Cirkus Baldoni Avis 564

TrustScore 5 sur 5

4,9

Var for første gang i cirkus, siden mine børn var små (40 år siden) og det var en herlig oplevelse Det var cirkus Baldoni Et forrygende show, dristige og super dygtige artister og også et rigtigt... Voir plus

Super god forestilling, med et vingesus bliver man ført tilbage til barndommen, hvor klovne og dygtige artister fylder manegen ud, med cirkus prinsessen svævende højt under teltdugen, Glæder mig til... Voir plus

Fantastisk show, jeg. min dreng og 'mormor' nød det helt vildt... cirkus baldoni har udviklet et show, som er langt bedre end noget cirkus, jeg husker som barn. Alle artister var vildt dygtige og Pete... Voir plus

Fantastisk forestilling!!! Der er nærvær, en energisk og dygtig sprechstallmeister, fantastiske artister med smukke numre, vilde numre og sjove numre. Vi var afsted børn og voksne - og alle grinede og... Voir plus

1. Cirque
  2. Parc de loisirs

Écrit par l'entreprise

Cirkus Baldoni – Magi for hele familien! Hos Cirkus Baldoni skaber vi oplevelser, som hele familien kan være med til – også de allermindste. Vi byder på en farverig og fortryllende forestilling fyldt med grin, gys og wow-øjeblikke, leveret af superdygtige artister og klovne, der rammer både børnenes fantasi og de voksnes humor. Der er ingen dyr i manegen – kun mennesker i verdensklasse, der tryllebinder publikum med deres kunnen og charme. Kom og oplev ægte cirkusmagi, hvor fællesskab, latter og store øjne er i centrum.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

En fuldstændig fantastisk oplevelse…

En fuldstændig fantastisk oplevelse både for voksne og børn- meget dygtige artister i “ halsbrækkende “ shows med forskellige redskaber - masser af sjove indslag m.m.m. - vil ikke afsløre mere her - men se at få købt billetter og giv jer selv en et par skønne timer ud over det sædvanlig😊

2 mai 2026

En fantastisk forestilling

En fantastisk forestilling, med gode gammeldags klovne, hvor børnene griner. Hvor hele publikum drages ind i forestillingen. Troede ikke at jeg skulle i cirkus mere, da Arena var en stor skuffelse. Men vi kommer i Cirkus Baldoni igen til næste år. Tusind tak til jer alle. 🙏❤️🇩🇰🇩🇰🇩🇰🎇🎇🎇👏👏👏👏👏👏

3 mai 2026

Fantastisk cirkus

Fantastisk jubilæumsshow. Super dygtige
Artister, Baldoni er bare et super godt cirkus.
Indrager både børn og voksne. I deres
Forestillinger. Tak for jer. Nu glæder vi
Os til juleforestilling. Mvh Hanne samt familien
😊😊

1 mai 2026

Magi i børnehøjde – en fantastisk oplevelse for hele familien!

Jeg har nu set Cirkus Baldoni to gange, og jeg er stadig helt begejstret. Det er en utrolig flot opsætning med virkelig dygtige artister, der leverer varen hver gang.
Sprechstallmeister Peter Nørgaard er samlingspunktet, der binder det hele sammen til en fantastisk oplevelse. Han har en fantastisk stil og masser af selvironi, og så er han både en dygtig sanger, bugtaler og klovn.
Det, der gør Baldoni til noget ganske særligt, er, at denne familieforestilling også foregår i børnehøjde. Jeg havde en pige på 6 år med, som grinede hele vejen igennem forestillingen og forstod alt, hvad der skete i manegen – meget takket være Peter Nørgaards evne til at formidle showet til de mindste.
Jeg kan varmt anbefale Cirkus Baldoni til alle børnefamilier. Jeg skal snart afsted igen med en dreng på 3 år, og jeg er ikke i tvivl om, at han vil elske det lige så højt både som jeg, men også som hans 6-årige storesøster! Jeg giver derfor Cirkus Baldoni 5 STORE stjerner ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️

14 avril 2026

Fantastisk opbygning af showet

Fantastisk opbygning af showet , med en meget kompetent sprechtalmeister i front.
Showet er velsignet med en sprudlende og velsignet lethed - selvom den indeholder alle de gammeldags cirkuselementer.
Instruktøren fortjener fem flotte stjerner - som en kok på en Michelinrestaurant har han formået at få simple ingredienser til at blive et mesterværk. Forestillingen skal nydes næste gang med børnebørn.

8 avril 2026
Logo de Cirkus Baldoni

Réponse de Cirkus Baldoni

Tak for de fine ord, men vi havde været mere taknemlig for hvis de havde udløst 5 stjerner som du iøvrigt henviser til i din tekst.

Gode artister ,syntes det er lidt for…

Gode artister ,syntes det er lidt for meget show med sprechstalmeisteren han er fin men skal måske skrue lidt ned .

30 avril 2026
Logo de Cirkus Baldoni

Réponse de Cirkus Baldoni

Tak for din anmeldelse – og for de fine ord om forestillingen.

Netop derfor blev vi også en smule nysgerrige på de 3 stjerner, når oplevelsen ellers beskrives som god 😊

Hvad angår Peter, er han uden tvivl en figur, der deler vandene en smule – og det er måske også en del af charmen. I mange andre anmeldelser bliver han heldigvis fremhævet som et af højdepunkterne og rost til skyerne.

Smag og behag spiller naturligvis altid ind, og vi sætter oprigtigt pris på, at du deler din oplevelse med os.

Tak fordi du besøgte os – vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang 🎪

Vi har i dag været inviteret til og se…

Vi har i dag været inviteret til og se deres show i Ballerup , jeg må bare sige at jeg har aldrig set min søn på 4 år være så optaget af noget han var helt stille og var virkelig imponeret over jeres seje personale kommer klart igen til jeres jule show det sten sikkert ❤️🙏🏻 hvis jeg kunne give jer 10 stjerner havde i fået det

Min søn syntes I var fantastiske ❤️🙏🏻

29 avril 2026