Batteri Butik Avis 546

TrustScore 4 sur 5

4,0

Jeg har haft en helt uacceptabel oplevelse med batteri butik som også gemmer under navnet Green Light. Deres returpolitik er det rene sjusk og sætter ikke kunden i fokus. Jeg returnerede en... Voir plus

L'entreprise a répondu

Kanon hurtig levering! Desværre var det bestilte kabel ikke korrekt samlet, så måtte kontakte butikken. Efter et par billeder og mails frem og tilbage blev der øjeblikkeligt oprettet en ny forsen... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg bestilte et 96 Ah Exide AGM batteri til en Mercedes dieselbil, mandag d. 16/2 og modtog batteriet tirsdag d. 17/2. Godt emballeret og det krævede i øvrigt ikke opladning før montering. Efter mo... Voir plus

L'entreprise a répondu

Det nye batteri virker perfekt og vores robot støvsuger kører som spritny igen! Vi vil købe et batteri mere til vores ældre støvsuger også af samme model. Det første batteri vi modtog virkede ik... Voir plus

1. Magasin de batteries
  2. Fabricant de batteries
  3. Grossiste en batteries
  4. Magasin de batteries pour voitures
  5. Magasin de matériel de photographie

Écrit par l'entreprise

batteri-butik.dk - Billige batterier til alt elektrisk udstyr. Bærbar, værktøj, kamera og meget mere. Desuden har vi et meget bredt udvalg af reservedele til bla. Robotplæneklippere fra Husqvarna, Gardena, Stiga, Worx og mange andre mærker. Som noget nyt, har vi også reservedele, kileremme og knive til Havetraktorer, og plæneklippere.

4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

546 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Hurtig

Hurtig! levering og OK pris. Tak for en god oplevelse.

5 mai 2026

Batteri-butik.dk

Tænk jer om inden i handler

Deres returpolitik er det rene sjusk og sætter ikke kunden i fokus.

Jeg returnerede en pakke via den korrekte metode med PostNord, præcis som anvist. Alligevel nægter Green Light at afhente pakken i pakkeshoppen – selvom de selv erkender, at fejlen ikke ligger hos mig. Pakken ligger nu hos en bager i Lind, en by på størrelse med et frimærke, og alligevel gør de intet for at få den hentet.

Det her vidner om en chokerende mangel på ansvarlighed og kundeservice. Som kunde står man alene med problemet, selv når man har gjort alt rigtigt. Der er ingen vilje til at finde en løsning, ingen forståelse – kun en tydelig ligegyldighed over for deres kunder.

Det er sidste gang, jeg handler hos Green Light/batteri butik.jeg håber i som læser dette følger trop og ikke hopper i den fælde jeg landede i der er heldigvis mange andre udbydere hvor servicen er i top.

28 avril 2026

Réponse de Batteri Butik

Hej, Tak for din anmeldelse.
Vi skal beklage hvis du er utilfreds med vores returpolitik. Vi skriver ellers meget tydeligt i returpolitikken at alle pakker skal returneres til vores adresse. Og det er selvfølgelig uheldigt at Post Nord ikke har leveret pakken til vores fysiske adresse, som du nok har betalt for. Men det er desværre et gentagende problem med Post Nord, og vi er desværre trætte af at køre efter pakker konstant, og efter flere henvendelser ti Post Nord uden held, er det stadig ikke lykkedes at få dem til at levere korrekt.
Så jeg synes din anmeldelse af vores virksomhed ikke er korrekt, du skulle nok have anmeldt Post Nord i stedet for, da de netop ikke har leveret det du har betalt dem for. Vi har absolut ingen indvirkning på hvordan andre gør.

Fremragende!

Efter et par billeder og mails frem og tilbage blev der øjeblikkeligt oprettet en ny forsendelse u/b. Så håber jeg det næste kabel er som det skal være.

Det er virkelig god service! Og ikke mindst hurtig ekspedition.

9 avril 2026

Réponse de Batteri Butik

Mange tak for din anmeldelse, beklager det første kabel ikke virkede, men det burde den nye.

Claus - Batteri-butik.dk

Billigst og hurtig levering

Godt emballeret og det krævede i øvrigt ikke opladning før montering.
Efter montering virkede start/stop igen og alle alarmer vedr. batteriet forsvandt.
Der var sparet ca. 400 kr ift køb i lokal butik og så skulle jeg heller ikke køre efter det.

17 février 2026

Réponse de Batteri Butik

Mange tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. og godt at høre din bil kører igen.

Mvh
Batteri-butik.dk

God service. Hurtig levering. Batteri der virker!

Jeg ledte efter et batteri til min syv år gamle HP Spectre, og det er næsten umuligt at opstøve et nu, der ikke bliver lavet og solgt af et utroværdigt Kinesisk firma.
Batteri-Butik.dk var den eneste danske butik der havde mit batteri på lager, og fra en OE producent med garanti, og selvfølgelig med danske returrettigheder. Men der var ingen grund til at sende batteriet retur.
Claus sørgede for batteriet blev hurtigt leveret, og efter installation og fuld opladning, har jeg nu en computer der kan holde strøm igen.
Jeg kommer til at handle hos Claus og hans Batteri-Butik igen.

9 décembre 2025

Réponse de Batteri Butik

Mange tak for den fine anmeldelse, håber du bliver tilfreds med batteriet.

Ladet godt op

Bestilte en oplader til Canon NB-3L batterier onsdag aften og modtog den fredag eftermiddag.

Jeg var en smule bekymret over at det samme produktfoto blev brugt til flere forskellige typer opladere på hjemmesiden, men jeg blev positivt overrasket da jeg opdagede, at produktet var en omnibus der havde en separat adapter til NB-3L der bare lige kunne klikkes i. Det er et smart design, og det fortæller mig, at der er nogen i butikken der er interesseret i mere end at bare sælge en billig dingenot. Tak for salget.

4 juillet 2025

Réponse de Batteri Butik

Mange tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Batteri-butik.dk

Defekt batteri + forkert leveret vare

Købte batterier til Mus og tastatur. Batteriet til musen kunne ikke holde strøm i mere end 3-4 timer... Batteriet til tastaturet stemte ikke overens med deres navn/beskrivelse og passede dermed ikke i tastaturet. Returneringen var meget bøvlet og der var meget skriveri frem og tilbage hvilket gjorde jeg næsten opgav at få pengene tilbage. Jeg måtte rykke for en retur label 3 gange, som jeg så sendte med at få modregnet i returbeløbet alligevel. Fint nok hvis jeg havde fortrudt købet, men der var tale om defekt vare OG forkert leveret vare. 2 stjerne kun fordi jeg i det mindste fok nogle af pengene tilbage.

23 novembre 2024

Hej

Tak for din anmeldelse.
Vi beklager hvis varen ikke svarede til forventningerne. Det er desværre ikke muligt for os at teste alle varer inden afsendelse, men jeg kan se du trods alt har fået penge retur.

Rigtig serviceminded personale

Rigtig serviceminded personale!

Havde akut brug for et batteri, jeg kunne afhente i butikken, ekspeditionen var ekstrem hurtigt.

18 novembre 2024

Réponse de Batteri Butik

Mange tak for din anmeldelse. Det sætter vi pris på.

Batteri virker ikke

Hej, jeg har lige været i kontakt med jer telefonisk.. jeg har købt et batteri der ikke virker mere. Det kan oplade i 8 min. Og derefter køre i 3 min.
Jeg vil gerne have et nyt, da jeg går ud fra der er reklamationsret.
P.s frygtelig arrogant og uhjælpsom medarbejder som sidder i “kundeservice” tlf.

6 novembre 2024

Tak for din anmeldelse.
Vi skal beklage hvis produktet du har modtaget har en fejl. For at kunne behandle din reklamation, skal jeg bede dig skrive til vores kundeservice på service@batteri-butik.dk med info om din reklamation, samt ordre/fakturanummer. Så får du besked inden længe på mail.

Batteri-butik.dk

Hvis batterierne som kommer i morgen

Hvis batterierne som kommer i morgen, er lige så gode som servicen - så er der 6 stjerner herfra 🙏 Tak Hanne

5 novembre 2024

Batteri-butik.dk

Det nye batteri virker perfekt og vores…

Det nye batteri virker perfekt og vores robot støvsuger kører som spritny igen!

Vi vil købe et batteri mere til vores ældre støvsuger også af samme model.

Det første batteri vi modtog virkede ikke men vi fik først klaget 3 mdr senere da vi ville prøve batteriet i en anden maskine. Firmaet tog dog straks imod reklamationen og sendte os et nyt batteri der virkede!

1 septembre 2024

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. 15 min. Efter jeg havde lagt ordren, fik jeg besked om den var pakket. Dagen efter kunne jeg hente pakken. Ikke side gang jeg handler det.

21 septembre 2024

Hej Soren,

Batteri-butik.dk

Super god support over telefon og meget…

Super god support over telefon og meget hurtig levering, selvom man bestilte efter kl 12, fik jeg varen dagen efter 👍👍

13 septembre 2024

Hej Erik,

forkert vare

Forsøger at købe en reservedele, men stumpen passer ikke selvom de skriver at den har det rigtig nummer.. (382207204/1)

6 août 2024

Tak for din anmeldelse.
Vil du skrive til os på service@batteri-butik.dk, så vi kan få klaret sagen. Vi kan desværre ikke se hvilken ordre det vedrører her på trustpilot.

Batteri-butik.dk

Fantastisk god og hurtig service…

Fantastisk god og hurtig service efter jeg havde købt et produkt, som forresten også blev leveret hurtigere end forventet

29 juillet 2024

Hej Henrik,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre du er tilfreds med varen.

Leverede ikke på hjemmeadressen

Leverede ikke på hjemmeadressen, som jeg har betalt for.

det var iflg. husets kamera ikke nogen GLS bil forbi.

17 juillet 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse, Jeg vil gerne bede dig kontakte vores kundeservice på enten telefon 70228860 eller service@batteri-butik.dk så skal vi se hvad der er gået galt for GLS.

Batteri-butik.dk

God service og flink personale

Jeg var nede i butikken og købte en stak AA batterier og AAA batterier. Rigtigt flink personale der hjalp hurtigt og smilende. Kan varmt anbefale at handle hos dem.

8 juillet 2024

Fantastisk service..

Fantastisk service..
Havde bestilt et forkert produkt...
Men, fik pengene tilbage og købte det rigtige produkt.
Venlighed, hjælpsomhed og meget imødekommende.
Tak for det .....

27 juin 2024

Hej,

Mange tak for din fine ord.

Batteri-butik.dk

returret overskredet, desværre ingen hjælp at hente

Jeg forsøgte at returnere noget afgrænsningskabel til min robot-plæneklipper, da plæneklipperen viste sig at være defekt havde jeg derfor ikke havde brug for det alligevel, og det er ikke pakket ud endnu.
Men da der var gået over de 14 dage ville de ikke tage det retur, da de som de skriver driver en forretning og ikke er forpligtiget til det.
Det synes jeg er ekstremt dårlig kundeservice.

21 juin 2024

tak for din anmeldelse.
Vi beklager hvis du er utilfreds med returretten, men vi tilbyder de 14 dag som mange andre virksomheder. Så jeg vil anbefale du ser på returretten inden du handler næste gang.

Mvh