Avezu

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Totalt svingle sted de sender ik ens pakker og svar ik på ders mail arldig køb der fra Hvis ik for jeres pakker så kontak jeres bank og få jeres penge tilbage bruger 1000kr og fik arldig pakken me... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Købte tape til tape hår tape extensions. Efter alle instrukser er fulgt og tape sat på extensions pg håret påsættes, så falder halvdelen af tape extensions ud efter første hårvask. Flere andre kunne... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig levering og uden tvivl en fantastisk kvalitet af hår, jeg købte mine trenser i november måned og de er stadig ligeså fyldige og bløde her 5 måneder efter. Har endelig fundet luksus hår t... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Avezu is a hidden gem! The food is a delightful fusion of flavors, and each dish is a work of art. The presentation is impeccable, and the taste is even better. The cozy ambiance and friendly staff ma... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de produits capillaires
  2. Perruquier
  3. Fournisseur d'extension de cheveux

À propos de Avezu

Écrit par l'entreprise

AVEZU leverer luksus kvalitets hair extentions i alle førende farver til flere forskellige påsætningsmetoder: hot fusion extensions, cold fusion extensions, hår trenser til Flettemetoden, easy weft, clips on hair extensions og tape on hair extensions.

Vores hair extensions indeholder 100 % ægte luksus Remy Hair af højeste standard, der er nøje udvalgt af vores dygtige agenter. Vi sætter en stor ære i at udvælge det smukkeste og blødeste hår, som kan opfylde de høje krav for naturligt udseende og lækkert hår, som vores kunder efterspørger.

Dag til dag levering - Gratis fragt på alle ordrer over 699.-
Du kan altid kontakte Avezu på Mail (info@avezu.dk) Telefon (75191891) på online chatten på vores webshop (www.avezu.com) eller på vores instagram eller facebook.

Coordonnées de contact

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og virkelig lækre…

Hurtig levering og virkelig lækre extensions, kvali barer, kankunanbefales

31 mai 2021

Hej Rikke.
Tak for din super fine anmeldelse.
Vi er glade for at hører du er glad og tilfreds både med vores lækre hair extensions kvalitet, samt hurtige levering.
Du er altid mere end velkommen igen en anden gang.

Skøn sommer til dig :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering - super godt hår - dejligt med farvekort der svarer til virkeligheden - god og venlig kundeservice.

19 mai 2021

Hej Dorthe.

Tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at hører du synes vi har en god service og vores produkter lever op til forventningerne og du synes de er super lækre.
Du er altid mere end velkommen en anden gang :)

Ha en skøn weekend
Bedste hilsner AVEZU

Hurtig levering. Super lækre produkter. 👍🏻

28 avril 2021

Hej Louise.

Tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at hører du er glad og tilfreds med vores lækre produkter og hurtige levering :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Er meget tilfreds med købet

Er meget tilfreds med købet, men syntes det gik ret lang tid (14) dage inden jeg fik varen.

27 avril 2021

Hej Majbritt.
Tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at hører du er glad og tilfreds med vores lækre produkter og beklager meget hvis leveringen havde taget længere tid end normalt.

Worst quality of hair

Worst quality of hair, loosing 1-2g per every brush! It’s pity I can’t put here any photo or video, if you order any hair from them bear in mind that after fresh extension you will loose as above 1-2g on brush, and after first hair wash the same. When you dry after wash with cold air, the same. I don’t know if aliexpress or similar has better quality. I throw away 1800dkk....

21 avril 2021

Dear Kamila
Thanks for your review.
We're sorry to hear if you have not been satisfied with your purchase. Finally, contact us a second time on info@avezu.dk if something does not live up to your expectations, because we do not have the opportunity to correct a possible error if we are not contacted.
Have a great day.

Best regards

Noté 4 sur 5 étoiles

Flot hår

Jeg synes ventetiden var lang, men håret er det hele værd 🥰

21 avril 2021

Hej Stine.
Tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at hører du er glad og tilfreds og håret er det hele værd. Vi beklager meget hvis leveringen havde taget længere tid end normalt.

Noté 1 sur 5 étoiles

Virkelig skuffende at betale næsten 400…

Virkelig skuffende at betale næsten 400 kr. for 55 gram hår og når man modtager det er det så tyndt, spaltet og slidt... Utrolig dårlig kvalitet😔 derudover er der store huller i mellem hårstråene således at håret er utroligt tyndt... ikke nok med det er der mange sorte hårstrå i håret på trods af jeg har bestilt devine light farven... 400 kroner lige ud af vinduet - bestiller aldrig her fra igen. Øv øv øv

14 avril 2021

Hej Christina.

Vi er kede af at hører du ikke er tilfreds med dit køb du skal huske du har 3 ugers returret hvis du sender det retur i samme stand og emballage som da du modtog det.
De 50 gram som du har købt er ikke meget hår, og derfor kan det virke tyndt. %0 gram er kun det man bruger hvis man ønsker mere fylde i den længde man i forvejen har. Hvis man ønsker en fuld påsætning med hair extensions bruger man normalt 2-3 pakker som svare til 100-150 gram hår afhængig af tykkelsen på ens eget hår osv. Det kan ikk undgåes i det helt lyse hår der godt kan være få mørkere hår i, men det må selvfølgelig ikke være mange. Samt det med du synes det virker til der er store ruller i trensebanen er fordi at håret har været langt sammen i den bane du har modtaget det i.
Men vi er kede af at du du ikke føler dig tilfreds med dit køb, men du kan naturligvis benytte dig af returretten.

Du må ha en skøn dag.
Avezu.com

Hurtig Levering og Lækkert Hår

Hurtig Levering og Håret er ligeså lækkert og god kvalitet som de dyre steder. Jeg er har brugt extensions i ÅREVIS og er glad for jeg endelig har fundet et sted hvor det er til at betale og samtidig lækkert hår!!

10 avril 2021

Hej Emilie
Tusind tak for din super fine anmeldelse den er vi rigtig glade for. Og er glade for at hører du er fuldt ud tilfreds både med vores lækre kvalitet samt priserne.
Bedste hilsner Avezu

Jeg blev snydt!

Betsile en vare, som aldrig blev leveret. Kontakter Avezu 2 gange på mail for at høre hvor varen bliver af, men uden svar. Da jeg så ringer til dem, fortæller de, at varen er sendt, men kommet tilbage til dem, hvorfor jeg også får lov at betale for fragten tilbage til dem (betalte også for at få den sendt i første omgang). Jeg har aldrig modtaget hverken sms eller mail på at min pakke lå klar til afhentning. Men det mener Avezu jeg har, og jeg kan derfor ikke gøre noget som helst. Så har fået lov at betale omkring 80 kr i porto for nul og nix. Selvom fejlen ligger hos GLS som ikke har sendt mail og sms ud, synes jeg at Avezu bør tage ansvar, da det er deres samarbejdspartner. Handler aldrig her igen!

7 avril 2021

Hej Birgitte.
Vi er kede af at hører om din oplevelse. Vi har været i kontakt og også i kontakt med gls som har sendt dig og os bekræftigelse på at de har sendt dig mail og sms på at pakken lå til afhentning. Pakken blev ikke afhentet og er kommet retur til os.
Bedste hilsner Avezu.com

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg bestilte noget hot fusion remover

Jeg bestilte noget hot fusion remover,
torsdag d 25/3-2021. Jeg har skrevet en mail til jer. Den har i ikke reageret på.
Pakken er endnu ikke blevet sendt, i skriver i har hurtig levering.
Hmm. Burde den så ikke have været her idag? Mandag. Hvis i har 1-2 dages leverings tid

29 mars 2021

Hej Maria.

Vi beklager meget hvis der er sket en fejl og du ikke har modtaget den.
Vi skulle gerne have svaret på din mail. Prøv evt at tjekke i spam måske er den landet der. Kontakt os endelig på mail så vi har mulighed for at tjekke op på den info@avezu.dk

Noté 1 sur 5 étoiles

Forfærdelig kvalitet og service!

FORFÆRDELIG KVALITET!

Jeg fik håret hurtigt hjem og ved første øjekast så det rigtig godt ud!
MEN efter blot 1,5 måned med håret i (hårtrenser - weftmetode) var der knækket 25cm af længden!

Da jeg skrev til Avezu, blot for at påpege det, så andre ikke kom til at opleve samme, fik jeg flabet svar igen, at det måtte være min egen skyld!!!! Fordi jeg ikke havde købt deres plejeserie????

Jeg har haft extensions i MANGE år og plejer det til UG med LANGT bedre plejeprodukter end de tilbyder.
Normal holdbarhed (når det er købt hos andre!) er 6-8 måneder, hvor det bliver sat op efter 2 måneder.

Er mildest talt chokeret over den dårlige service/behandling og ikke mindst den forfærdelig kvalitet!!

Vil ikke anbefale nogen at handle hos dem!

28 mars 2021

Hej Pia.
Tak for din super fine anmeldelse.
Vi er glad for at hører du er glad og tilfreds og synes vores hår er super lækkert hår.

Noté 1 sur 5 étoiles

Hurtig levering men virkelig dårligt…

Hurtig levering men virkelig dårligt produkt.
Købte en rulle Extensions tape, og det er virkelig dårlig kvalitet, på trods af vask med deep cleansing shampoo og ingen andre hårprodukter holder tapen ikke engang 1 dag.
Mega ærgerligt at det er så dårligt det tape, når det nu skulle være “ekstra stærkt” har aldrig oplevet problemer med andre mærker af tape til extensions, men grundet den hurtige levering hos Avezu valgte jeg og prøve deres tape, det var så sidste gang det skete desværre.

21 mars 2021

Hej Natasja.
Vi er kede af at hører om din oplevelse med vores taperulle til extensions, det er ikke noget vi normalt har problemer med, vores tape plejer at være yderst holdbar, måske du har været uheldig og der har været en fejl i produkt. Kontakt os endelig på mail info@avezu.dk så vi har mulighed for at tjekke op på det, og rettet op på den evt fejl :)

Noté 1 sur 5 étoiles

Leveringsservice og kundeservice burde gå hånd i hånd.

Levering er ubeklagelig, det gik virkelig stærkt!
Jeg skrev ind til Avezu allerede mandag morgen for at sige at det “ægte hår” jeg har købt brænder/smelter ved første anvendelse af produktet.
Vil dog sige det første gang jeg har oplevet så ringe kvalitet hos dem. Men jeg henter håret i min pakkeshop søndag d. 14/3 og skriver allerede mandag d. 15/3 om morgenen. Har efterfølgende skrevet endnu en mail som jeg stadig ikke har hørt noget på. Det gør mig en smule ærgerlig når man næsten efter en uge stadig intet hører.
Leveringsservice samt kundeservice burde gå hånd i hånd.

19 mars 2021

Hej Sara.
Vi er kede af at hører om din oplevelse.
Jeg kan se vi har svaret på din mail du har sendt os, men måske den er landet i din spam.
Dette er ikke noget vi normalt oplever med vores hår, da vi går meget op i kvalitet er i top, men det kan selvfølgelig ske der engang imellem kommer et hår ud med fejl, selv om det er meget sjældent det sker. Men kontakt os endelig så vi har mulighed for at tjekke det, og evt finde en løsning. Da vi går meget op i vores kundeservice og håret skal selvfølgelig leve op til den høje kvalitet som vi sælger.
Men kontakt os endelig på mail info@avezu.dk så vi kan rette op på det.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og produkter lever op til…

Super service og produkter lever op til forventningerne de er super lækre

14 mars 2021

Hej Gitte.
Du er altid mere end velkommen en anden gang :)

Bedste hilsner AVEZU

Virkelig dårlig service!

Virkelig dårlig service!
Ventede en uge på at de overhovedet sendte min ordre, måtte selv ringe og skrive mails før de fik det sendt.
De sagde de havde glemt det🙄

10 mars 2021

Hej Katrine.
Vi er kede af at hører at du føler du har haft en dårlig oplevelse ved os. Jeg kan se vi har haft prøvet at kontakte dig da varen du havde bestilt desværre var i restordre, og om du ønskede at vente til den var på lager igen.

Vi beklager leveringstiden har været længere end normalt, da vi normalt levere fra dag til dig :)
Vi håber du er blevet glad for din vare da du modtog den :)
Ha en skøn weekend

Så fint 😊

Så fint, og god kvalitet til prisen 😊

5 mars 2021

Hej Mette.

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på.
Du er altid mere end velkommen en anden gang.

Noté 3 sur 5 étoiles

Hej lida.
Vi beklager du har oplevet at du ikke synes vores farvekort passer. Vi har prøvet at fange billederne så godt som muligt som de ser ud i virkeligheden. 😊

Fin hurtig levering

Fin hurtig levering, og varerne levede op til forventningen.

3 mars 2021

Hej Karina.

Tak for din fine anmeldelse den sætter vi stor pris på.
Vi er glade for at hører du er glad for dine vare og vores hurtige levering.

Skøn dag til dig.

Noté 4 sur 5 étoiles

Super fint hår

1 mars 2021

Hej Josephine.
Tak for din fine anmeldelse den sætter vi stor pris på.
Vi er glade for at du er glad og tilfreds med vores lækre hår.

Du er altid mere end velkommen en anden gang. :)

Pernille Dam

Noté 5 sur 5 étoiles

Intet negativt om deres produkter eller…

Intet negativt om deres produkter eller service. 🌸 kan varmt anbefale AVEZU

23 février 2021

Hej Julie.

Tak for din fine anmeldelse den sætter vi stor pris på. Vi er glade for din anbefaling.

Pernille Dam

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus