Jeg bestilte et 96 Ah Exide AGM batteri til en Mercedes dieselbil, mandag d. 16/2 og modtog batteriet tirsdag d. 17/2. Godt emballeret og det krævede i øvrigt ikke opladning før montering. Efter mo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kanon hurtig levering! Desværre var det bestilte kabel ikke korrekt samlet, så måtte kontakte butikken. Efter et par billeder og mails frem og tilbage blev der øjeblikkeligt oprettet en ny forsen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har haft en helt uacceptabel oplevelse med batteri butik som også gemmer under navnet Green Light. Deres returpolitik er det rene sjusk og sætter ikke kunden i fokus. Jeg returnerede en... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg bestilte et laptop batteri, som desværre kom defekt. De sendte hurtigt et nyt og således det defekte kunne sendes tilbage også. Desværre nåede batteriet ikke at komme til jeg skulle bruge det, i... Voir plus
batteri-butik.dk - Billige batterier til alt elektrisk udstyr. Bærbar, værktøj, kamera og meget mere. Desuden har vi et meget bredt udvalg af reservedele til bla. Robotplæneklippere fra Husqvarna, Gardena, Stiga, Worx og mange andre mærker. Som noget nyt, har vi også reservedele, kileremme og knive til Havetraktorer, og plæneklippere.
Industriparken 31, 7400, Herning, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Bestilte mandag eftermiddag og hentede det tirsdag morgen, pris var i øvrigt mere end 50% billigere end i den lokale fotoforretning, med al respekt for den.
Købte et batteri til et Canon EOS kamera-

Réponse de Batteri Butik
SUPER butik, kan varmt anbefales ++++
- Super skarpe priser
- Stort udvalg
- Nem hjemmeside
- Hurtig ekspedition (I mit tilfælde 5 min. efter bestilling, var den klar til afhentning)
Dejligt at kunne få genoplivet en helt død tablet med et nyt batteri - og så på Black Friday
Jeg skulle bruge en bestemt slags knap-batteri, og efter en hurtig søgning på Google, så fandt jeg denne forhandler, som var billigst på pris inkl. fragt.
Måske lidt overkill, at sende et knap-batteri med GLS.
Det er jo aldrig fedt, når fragten er dyrere end varen.
Mega hurtig ekspedient og levering. Under 24 timer.
Vedr. Faktura nr. DK19580668
En stjerne for hurtig levering af et opladeligtligt batteri købt d. 10-11-19 til min mors ældre mobiltelefon, som hun ikke ønsker at udskifte, hvorfor vi med glæde konstaterede, at batteriet stadig kunne købes.
Batteriet, som vi har modtaget, er dog en kinesisk kopi, hvilke heller ikke er et problem, bortset fra at batteriet efter 24 timers opladning forsat ikke fungere...så nu er det gamle batteri i igen og telefonen fungere dog med hyppige opladninger og det var jo derfor vi købte et andet...
Jeg kan dog dårlig returnere det defekte batteri igen uden at det efterhånden bliver dyrere i porto end selve batteriet? Da jeg trods formoder, at der må være en eller anden form for produkt garanti på den modtagne vare?
Det tog lidt, men vi oplevede efterfølgende god hjælp til at forsøge at finde et batteri, der passede? Men desværre krævede det et originalt batteri men god service så flere stjerner

Réponse de Batteri Butik
Jeg fik via mail besked om at pakken var afsendt fra Batteri Butik.dk og kunne følge den på et track & trace nummer.
Fik SMS, da den kunne afhentes i pakkeshoppen på tanken. Let og hurtigt.
Har kun gode oplevelser med Batteri Butik.dk og forsendelse med GLS.
Hurtig levering! Købte batteri til Macbook - virkelig lækkert med værktøj så jeg ikke behøver at købe ekstra til. Den er nu monteret og virker upåklageligt
Batteri-butik holder. Super service og så kan de kan finde batterier til alt. Kvaliteten af deres erstatningsbatterier er næsten på højde med de originale. Har ikke tidligere fundet batterier af så høj en kvalitet,
Tak for hjælpen med at redde et par gode mobiler, flere bærbare computere og diverse.
Da jeg havde et problem med produktet, som batteriet skulle bruges til, var de lynhurtige til at fremsende et nyt batteri. Det viste sig det var robotstøvsugeren og ikke batteriet, som var i stykker. Jeg returnerede batterierne og fik pengene retur. Tak for god, ubureaukratisk og hurtig service!!!
Deres hjemmeside design ligner noget der er produceret i udlandet. jeg var overrasket over at de havde base i DK.
Bestilte mig vare og modtog den næste hverdag med GLS.
En tilfredskunde som vil handle der igen næste gang der mangler specielle batterier :)
Altid et super sted at handle og det bedste af det hele er at jeg bare kan komme og hente mine varer.
De er super søde og man får en super go behandling.
Jeg bestilte et FIAMM blybatteri online hos Batteri-butik:dk forleden.
Ved bestillingen var status (med grønt) "På lager & umiddelbart tilgængelig". Fint, så bestiller jeg...
Nu, to dage senere, undrer det mig, at jeg ikke har hørt noget om, at ordren skulle være effektueret... og når jeg så går ind på hjemmesiden, står status for varen som "Midlertidig udsolgt" !
Det var altså løgn, at varen var på lager, og man fandt det altså ikke engang værd at orientere mig, da det viste sig, at ordren ikke kunne effektueres... det kalder jeg dårlig service; jeg vil nærmest kalde det bondefangeri... man regner med, at når der står "På lager", så kan man også få varen. Nu aner jeg ikke engang, hvornår jeg evt. kan få varen. Jeg er simpelthen skuffet !
Allan
PS: Efterfølgende har firmaet meddelt, at varen ikke blot er midlertidigt udsolgt, men er udgået, så de kan ikke levere den bestilte vare. Firmaet har fundet en tilsvarende alternativ vare, og har leveret denne.
Ok, det løser mit problem nu, men det ændrer ikke den omstændighed, at jeg er blevet forledt til at bestille en vare, der ikke kan skaffes. Det er uacceptabelt. Når lagerstatus så tydeligt fremgår ved bestilling, skal man også kunne stole på, at varen er der. Derfor må jeg fastholde min oprindelige anmeldelse.
Allan

Réponse de Batteri Butik
Jeg sendte først en forespørgsel via hjemmesiden om et specielt kamera batteri - fik svar indenfor 1 time. Bestilte derefter batteri + oplader kl. 14. Blev leveret til døren næste morgen kl. 8:10. Super service - og hurtigt - med god underretning undervejs fra GLS om hvornår de overtog pakken og hvornår den ville blive leveret. 110% tilfreds :)
Bestilte- og købte:
Batteri til Konica Typ DR-LB4 3,7V, 850mAh/3,1Wh, Li-Ion, Grå, 50,0mm x 31,8mm x 9,0mm, Powery K8LB4-0.8L
Og ALT var, som lovet! :-)
AAA+++
GERNE IGEN ;-)