De cursus ´Sieraden maken’ bij Beads & Basics is echt een aanrader! Het is echt een ontzettend leerzame cursus waar je creatief wordt uitgedaagd én je live online stap voor stap leert hoe je mooie sie... Voir plus
Lisez les avis des autres
Zo knap dat Monique steeds uitdagingen aangaat en nu ook weer: een online cursus sieraden maken. Duidelijk uitgelegd, met veel enthousiasme en aandacht voor de deelneemsters. Ik hoop dat ze hiermee v... Voir plus
L'entreprise a répondu
Beads and Basics is echt top! de online 8-weekse cursus is super leuk, duidelijk opgebouwd en je voelt dat het met veel zorg en enthousiasme wordt gegeven. Altijd heel leuk en professioneel contact v... Voir plus
Je moet 10 zakjes rocailles tegelijk bestellen wat ik kan begrijpen gezien de prijs alleen ik had de bestelling 10zakjes verkeerd gedaan en de vlg dag gelijk geb. Helaas dan moet je weer 10 zakjes bes... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Kralen kopen en sieraden maken
Coordonnées de contact
Utrecht, Pays-Bas
- info@beadsandbasics.com
- www.beadsandbasics.com
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Fijne snelle service en super mooie…
Fijne snelle service en super mooie producten.
Ook heel fijn dat het assortiment zo groot is dat je alles kan bestellen wat je nodig heb.
Perfect alles zat erin wat ik nodig had
Perfect alles zat erin wat ik nodig had.
Leuke website om er alles te bestellen.
Hele leuke producten!
Een fijne site met veel leuke producten.
Een fijne service en een snelle levering.
Ik ben heel tevreden.
Veel beloften maar communiceren ho maar!
Een week geleden borduurgaren besteld. Dan een mail: Dank voor het bestellen van de kralen. Dan een mail dat het bestelde bij post.nl is aangeleverd. Na 3 dagen zegt post.nl dat het bestelde wel is aangemeld maar niet aangeleverd door beads&basics. De aangekondigde bezorgdatum is geschrapt. B&B antwoord niet op mails. Telefonisch is dit bedrijf onbereikbaar. Pas na een week kwam het pakket eindelijk. Dit bedrijf moet eens leren om klanten serieus te nemen, mails te beantwoorden, en telefonisch bereikbaar te zijn. En zie hun ‘antwoord’: ik ben de kwaaie pier natuurlijk!

Réponse de Beads & Basics
Topwinkel
Ik had wat spulletjes nodig voor een schoolproject. Ik kreeg mailtjes binnen die me op de hoogte hielden van de locatie van het pakketje. Het werd na een dag al bezorgd en ik ben enorm tevreden.
Ik kom zeker nog een keer terug!
Basisset
Basisset besteld, erg blij mee!! Mooie heldere uitleg op de filmpjes, nieuwe hobby!! Met 6 meiden in huis al veel plezier en zelfs zoonlief vindt het erg leuk om te doen!
Alles was prima inorde
Alles was prima inorde, wat indrukwekkend is aangezien ze zoveel keuze hebben🥰
Geweldig! Om hebberig van te worden
Heel veel keus uit alle materialen om sieraden te maken. Overzichtelijke site en geweldige films om alles uit te leggen
Snelle levering en goede communicatie.
Snelle levering en goede communicatie.
Blij mee!
Alles netjes verpakt en snel verstuurd
Alles netjes verpakt en snel verstuurd. Je kunt met een heel gerust hart zaken met dit bedrijf doen.
Voor het eerst besteld
Voor het eerst besteld. Mooie producten en snel en netjes geleverd.
Ik ben erg tevreden. Ga hier zeker vaker bestellen.
Mooie producten!
Voor het eerst besteld, mooie producten en een snelle levering!
Hele leuke spullen
Hele leuke spullen. Al erg leuke armbandjes gemaakt. Goede service
Fijne service en goede communicatie!
Super mooie materialen
Super mooie kralen en materialen en snel gelev eerd .
Dus je kunt snel aan de slag.
Super webshop
Super webshop. Alles kunnen bestellen en snel in huis. En superleuke spulletjes!
Super tevreden van het materiaal...
Super tevreden van het materiaal...
Voor herhaling vatbaar. Toppie!
Helemaal geweldig
Helemaal geweldig! Duidelijke website, vriendelijke medewerkers, mooie materialen.
Nieuwe vaste klant!
Leuke website, snelle service en goed materiaal! Op minder dan een week tijd deed ik 3 bestellingen... Ik ben fan!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.