers – Niet Aanbevolen!
Ik heb een Volvo gekocht bij Autobedrijf Schippers, en helaas was mijn ervaring zeer negatief. Vanaf het begin waren er problemen, en de service liet veel te wensen over.

Belangrijkste klachten:
Misleiding door de verkoper T. B.

Er werden oplossingen op papier gezet die niet geschikt waren om de besproken problemen daadwerkelijk te verhelpen.
Via WhatsApp kreeg ik meerdere keren geruststellende berichten zoals "komt goed", maar uiteindelijk bleken deze beloftes loos.
Problemen bij aflevering:

Op de afgesproken dag was de auto nog niet klaar.
De verkoper drong aan op overdracht zonder een grondige controle door de koper.
Door slechte omstandigheden (regen en duisternis) werd de auto overgenomen zonder een fatsoenlijke inspectie.
Onvolledige reparaties:

Aangegeven problemen werden niet correct opgelost, ondanks herhaaldelijk aandringen.
De auto moest twee keer terug voor reparaties, waaronder problemen die eigenlijk binnen het gekochte onderhoudspakket opgelost hadden moeten zijn.
Slechte garantie en service:

Reparaties onder garantie hebben extreem lange wachttijden (tot 45 dagen).
Weinig tot geen technische kennis van andere merken.
Communicatie met de verkoper verliep moeizaam en stopte uiteindelijk bijna volledig.
Advies aan toekomstige kopers:
Zorg dat alles zwart-op-wit in het contract staat, inclusief specifieke oplossingen voor problemen.
Wees op je hoede voor misleidende beloftes en vage toezeggingen.
Technisch inzicht is essentieel, zodat je ongeschikte oplossingen kunt herkennen en voorkomen.

Deze review is een waarschuwing voor toekomstige klanten. Vertrouw niet op mondelinge afspraken en zorg voor uitgebreide documentatie. Mijn ervaring met Autobedrijf Schippers was zeer teleurstellend, en ik kan hen absoluut niet aanbevelen. Koop hier alleen als je bereid bent om zelf voor alle problemen op te draaien!

Niet Aanbevolen!

28 mars 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit