De cursus ´Sieraden maken’ bij Beads & Basics is echt een aanrader! Het is echt een ontzettend leerzame cursus waar je creatief wordt uitgedaagd én je live online stap voor stap leert hoe je mooie sie... Voir plus
Lisez les avis des autres
Zo knap dat Monique steeds uitdagingen aangaat en nu ook weer: een online cursus sieraden maken. Duidelijk uitgelegd, met veel enthousiasme en aandacht voor de deelneemsters. Ik hoop dat ze hiermee v... Voir plus
L'entreprise a répondu
Beads and Basics is echt top! de online 8-weekse cursus is super leuk, duidelijk opgebouwd en je voelt dat het met veel zorg en enthousiasme wordt gegeven. Altijd heel leuk en professioneel contact v... Voir plus
Je moet 10 zakjes rocailles tegelijk bestellen wat ik kan begrijpen gezien de prijs alleen ik had de bestelling 10zakjes verkeerd gedaan en de vlg dag gelijk geb. Helaas dan moet je weer 10 zakjes bes... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Kralen kopen en sieraden maken
Coordonnées de contact
Utrecht, Pays-Bas
- info@beadsandbasics.com
- www.beadsandbasics.com
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Zeer betrouwbare webwinkel
Zeer betrouwbare webwinkel. Voor de tweede keer besteld. Spulletjes zijn mooi, duidelijke communicatie wanneer je de bestelling kunt verwachten en super veel keuze! Leuk boekje bij de bestelling met voorbeelden. Kortom: zeer tevreden!
De Chinese muntjes die we hadden…
De Chinese muntjes die we hadden besteld hadden we kleiner verwacht, maar verder tevreden. snelle levering.
Ervaring met bestellingen
Inmiddels heb ik twee bestellingen bij Beads & Basics gedaan. De eerste bestelling verliep vlekkeloos en had ik al de volgende dag binnen. Bij de tweede bestelling mistte ik helaas 1 artikel. Toen ik dit per e-mail liet weten werd hier vriendelijk en service gericht op gereageerd. Het ontbrekende artikel werd toen onmiddellijk nagezonden en ik had dit de volgende dag ook meteen binnen. Helemaal happy met mijn spulletjes die er ook kwalitatief goed uitzien!
Super tevreden over de bestelling
Super tevreden over de bestelling, en het uitleg boekje erbij was echt top service! Minder tevreden over de bezorgdienst..... zaterdag gaf track & tracé aan dat mijn bestelling bezorgd was in de brievenbus.... niets.... dinsdag mijn bestelling uiteindelijk pas ontvangen!
Maar dat ligt echt aan de bezorgdienst hoor! Kunnen jullie niets aan doen! Super blij met mijn bestelling
Leuke site met teveel leuke dingen.
Leuke site met teveel leuke dingen.
En je bestelling de volgende dagin huis
Ik vond het super snel bezorgd ik had…
Ik vond het super snel bezorgd ik had hem voor 18:00 besteld en de volgende dag was het binnen
Keurig verpakt een goede service
Keurig verpakt een goede service
De volgende keer ga ik weer bestellen.
Bedankt
Heb een mysterybox besteld
Heb een mysterybox besteld, zaten heel erg leuke dingen in. Is zeker de moeite waard.
Bestelling lekker snel gekregen
Bestelling lekker snel gekregen. Super te vreden der mee heb ook een super leuk boekje der bij gekregen. Top! zou sowieso vaker bestellen
Super goed
Super goed, snelle levering alleen wel een beetje duur vind ik persoonlijk.
Maar voor de rest een super leuke en duidelijke website, waar je week kunt vinden.
En de solden zijn super, zou leuk zijn als dat voor meer producten gebeurt.
Wij zijn blij dat we jullie webshop gevonden hebben ♥
Wij zijn blij dat we jullie webshop gevonden hebben, want we krijgen aanvragen van onze lieve klanten om armbandjes 'op maat' voor hen te maken, met onze helende halfedelsteentjes zoals Amethist, Labradoriet, Rozenkwarts etc. :-) . En bij jullie vinden we alle benodigde materialen hiervoor! Gebruiksvriendelijke website/webshop en supersnelle levering naar de Belgische Ardennen toe! Wij blijven bij jullie bestellen, hartelijk dank voor de goede service! ♥ PRECIOUS STONES, Place du Marché 13, B-6870 Saint-Hubert ♥
Wij zijn zeer tevreden met deze…
Wij zijn zeer tevreden met deze armbanden doos. Prachtig gezicht in onze winkel. Bedankt.
Zeer tevreden
Snelle bezorging, mooie hangertjes, tweede keer een succesvolle bestelling gedaan
Mijn nieuwe hobby
Super leuke site. Kwam er toevallig op terecht. Ben hiedoor begonnen met het maken van weefarmbandjes echt superleuk. Heb al veel leuke spulletjes besteld. Maar je word idd erg hebberig van deze site 😄
Leuke spulletjes maar de verpakking was…
Leuke spulletjes maar de verpakking was niet wat ik ervan verwacht had ivm cadeau geven aan kleinkind
Ik ben super blij met dit bedrijf
Ik ben super blij met dit bedrijf, mijn pakket was supersnel binnen zoals beloofd!
Ik had een deadline, maar gelukkig heb ik door de snelle levering alles af gekregen.
Hebbedingen
Overzichtelijke webshop, ruime keuze, gemakkelijk bestelproces, snelle levering en goed verpakt. Voor mij een cadeautje om te ontvangen!
Leuke en betrouwbare webshop!
Overzichtelijke webshop, groot aanbod. Een aantal dagen levertijd. Netjes verpakt.
En savoir plus sur les différents types d'avis.