1. Magasin d'électronique
  2. Service d'installation électrique
  3. Électricien

Informations provenant de diverses sources externes

aut. el installør, hårde hvidevarer, belysning, el artikler, elektriker, middelfart, Bennike, El,

2,7

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

6 avis

Rigtig ubehagelige

Min oplevelse med virksomheden har desværre været rigtig dårlig.
Deres produkter er dyrere end andre steder, og flere af deres påstande viste sig ikke at stemme med virkeligheden — eksempelvis passede deres kroge ikke i Nordlux-skinner, selvom de skrev, at de passer i “de fleste”.
Da jeg kommenterede dette på deres opslag, blev min kommentar fjernet, og jeg modtog efterfølgende en passivt-aggressiv besked. Det efterlod mig med en følelse af at blive behandlet uprofessionelt.
Jeg anbefaler derfor at man er opmærksom og sammenligner priser og kvalitet andre steder.

30 octobre 2025

Super god service

Jeg oplever altid en utrolig god service fra Bennike El, både når jeg handler i butikken hvor de er super gode til at rådgive os mht køb af lamper - og ikke mindst når jeg har besøg af deres serviceteknikker som kommer samme dag som man ringer.
Anette fra ProMetal A/S

12 novembre 2024

Kom ikke.

Havde en aftale om at Bennike El skulle komme i uge 49, men ingen kom.

Lavede en ny aftale med aftalt dato og tid, men igen dukkede ingen op.

Alle kan lave en fejl, men to udeblivelser fra aftale uden at melde fra er for meget.

Får en ekstra stjerne for at være hyggelige i telefonen...

6 février 2024

De fakturere deres komponenter 2

De fakturere deres komponenter 2 - 3 over dags pris, ingen forklaring eller tilbagemelding.
Ved en simpel søgning på nettet kan jeg finde hvad priser jeg kan handle til, og hvad der står på faktura.
Som forbruger føler jeg mig ekstremt dårlig behandlet.

4 février 2024

Bennike El er dobbelt så dyr.

Jeg entrerede i efteråret 2022 en elektriker fra Bennike El til at trække noget strøm og udbytte nogle stikkontakter. Bennike El fakturerede komponenter til en pris, der var 2-3 gange så høj, som normalprisen, og den samlede faktura endte på et beløb, der var dobbelt så høj, som andre elektrikere kunne løse opgaven til. Min konklusion er, at Bennike El er relativt dyr sammenlignet med andre. Jeg henvendte mig til Bennike El for at få en forklaring på, hvorfor de skulle være så dyre. Jeg fik ikke svar på mit spørgsmål.

9 octobre 2022

Virkeligt dårligt behandlet!

Brug aldrig Bennike El. Jeg ringede for at forhøre mig om en pris på et varmelægme til en ovn. Han ville ringe når han hørte mere. 14 dage efter da jeg allerede havde købt ny ovn ringer han og oplyser at varmelægmet er kommet.
Jeg siger at jeg bestemt ikke bestilte et varmelægme bare forhørte mig om prisen blev ham meget sur og mente at jeg skulle betale! Jeg prøvede at overbevise ham om at det må være en fejl og han måtte sende det retur. Så blev ham sur og smed røret på! Virkelig god argumentation!!

Jeg ringede op igen og prøvede at forklare ham at jeg havde ringet rundt til flere for at forhøre mig. Men ham blev sur og mente at jeg skulle betale. Så nu må vi se hvad der sker!

Virkelig dårlig service..
Andreas.

18 février 2011

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit