Vi havde vores to børn med på 4 og 7 år, og for den 4 årige var det hans første cirkus forestilling. Hold op en positiv oplevelse for både børn og voksne. Det første vores 4 sagde var at sprechstall... Voir plus
Lisez les avis des autres
Var for første gang i cirkus, siden mine børn var små (40 år siden) og det var en herlig oplevelse Det var cirkus Baldoni Et forrygende show, dristige og super dygtige artister og også et rigtigt... Voir plus
Super god forestilling, med et vingesus bliver man ført tilbage til barndommen, hvor klovne og dygtige artister fylder manegen ud, med cirkus prinsessen svævende højt under teltdugen, Glæder mig til... Voir plus
Skøn oplevelse, hvor sanser hos børn og voksne bliver vagt. Baldoni brilliere med rigtig god service. Samt gode priser.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Cirkus Baldoni – Magi for hele familien! Hos Cirkus Baldoni skaber vi oplevelser, som hele familien kan være med til – også de allermindste. Vi byder på en farverig og fortryllende forestilling fyldt med grin, gys og wow-øjeblikke, leveret af superdygtige artister og klovne, der rammer både børnenes fantasi og de voksnes humor. Der er ingen dyr i manegen – kun mennesker i verdensklasse, der tryllebinder publikum med deres kunnen og charme. Kom og oplev ægte cirkusmagi, hvor fællesskab, latter og store øjne er i centrum.
Coordonnées de contact
Danemark
- www.baldoni.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Plat og mangel på indhold.
D.29/11 var vi til julecirkus. Det var med høje forventninger, for efter sommerens enormt positiv oplevelse, glædede vi os.
Vi må desværre bare sige at vi var meget skuffede.
I sommers gav vi jer 5 stjerner. Nu bliver det kun til 2.
Vi synes at dele af forestillingen var direkte plat og respektløs. Og især overfor børnene.
"Nu det jul igen,
far er fuld igen,
og mor ligger under bordet.
far slog en skid
mor blev gravid og sådan går det hele året."
"Nu er Lucia død, druknet i havregrød."
Ekstremt upassende og lavt niveau med disse tekster.
Har I glemt at forestillingen er for børn og ikke en plat julefrokost?
De to nisser gjorde en brav indsats, og er dygtige til deres arbejde. Desværre var en alt for stor del af forestillingen lagt over på dem. Det indhold de havde blev trukket alt for langt ud, og synes faktisk det var lidt synd for dem.
Der var for lidt cirkus. Og det blev kedeligt.
På en helt lavpraktisk plan, så fungerede det heller ikke optimalt med cirkus i en gymnastiksal. Mange af ungerne(også de voksne), havde svært ved at se scenen(manegen).
Vi havde egentlig tænkt at vi skulle se jeres forestilling til sommer, men vi er blevet i tvivl nu.
Mest er vi i tvivl fordi vi ikke synes jeres sprogbrug er passende til en forestilling til børn.

Réponse de Cirkus Baldoni
Det er vist en ommer
Jeg havde 3 børn med på hh 2 år 3 år og 5 år og det fangede slet ingen , heller ikke mig som er 60 år . Der var alm uro , så mon ikke de andre havde ligesådan , vil lige sige at vi har været vældig tilfredse med sommer cirkus . Anmeldelsen gælder jule show

Réponse de Cirkus Baldoni
Underholdning i topklasse
Underholdning i topklasse. Fantastiske artister og sjov klovn. I gjorde endnu engang besøget til en kæmpe oplevelse. Har besøgt jeres cirkus i over 15 år og aldrig gået skuffet derfra.
En suveræn oplevelse ♥️ alt er i orden…
En suveræn oplevelse ♥️ alt er i orden fra modtagelsen af. De optrædende er i verdensklasse. Toilet rent og pænt. Alt i alt en fantastisk oplevelse for store og små ♥️
Jeg synes at det var underholdende og…
Jeg synes at det var underholdende og meget sjovt og det var virkelig pengene værd og vi kommer helt sikkert igen. Hilsen Frida 11 år
Altid en fornøjelse at besøge Cirkus…
Altid en fornøjelse at besøge Cirkus Baldoni. Deres dygtige artister sætter barren højt og man går med garanti derfra med stort smil på læben ❤️🎪🤡🥁
De sødeste ejere
De sødeste ejere. Vi er stolte af, at Cirkus Baldoni er vores lokale cirkus.
Tak for en rigtig dejlig dag
Tak for en rigtig dejlig dag - skøn og spændende oplevelse med virkelig dygtige artister!
Smilende, entusiastiske, nærværende.. Vi er meget klar på at komme igen en anden gang 😊🎪
Denne cirkus opvisning var over alle…
Denne cirkus opvisning var over alle forventninger og kan varmt anbefales👍
Virkelig underholdende og meget dygtige…
Virkelig underholdende og meget dygtige artister. Vi havde en fantastisk aften i selskab med Circus Baldoni
Helt fantastisk
En oplevelse i særklasse- først gang i cirkus med vores to drenge. Alle artister og ansatte gjorde en kæmpe indsats for at alle kan være med og helt fantastiske optrædener 🤩🤩 bare woaw
Hjemvendt efter en forestilling i…
Hjemvendt efter en forestilling i særklasse .
Baldoni - sørger endnu engang for magi og grin til hele familien.
Dygtige artister , sjove klovnerier og god musik.
Tak for denne gang Baldoni Rønnede - vi ses helt sikkert igen.
Dygtige artister
Dygtige artister , flot setup og en dygtig vært gør virkelig nået . Hyggeligt cirkus jeg har set jer her til aften i Rønnede og vi var virkelig underholdt hele vejen igennem
Vild god aften!
Vi har været der her til aften i Præstø. Hold nu op for en fed oplevelse, for både børn og voksne! Tak for en super aften. Vi kommer igen til jeres julecirkus 💪
Lige hjemvendt fra forestilling i…
Lige hjemvendt fra forestilling i Præstø, som ellers skulle have været i Faxe Ladeplads, men grundet vejr måtte blive på gårsdagens plads.
Det er meget enkelt - det var køreturen værd!
Fantastisk dygtige og underholdningen var i top 🎪🥳
Virkelig en fantatisk forestilling
En helt igennem skøn cirkus oplevelse. Mine børnebørn og jeg var godt underholdt. Forestillingen bød på en god blanding af sjov og spænding udført af meget dygtige artister.
Lille cirkus - kæmpe fornøjelse igen i år.
Har lige været i Cirkus Baldoni for 11. År i streg. Og det er er kæmpe fornøjelse og stor oplevelse hver gang. Som altid er der både tilbagevendende og nye ansigter i rækken af artister, men aller viser høj performance og sværhedsgrad i deres respektive felt. Dette cirkus er ikke Danmarks største, men klart det hyggeligste og kan varmt anbefales. Stor tak til René og hans 2025 trup af dygtige medvirkende og øvrige cirkus medarbejdere for den dejlige oplevelse igen i år. Vi ses igen til næste år.
Et lille cirkus med store ambitioner på…
Et lille cirkus med store ambitioner på publikums vegne. Top underholdning og meget meget nærværende. Man føler sig hjemme på tilskuerpladserne og artisterne er super dygtige. Det hele styret fantastisk godt af en fremragende sprechstallmeister. Vi så forestillingen på Sildestrup Strand.
Fantastisk forestilling 😀😀😀
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.