Vi havde vores to børn med på 4 og 7 år, og for den 4 årige var det hans første cirkus forestilling. Hold op en positiv oplevelse for både børn og voksne. Det første vores 4 sagde var at sprechstall... Voir plus
Lisez les avis des autres
Var for første gang i cirkus, siden mine børn var små (40 år siden) og det var en herlig oplevelse Det var cirkus Baldoni Et forrygende show, dristige og super dygtige artister og også et rigtigt... Voir plus
Super god forestilling, med et vingesus bliver man ført tilbage til barndommen, hvor klovne og dygtige artister fylder manegen ud, med cirkus prinsessen svævende højt under teltdugen, Glæder mig til... Voir plus
Fantastisk forestilling!!! Der er nærvær, en energisk og dygtig sprechstallmeister, fantastiske artister med smukke numre, vilde numre og sjove numre. Vi var afsted børn og voksne - og alle grinede og... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Cirkus Baldoni – Magi for hele familien! Hos Cirkus Baldoni skaber vi oplevelser, som hele familien kan være med til – også de allermindste. Vi byder på en farverig og fortryllende forestilling fyldt med grin, gys og wow-øjeblikke, leveret af superdygtige artister og klovne, der rammer både børnenes fantasi og de voksnes humor. Der er ingen dyr i manegen – kun mennesker i verdensklasse, der tryllebinder publikum med deres kunnen og charme. Kom og oplev ægte cirkusmagi, hvor fællesskab, latter og store øjne er i centrum.
Coordonnées de contact
Danemark
- www.baldoni.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Lille cirkus - kæmpe fornøjelse igen i år.
Har lige været i Cirkus Baldoni for 11. År i streg. Og det er er kæmpe fornøjelse og stor oplevelse hver gang. Som altid er der både tilbagevendende og nye ansigter i rækken af artister, men aller viser høj performance og sværhedsgrad i deres respektive felt. Dette cirkus er ikke Danmarks største, men klart det hyggeligste og kan varmt anbefales. Stor tak til René og hans 2025 trup af dygtige medvirkende og øvrige cirkus medarbejdere for den dejlige oplevelse igen i år. Vi ses igen til næste år.
Et lille cirkus med store ambitioner på…
Et lille cirkus med store ambitioner på publikums vegne. Top underholdning og meget meget nærværende. Man føler sig hjemme på tilskuerpladserne og artisterne er super dygtige. Det hele styret fantastisk godt af en fremragende sprechstallmeister. Vi så forestillingen på Sildestrup Strand.
Fantastisk forestilling 😀😀😀
Det bedste cirkus!
Det bedste cirkus!!
Hyggeligt, sjovt og skønt.
Dygtige artister og sjove klovne.
Hvad mere kan man ønske sig 🤩
En aften, som varmt kan anbefales 🙏🥰 Tak for en dejlig aften i Maribo.
Just WOW! What an amazing experience!
My son and I have never been to a circus before and this was simply amazing! We moved to Nakskov from USA and even though I don't know Danish, I still had so much fun. The acts are amazing. I was honestly in tears and emotional because of how awesome it was and to watch my 1 year old son just LOVE it.
Jeg var så heldig at vinde 2 billetter…
Jeg var så heldig at vinde 2 billetter til cirkus Baldoni og sikke en fantastisk, vidunderlig, sjov,magisk og nervepirrende oplevelse! Af hjertet Tak.
💕🤩🎉Det er fantastisk som voksen at sidde helt ude på stolen og mærke hjertet banke helt ud af brystet. Bare wow
God og professionel underholdning
Hjertevarmt og proffesionelt
Søde, indbydende, dedikerede mennesker der kan sit show. Dygtige og med rette, stolte artister. En god balance mellem det flotte og det sjove. En fantastisk første gangs oplevelse og bestemt ikke den sidste😍
Helt igennem fantastisk
Alma 10 år: De var sjove og man følte helt at man var med på rejsen. De var mega dygtige og man blev helt spændt.
Utrolig dygtige kunstnere
Utrolig dygtige kunstnere - sjov klovn - vi var underholdt også vores børnebørn ❤️
Fantastisk
Super god forestilling - meget veloplagt Mickey. Havde børn med på 5 og 7, og det var ideelt.
Dygtige artister.
Dygtige artister og meget venlig og…
Dygtige artister og meget venlig og informerende modtagelse.
Fedt show og forestilling 🎪
Igen i år blev vi mødt af de sødeste og…
Igen i år blev vi mødt af de sødeste og mest smilende mennesker inden den endnu engang virkelig fantastiske forestilling. Det er blevet den bedste tradition med børnene. I har altid tryllet og vi føler os perfekt underholdt både med grin og spænding. Tak for et dejligt show på Enø i dag. Vi ses igen næste år.
En helt igennem skøn cirkus-oplevelse
En helt igennem skøn cirkus-oplevelse. Både små og store børn og voksne var godt underholdt. Forestillingen bød på en god blanding af sjov og spænding udført af meget dygtige artister. Vi takker og vender helt sikkert tilbage!
Fantastisk underholdning
Fantastisk underholdning, og meget gode wc forhold og meget bedre siddepladser i forhold til sidste år.. måske savner børnene hestene i år.
Meget flotte dragter i år.
Fantastisk oplevelse!
Min søn på 6 år og jeg så jeres forestilling i dag. Min dreng kender kun til Cirkus Summarum og siden en skuffende oplevelse med det sidste år, har vi talt meget om at prøve at gå i rigtig cirkus.
Det var vi så i dag. Det var en fantastisk god oplevelse og både min søn og jeg var imponeret over hvor dygtige, nærværende og underholdende I er. Min søn sluttede af med at fortælle mig, at han gerne vil i cirkus igen, hvis det er jeres cirkus. Tak, for et fantastisk godt show!
Festlig forestilling
Hele stemningen fest farver god musik masser af sjov og fantastiske optræden
Cirkus i verdensklasse
Har lige været i Havnsø, til en fantastisk oplevelse hos cirkus Baldoni, besøg dem, I vil ikke fortryde dette, mange tak, I er så dygtige til det I gør
Fantastisk oplevelse
Vi var i Cirkus Baldino i dag med to børnebørn - hold da op en oplevelse .
Fantastisk dygtige artister og super god stemning 🤡
Helt klart en oplevelse værd - afgjort ikke sidste gang vi kommer 🎪
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.