Skulle havde nogen dart pille fra Peter Wright bestilt dem søndag middag de skulle komme indenfor to dage levering så skiver jeg til dem torsdag og får at vide de er udsolgt så tilbyder de nogen andr... Voir plus

Søren Søgård Pool tilbehør: Jeg købte 2 køer (140) og hø holder til 4 køer/andet udstyr Jeg syntes måske indpakningen maglede noget bobleplast eller andet for at beskytte, der var kun det j... Voir plus

Søgaard er uden tvivl den førende virksomhed inden for billard og dart. Altid hurtig levering, og altid super god service. De fysiske butikker er altid pæne og dejligt personale. Kæmpe anbefaling he... Voir plus

1. Magasin d'articles de loisirs

Écrit par l'entreprise

DK´s største udvalg indenfor billard, bordfodbold, bordtennis, airhockey, dart & petanque. Professionel service til gode priser.

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Jeg handler på dartshop fremadrettet

Den her gutter, den var ikke heldig.
Først vælger I at splitlevere min ordre, det er fair nok da det åbenbart er fedt at betale husleje to steder.
Min første ordre ankommer, vist nok 2 dage for sent, endda med et ekstra sæt dartpile som jeg ikke bestilte, det snakker vi ikke om.

Men det sidste af min ordre som skulle ankomme er aldrig dukket op. Jeg kontakter jer, og nåååårh ja, den har vi da glemt at sende, vi skynder os at sende den til dig. Der sker stadig ikke en skid, og da jeg så kontakter jer, så er min levering blevet væk. De penge som I skulle refundere, de er sørme heller ikke kommet endnu, kom nu lige ind i kampen ikke, eller find en anden forretningsmodel, for det her shitshow, det gør da at man handler andre steder - I har i hvert fald mistet en kunde her.

21 juin 2024

Réponse de Billard

Tak for din tilbagemelding til os - vi er super kede af at du har haft en dårlig oplevelse, da det jo bestemt ikke er det vi stiler efter.

Den forsvundne forsendelse er reklameret til GLS og jeg kan bekræfte at pengene er refunderet 2 dage efter de blev trukket, så hvis du fortsat ikke har fået dem på din konto bedes du kontakte Mastercard som sidder på pengene.

Angående det ekstra sæt dartpile du har modtaget for meget - så beholder du naturligvis blot dette som et lille plaster på såret.

Søren Søgaard A/S

Rigtig god og hurtig kundeservice

Jeg oplevede både super-god, hurtig og personlig kundeservice og hurtig ombytning, da jeg havde et mindre problem med et købt produkt.
Også ordrebehandling og levering gik hurtigt.
Kan klart anbefales herfra.

8 avril 2024

Har købt 2 gange hos Billard.dk

Har købt 2 gange hos Billard.dk. Smidig og hurtig levering. Sidste ordre var der dog en fejl i. De svarede på min henvendelse lynhurtigt med en løsning der langt oversteg mine forventninger.

5 février 2024

Hurtig levering

Bestilt en dartmåtte ugen op til jul, allerede næste formiddag kunne jeg hente den i en pakkeshop. Altså under 24 timer efter jeg bestilte, stod jeg med varen i hånden også tæt på jul. Det kalder jeg god service. Helt sikkert ikke sidste gang jeg køber her. Ps. Varer var også bare i top.

20 décembre 2023

Længe siden jeg har oplevet så dårlig kundeservice

Jeg bestilte er shuffleboard den 12/11. Den 13. fik jeg mail om de ikke kunne levere til det aftalte tidspunkt. D. 14. var det alligevel afsendt. D. 16. forespurgte jeg, om det ville blive sat idet til Black week/friday, da jeg så ville vente med at købe. D. 17. svarede de, at det IKKE blev sat ned, men der var 10% på alt i shoppen. Jeg skrev tilbage, at det forstod jeg simpelthen ikke. Var det sat ned med 10% eller var det ikke. D. 20. svarede de, at det lød forkert, der var 10% på shoppen. Igen spurgte jeg om det også gjalt shuffleboard og d. 22. svarede de at det gjorde det. Der var 10% på varen. Jeg forespurgte om vi kunne finde ud af at jeg fik rabatten så jeg ikke skulle sende retur, men dette afviste de. De ville ikke give rabatten når varen var bestilt inden Black week. Hold nu kæ.. en ringe service.
Så kan jeg sende boardet tilbage og de kan bruge penge på at sende det igen. Flot beslutning af deres medarbejdere. 🤬 og fantastisk service. Man for virkelig lyst til at anbefale - NOT

23 novembre 2023

Hej
Det lyder til at være noget rigtig rod du har været igennem - det er vi frygtelig kede af, da det bestemt ikke er vores hensigt. Når du har købt din vare så tæt på vores Black Week tilbyder vi naturligvis at du kan få varen til samme pris som den tilbydes til i denne uge - du må gerne tage kontakt til vores kundeservice@billard.dk således vi kan identificere din ordre og refundere pengene.
Søren Søgaard A/S

Stor forsinkelse og dårlig information undervejs

Min kone bestilte et bordtennis bord til min fødselsdag start februar. Der stod 2 dages levering på hjemmesiden, så bestilte 2 dage før. Efter betaling skriver de at bordet ikke er på lager og levering er 7 dage forsinket. Så ringer vi da bordet ikke kommer. De vil ringe tilbage dagen efter, men gør ikke dette. Jeg ringer så og får at vide at bordet helt sikkert vil komme inden for en uge. Vi får så en mail om at borde vil komme, hvilket det ikke gør. Så ringer vi og får at vide at de vil skrive når de ved mere og får de en mail om at det kommer d 1/3. Bordet leveres med flere skader på emballage d 6/3. Formentlig fordi leveres liggende på palle. Heldigvis er der ikke nogle væsentlige skader på bordet.
Ringe kundeservice med lavt informationsniveau undervejs og meget lang leveringstid. Ærgeligt at man 2 gange har været hjemme for at tage imod bordet, uden det kom. Vi kommer nok ikke til at handle der igen.

1 février 2023

Hej Nicolaj
Først og fremmest - tak for din tilbagemeldilng på din oplevelse af købsforløbet hos os - kun sådan kan vi blive bedre.

Vi har i den konkrete sag desværre ikke leveret vores bedste proaktive indsats, som vi ellers er kendt for - det beklager vi.
Producenten i Tyskland, som normalt leverer til tiden, oplevede problemer i deres proces, som skabte forsinkelser vi meget sent blev informeret om, hvorfor vi heller ikke har kunnet yde den ønskede proaktive service i denne sag.
Vi håber at I bliver glade for bordet og en anden gang vil lade os vise at dette blot var en engangsforteelse.

Søren Søgaard A/S

Vanvittigt god service og…

Vanvittigt god service og konkurrencedygtige priser. Havde et lille problem med en del til mit køb og i stedet for blot at skifte den ud blev jeg tilbudt at opgradere til et bedre produkt.

Tilbød at betale lidt for opgraderingen men var ikke nødvendigt. Virkelig god service!

14 janvier 2023

Fornem service

Bestilte et bordtennisbord torsdag, og skulle bruge det til et arrangement dagen efter. Bordet strandede hos fragtselskabet og så ikke ud til at nå frem i tide - så Billard sørgede for at sende et bud fra deres butik (uden ekstra beregning), og et par timer senere ankom bordet.

Fornem service! Og tak endnu en gang.

18 novembre 2022