Avezu

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Totalt svingle sted de sender ik ens pakker og svar ik på ders mail arldig køb der fra Hvis ik for jeres pakker så kontak jeres bank og få jeres penge tilbage bruger 1000kr og fik arldig pakken me... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Købte tape til tape hår tape extensions. Efter alle instrukser er fulgt og tape sat på extensions pg håret påsættes, så falder halvdelen af tape extensions ud efter første hårvask. Flere andre kunne... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig levering og uden tvivl en fantastisk kvalitet af hår, jeg købte mine trenser i november måned og de er stadig ligeså fyldige og bløde her 5 måneder efter. Har endelig fundet luksus hår t... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Avezu is a hidden gem! The food is a delightful fusion of flavors, and each dish is a work of art. The presentation is impeccable, and the taste is even better. The cozy ambiance and friendly staff ma... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de produits capillaires
  2. Perruquier
  3. Fournisseur d'extension de cheveux

À propos de Avezu

Écrit par l'entreprise

AVEZU leverer luksus kvalitets hair extentions i alle førende farver til flere forskellige påsætningsmetoder: hot fusion extensions, cold fusion extensions, hår trenser til Flettemetoden, easy weft, clips on hair extensions og tape on hair extensions.

Vores hair extensions indeholder 100 % ægte luksus Remy Hair af højeste standard, der er nøje udvalgt af vores dygtige agenter. Vi sætter en stor ære i at udvælge det smukkeste og blødeste hår, som kan opfylde de høje krav for naturligt udseende og lækkert hår, som vores kunder efterspørger.

Dag til dag levering - Gratis fragt på alle ordrer over 699.-
Du kan altid kontakte Avezu på Mail (info@avezu.dk) Telefon (75191891) på online chatten på vores webshop (www.avezu.com) eller på vores instagram eller facebook.

Coordonnées de contact

Dårlig kundeservice

Bestemte mig for at få cool fusion exstension i. Fandt en frisør der havde 10års erfaring med dette. For tid hos hende og hun vejleder mig til at købe dem igennem avezu. Hun hjælper mig med at finde de rigtige og der bestilles.
Efter disse er modtaget tager jeg tilbage til frisøren og for dem sat i. Hun vejleder mig i pleje af mine nye exstension.
Efter knap 10 dage bliver mine exstension gule. Kontakter først min frisør, som er meget forundret over dette og fortæller at det har hun aldrig oplevet før. Hun råder mig selvfølglig til at kontakte avezu som altid er meget søde til at hjælpe ( har været hendes oplevelse ) Men dette er desværre ikke tilfældet for mig. Jeg finder ud af at mine exstension er farvet fra mørkt til lys. ( Dette er ikke oplyst nogen steder og det kan jo give gult hår ) jeg roser dem meget igennem mine mails til dem og fortæller at min frisør har haft mange kunde med samme farve som mig, der ikke har oplevet problemer. Avezu svare ikke før jeg rykker efter svar. Og de mener at mine exstension er ødelagt da jeg ikke har købt deres plejeprodukter. Jeg informere om at min frisør har arbejdet med deres exstension i rigtigt mange hår og hendes kunde er ikke opfordret til at bruges deres produkt, men andre. Og dette har fungeret godt og deres hår er ikke blevet gult. Prøver virkelig at finde en god løsning få dem og mig. Men avezu er ligeglad og vil ikke hjælpe. Jeg har brugt over 3000kr på hele håret, med exstension, påsætning/aftagning, kørsels m.m. Og dette er penge ud af vinduet. Nu er min sag indberette til Forbruger klagenævnet. Synes det er trist at jeg skal bruge så meget tid på noget der kunne være løst fredligt få både mig som kunde og avezu. Og synes det er trist at min frisør også skal bruge tid på dette, da hun er indover. Endvidere har hun skaffet mange kunde til avezu og nu er hun ikke sikker på om det er dem hun skal råde hendes kunde til at købe os.

2 novembre 2021
Noté 2 sur 5 étoiles

Var ikke hvad vi forventet så mange…

Var ikke hvad vi forventet så mange penge men kan ikke sættes på

13 octobre 2021

Hej Connie.
Vi er kede af at hører hvis varen du har bestilt ikke har levet op til dine forventninger. Vi har 3 ugers returret, så du er velkommen til at sende det retur hvis du ikke ønsker det alligevel.

Noté 1 sur 5 étoiles

Syntes ikke helt leveringstiden passer…

Syntes ikke helt leveringstiden passer ind nogle steder. Bestilte kl 14.57 d 5 oktober og nu er det den 11 oktober og pakken er stadig ikke overdraget til GLS men den er oprettet i systemet. Så dag til dag passer vist ikke helt...

Når man så endelig for kontakt får man af vide varen ikke er på lager selvom den står til at være på lager. En lille service ville være lige skrive en mail til kunden og informere om netop den slags.

11 octobre 2021

Hej.
Vi beklager meget hvis leveringstiden ikke har levet op til vores dag til dag levering som vi lover.
Hvis vi en sjælden gang imellem har oplevet der har været en vare på vores hjemmeside der har været udsolgt, så vi ikke har kunne lever den hurtig, plejer vi at ringe ud til kunden og informere om dette. Vi beklager meget hvis der er sket en fejl i dit tilfælde. Vi beskræber os altid på at levere fra dag til dag ved bestilling inden kl 15.00 i hverdage.

Noté 3 sur 5 étoiles

Et noget misvisende farvekort efter min mening. God kundeservice.

Jeg bestilte clip on extensions i farven "blond", men jeg synes,håret var meget gulerodsfarvet, og ikke svarende til farvekortet, desværre. Jeg returnerede. Kundeservice var behagelig at tale med.

6 octobre 2021

Hej Anne.
Vi beklager hvis du ikke synes vores blonde farve var helt så blond som du forventede.
Vi har prøvet at fange håret på billederne som de ser ud i virkeligheden, men man er altid mere end velkommen til at sende os billeder af ens hår, og vi hjælper meget gerne med farvevalget.

Hej Mynte.
Tak for din super fine anmeldelse og at du er fuldt ud tilfreds med vores lækre kvalitet.

Super tilfredsstillende service

Super tilfredsstillende service, god hjælp til at finde påsætter og håret var flot og levede op til forventningerne. Kan varmt anbefales

8 septembre 2021

Hej Gitte.
Tusind tak for din super fine anmeldelse af os.
Vi er rigtig glad for at hører du er super tilfreds med vores service og vores hår extensions, samt de levede op til dine forventninger.

Ha en skøn dag.
Du er mere end velkommen en anden gang :)

Hurtig ekspedition

God service kæber igen

7 septembre 2021

Hej Kjeld.
Tusind tak for din super fine anmeldelse.
Vi er glade for at hører du er yderst tilfreds med vores service og produkter.

Du er altid mere end velkommen igen :)

Super godt sted !

Fantastisk service hurtig levering og lækker kvalitet !

7 septembre 2021

Hej Pia.

Tusind tak for din super fine anmeldelse.

Noté 1 sur 5 étoiles

Købte jeres ekstra stærke tape til at…

Købte jeres ekstra stærke tape til at påsætte mine extensions. Har overholdt alle regler omkring korrekte vask inden påsætning og ikke rørt med fedtede fingre på tapen.. det tog en EVIGHED! Og nu efter første hårvask med korrekt shampoo, er alle min tape ekstensions faldt ud! En evighed og hel pose penge til frisøren er nu spildt!! Er VIRKELIG utrolig skuffet over jeres brand. Havde meget højere forventninger til jer.👎🏻

21 août 2021

Hej jannie.
Vi er utrolig kede af at hører om din uheldige oplevelse med vores tape til tape extensions.
Kontakt os endelig så vi har mulighed for at hører nærmere på info@avezu.dk

Noté 4 sur 5 étoiles

ikke købt Hair Extensions i nogen tid…

ikke købt Hair Extensions i nogen tid nu men, men har altid købt her hos AVEZU.
Kvaliteten er i top og altid til gode priser👍🏼👌🏼

16 août 2021

Hej Tina.

Tak for din fine anmeldelse og anbefaling af vores hår, og at du altid synes kvaliteten er i top.

Du er altid mere end velkommen igen :)

Lynhurtig levering.

Lynhurtig levering.

Godt tilfreds - virkelig fornuftig pris og god kvalitet - det eneste er, at kreatinen næsten er blevet for “kort” i forhold til tidligere - de glider let ud af mit fine hår -

8 juillet 2021

Hej Anne.

Tak for din super fine anmeldelse af os, den er vi super glade for.
Vi er glade for at hører du altid er glad og tilfreds for vores gode kvalitet og fornuftige priser.
Keratinen har vi lavet lidt kortere, men kun meget lidt kortere, da det gør hot fusion endnu nemmere at skjule i et fint tyndere hår, men holdbarheden skulle gerne være ligeså godt. :)
Du er altid mere end velkommen igen.
Skøn sommer til dig.

Noté 1 sur 5 étoiles

Hot fusion dårlig kvalitet.

Hot fusion. Håret fælder voldsomt meget, håneret drysser af fordi limen er dårlig og efter bad er det nærmest totter der ryger.

Jeg har købt totter der skulle være 55 cm lang, for at håret kunne få lidt spil, men de er 50 cm, som alle de andre totter os er.

Første og sidste gang jeg har handlet hos jer.

4 juillet 2021

Hej Chellie.
Vi er kede af at hører du har haft en uheldig oplevelse med vores hot fusion, normalt fælder det ikke voldsomt. Det er vigtigt de bliver varmet helt igennem og rullet helt og stramt rundt om håret, så de ikke åbner sig, og håret kan begynde at fælde.
Kontakt os endelig på mail info@avezu.dk så vi har mulighed for at tjekke op på det, fordi det må selvfølgelig ikke fælde mere end normalt.

Ha en skøn sommer :)

Hej Mette.

Tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtige glade for at du yderst tilfreds både med vores lækre kvalitet samt vores hurtige levering.

Gode produkter

Gode produkter, hurtig levering

15 juin 2021

Hej Karl.
Tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtige glade for at hører du er glad og tilfreds med vores produkter og synes de er gode samt vores hurtige levering.

Noté 3 sur 5 étoiles

Lækker kvalitet men farven desværre…

Lækker kvalitet men farven desværre ikke helt som på billed. Den var mere rødlig da jeg bestilte en lys brun. Der var en del problemer med deres fragt firma så fik desværre først håret sent. Skulle selv ringe en del gange til dem så det var lidt ærgeligt i forhold til service. Håret er dog god kvalitet :-)

15 juin 2021

Hej Matilde.
Tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtige glade for at hører du er glad og tilfreds med vores lækre kvalitet. Vi beklager hvis du ikke synes farven du bestilte ikke lignede den farve som du håbede på, vi prøver at fange farverne så godt som vi kan, som de ser ud i virkeligheden, men jeg vil selvfølgelig sige det videre, så vi evt kan få opdateret vores farvekort.
Du er altid mere end velkommen til evt at sende billeder af dit hår, og vi hjælper gerne med farvevalget :)

Rigtig fin oplevelse.

Rigtig fin oplevelse.
Og der var god service hvor jeg blev ringet op fordi de ikke havde den farve spænder på lager som passede til det heheh havde købt, og sammen fandt vi en god løsning alligevel.

Håret er i rigtig fin kvalitet.

2 juin 2021

Hej Fie.

Tak for din super fine anmeldelse.
Det er godt at hører du er glad og tilfreds, og at du glad for vores lækre hår kvalitet.
Ha en skøn dag.

Super!

Super nem og overskuelig hjemmeside og tilmed hurtig levering.

31 mai 2021

Hej Maja.

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at hører du er super tilfreds med dit køb og vores service.
Du må ha en skøn dag.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus