Var for første gang i cirkus, siden mine børn var små (40 år siden) og det var en herlig oplevelse Det var cirkus Baldoni Et forrygende show, dristige og super dygtige artister og også et rigtigt... Voir plus
Super god forestilling, med et vingesus bliver man ført tilbage til barndommen, hvor klovne og dygtige artister fylder manegen ud, med cirkus prinsessen svævende højt under teltdugen, Glæder mig til... Voir plus
Fantastisk show, jeg. min dreng og 'mormor' nød det helt vildt... cirkus baldoni har udviklet et show, som er langt bedre end noget cirkus, jeg husker som barn. Alle artister var vildt dygtige og Pete... Voir plus
Fantastisk forestilling!!! Der er nærvær, en energisk og dygtig sprechstallmeister, fantastiske artister med smukke numre, vilde numre og sjove numre. Vi var afsted børn og voksne - og alle grinede og... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Cirkus Baldoni – Magi for hele familien! Hos Cirkus Baldoni skaber vi oplevelser, som hele familien kan være med til – også de allermindste. Vi byder på en farverig og fortryllende forestilling fyldt med grin, gys og wow-øjeblikke, leveret af superdygtige artister og klovne, der rammer både børnenes fantasi og de voksnes humor. Der er ingen dyr i manegen – kun mennesker i verdensklasse, der tryllebinder publikum med deres kunnen og charme. Kom og oplev ægte cirkusmagi, hvor fællesskab, latter og store øjne er i centrum.
Danemark
- www.baldoni.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Var så heldig
Var så heldig, at vinde 2 biletter..
Tak for en rigtig god oplevelse, virkelig flot sjov..
Det kan jeg godt anbefale..
Fantastisk oplevelse igen i år🤩
Fantastisk oplevelse igen i år🤩. Det bedste & mest ægte Cirkus, der findes😊. Vi har været der hvert år i 20 år.
I år var den bedste forestilling nogensinde, det passede perfekt til at det er deres 25 års jubilæum.
Super god underholdning😊
En super fantastisk oplevelse. Var afsted med børnebørn alder fra 4-11 og der blev virkelig grint igennem men de fandt det også spændene, der blev både holdt for øjnene og munden😊
Selv følte jeg mig godt underholdt, flotte, sjove numre og dygtige artister, krydret med en masse god musik. Tak for oplevelsen😊
Highly recommend Cirkus Baldoni!
My son and I had a wonderful time yesterday at Cirkus Baldoni. It was our very first time going to see the circus and we were both so impressed. Bravo! We will be back :)
Det er altid en fornøjelse at se circus…
Det er altid en fornøjelse at se circus baldoni. Der er nu 3 gang jeg har set det, og syntes de ændre fint i numrene så man ikke føler det er det samme år efter år. 😊
Jeg syntes de er gode til at skabe en magisk oplevelse for både små og store børn og voksne. Og jeg elsker når circus inspektøren mundtaler med sine tøjdyr, det er næsten det sjoveste af det hele og gør selve baldoni til det bedste circus.
Mine børn og jer vil helt klart se circuset næste år igen 😍 👏🏽
Det var en fantastisk og sjovt oplevelse
Det var en fantastisk og sjovt oplevelse
Overordnet set en fin forestilling
Overordnet set en fin forestilling. Båret af sprechtsteilmasteren.
Her kan alle være med
Det er sjældent man ser mennesker med et så stort engagement til det de laver. Det er simpelthen deres glæde ved det de laver der driver denne forstilling
Fantastisk forestilling.
Fantastisk forestilling.
Det var virkelig en stor oplevelse for både børn og voksne. Vi så herlige klovnerier, og meget dygtige artister. Det hele var over al forventning, så vi holder øje med hvornår I kommer igen, for det er bestemt ikke sidste gang vi skal i Cirkus Baldoni🎪
det var meget god og sjov oplevelse
det var meget god og sjov,
Vi kan rigtig godt lide det.
Jeg tror at forestilling var meget aktiv og spændende, vi slet ikke keder sig.
Tak for denne år forestilling
Anbefaler så meget
Virkelig godt show og meget børnevenligt. Min søn er 3år og han elskede det, især hunden Charlie og T-rex’en :) jeg kunne konstant høre andre børn der skrald grinede også. Vi skal helt sikkert os have billetter til jul, og igen til næste år!
Fantastisk !
Det var et fantastisk opplevelse, hvor hele familien hadde en underholdende ettermiddag.
This was wonderful
This was wonderful!
We are visiting every year and every year is better and better!
Thanks a million!
Rigtig godt og familievenligt show
Rigtig godt og familievenligt show, til rimelige priser
Det var fantastisk 🎉🎉🎉🍀❤️ jeg anbefaler…
Det var fantastisk 🎉🎉🎉🍀❤️ jeg anbefaler til alle 🎇🎆
Fantastisk oplevelse
KÆMPE OPLEVELSE ❤️ Min søn har snakket…
KÆMPE OPLEVELSE ❤️ Min søn har snakket om det, non stop ❤️