Bedst Og-billigst Avis 4

3,9

1. Blogger
  2. Service d'informations

Informations provenant de diverses sources externes

En kort præsentation af alle de spændende artikler på min blog - Bedst-og-billigst.dk

3,9

Bien

Super tilfreds, gennem mange år!

Jeg har handlet ved B&B adskillige gange de sidste 10-12 år, og er super tilfred kunde!

Hvis der har været problemer, har det aldrig været et problem at få det løst..
2 eksempler - En låseskinne i en terrassedør - de sender 2 mand ud og skiftede den - Og rettede endda døren, så den sad bedre - alt U/B.

Nyest - Jeg fik nyt vindue tilsendt, og det væltede desværre i vinden.. Ingen diskusion - de sender et nyt U/B..

Jeg kan 100% anbefale B&B - og gør det ivrigt

11 septembre 2025

dørene er ok,men så stopper alt fornuft…

dørene er ok,men så stopper alt også,,leveringsadressen er lidt specifik da det er et stort fritidshus område med et matrikel nummer, der er flere indkørsler som jeg ville have korrigeret med chaufføren ,dette kunne ikke lade sig gøre da alt kommunikation til ham skal igennem bedst og billigst kontor, kunne risikere at han læssede af et sted der ikke var synligt, de opfører sig som om det er en kriminel levering de skal udføre,,logistik eksisterer ikke i dette firma og jeg er sikker på jeg næste gang skal bruge døre og vinduer hellere vil betale mere for at få leveret disse under normale forhold ,nul stjerner findes desværre ikke herinde.....

14 juin 2023

Vinduerne er der intet i vejen med og…

Vinduerne er der intet i vejen med og jeg har gode erfaringer med dem.
Men deres kundeservice er under alt kritik,samt deres levering.Ringede første gang for at få udsat leveringen til en uge efter det de havde forudsat ,pga jeg ikke havde mulighed for at tage over til mit sommerhus, det kunne ikke lade sig gøre.
Efter et stykke tid kom der en dato hvor de ville levere ,da jeg jo som sagt ikke kunne være der havde jeg hyret en håndværker til at tage imod på vende pladsen et stykke fra huset ,jeg havde igen kontaktet kundeservice og bedt dem om at sende en SMS eller ringe en halvtimes før de ville levere Vinduerne, det kunne ikke lade sig gøre fortalte han,da jeg så forklarede mit problem tog han imod telefon nr.
DER BLEV IKKE RINGET ELLER SMS. Så håndværkeren kørte hjem om eftermiddagen og ringede til mig at Vinduerne ikke var kommet .
Jeg ser så i min mail at de skulle ha været leveret og måtte sende ham ud næste dag for at finde ud af hvor de havde sat dem,han fandt dem!

16 juin 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit