Blueglass.dk Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Brillerne er fine, men kommunikationen kunne være bedre. Efter købet gik der flere dage uden at modtage hvad som helst. Vi blev faktisk i tvivl om ordren var gået igennem, der her dage hvor man får... Voir plus

Fremragende service! Jeg var meget i tvivl om effektiviteten af brillerne i forhold til søvnmangel og skrev derfor til blueglass.dk og forhørte mig. (Jeg sidder til dagligt foran en skærm og... Voir plus

L'entreprise a répondu

Rigtigt god oplevelse med blueglass.dk for anden gang. Jeg købte for et års tid siden et par briller - og effekten har været virkelig god! Fra daglig "uforklarlig" hovedpine (ifølge optiker) til inge... Voir plus

Brillerne ankom meget let indpakket i et etui fyldt med plast, med KUN det ene stel i pose. Selve glasset var også dugget ved udpakning, dog mest tydeligt: Næsekrog ekstremt bøjet så den ene presser... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Grossiste en lunettes

Écrit par l'entreprise

Vi sælger Bluelight Briller, hvilke beskytter dig mod det skadelige lys du bliver udsat for, når du sidder foran en digital enhed. Vores Bluelight Briller hjælper blandt andet med færre hovedpiner, øget fokus og bedre søvn.

Bien

TrustScore 4 sur 5

Demande des avis aux clients

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dejlig nat

Jeg købt brillerne og 2 og har nu Sovet Meget Dejligt i 2 dage Jeg kan virklig godt lig brillerne og Vil anbefale folk at købe nogen

2 juin 2022

Fantastisk brille.

Jeg købte for lidt over 2 uger siden, modellen round blue light i sort preloved (som ny). Og wow de er både gode og behagelige at have på. Jeg bruger dem primært om aftenen inden jeg går i seng. Som resulterer i en god natte søvn.

12 avril 2022

Hej Thomas :-)
Tak for din anmeldelse - det værdsætter vi virkelig.
Det er virkelig fedt at høre du har en god virkning ved at bruge vores briller.

Mvh. Simon, Blueglass

Jeg har intet dårligt at skrive om…

Jeg har intet dårligt at skrive om blueglass! Jeg led rigtig meget af hovedpine og øjenmigræne, og det gør jeg ikke længere. Jeg troede ikke rigtigt på, at der bare skulle et par briller til….. men det er jo ren magi <3
Aldrig uden!

12 avril 2022

Hej Sofie :-)
Vi er super glade for at brillerne har haft en positiv virkning hos dig. Det bekræfter vores eksistensgrundlag.
Du skal også have et stort tak for din anmeldelse.

God butik

Både god service og tilfredshedsgaranti, så man kan nemt prøve sig frem til man finder det helt rigtige par. Er utroligt glad for mine

3 avril 2022

Hej Jessica.
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det betyder utrolig meget for os. Det glæder os at du er glad for dit køb.

Tilfreds, med enkelte rettelser

Jeg har bestilt 1 par briller, som blev sendt efter et par dage. Jeg havde fået skrevet forkert i faktureringsadressen, som de var så venlige at rette for mig, efter en hurtigt mailkorrespondance.
Dog synes jeg kvaliteten af brillen og brille-etuiet halter lidt efter prisen; jeg betale 498 kr. for et par briller, som jeg ikke helt synes har den kvalitet.

18 mars 2022

Hej Lisa.
Tak for din anmeldelse, selvom vi selvfølgelig havde håbet du ville blive glad for dit køb, værdsætter vi din ærlige mening. Det hjælper os til at blive bedre fremadrettet.

Fuldstændig outstanding service!

Jeg må sige at jeg godt nok er imponeret over servicen hos Blueglass og teamet bag. Jeg bestilte en blue-light brille til udsalgspris på Black Friday, men den var desværre for stor i størrelsen til mig henover næseryggen, så jeg skrev om en returnering eller ombytning af varen.

Simon tilbød mig heraf, at jeg gratis kunne ombytte til stort set hvilken som helst anden brille (kvit og frit), på trods af jeg havde fået en udsalgspris på brillen i forvejen.

Dette er ikke hverdagskost at få så fantastisk service. Så på eget intiativ for de lige 5 store stjerner med herfra!

Held og lykke fremover og så fortsæt det i gør!

13 février 2022

Hej Nicholas 🙂
Tusind mange gange tak for de fine ord, det er virkelig noget der bliver værdsat - især hos undertegnet 😅

Jeg håber du er blevet glad for din brille og ønsker dig lykke til fremover.

Hurtigt levering + de virker

Hurtigt levering + de virker

Købte Preloved og de var som nye, så alt i alt intet at klage over

10 février 2022

Hej Rasmus Sebastian 😁
Dejligt at høre vores Preloved briller overgår forventningerne, og ikke mindst at de virker.

Mvh. Simon, Blueglass

Brillerne bruger jeg nu hver dag om…

Brillerne bruger jeg nu hver dag om aftenen et par timer før jeg sover, de sider behageligt og jeg syntes det virker som om jeg er mere veludhvilet, når jeg vågner om morgenen.

5 février 2022

Hej Irmelin.
Vi er utrolig glad for at høre brillerne har en positiv virkning på din søvn og hverdag.

Køb køb køb

God service, super kvalitet, hurtig levering, lækker itui og indpakning.
Alt i alt en god oplevelse, har købt fra dem 2 gange. Det er nemt og til en god pris, og uden for meget bøvl😊
Og så virker det sku.

5 février 2022

Hej Julie. 😄
Vi er vildt glade for at din første købsoplevelse har resulteret i endnu et køb, og at vi stadig kan leverer en god service og et godt produkt.

Efficient

Hurtig levering, og jeg bestilte pre-loved, som ikke havde en rids og var så god som ny

6 janvier 2022

Hej Zenna.

Tak for din anmeldelse :-)
Jeg videregiver dine rosende ord til vores Preloved prep-team. Det bliver de glad for.

Rigtig godt køb

Jeg havde på ingen måde forventet at få brillen leveret d. 30. december efter at have bestilt dem sendt om aftenen d. 28. december. Lækre briller og dejligt at have ved brug af skærm i længere tid

5 janvier 2022

Hej Nicolai.
Mange tak for din anmeldelse.

Vi kender jo alle forventningens glæde, tommelfingre trilleriet mens vi venter, derfor forsøger vi altid at sende pakker afsted så hurtigt som muligt. Rart at høre det bliver værdsat :-)

Mvh. Simon, Blueglass

Super gode briller og fantastisk…

Super gode briller og fantastisk kundeservice. Jeg havde fået nogle briller, hvor plastikdelen ved øret var blevet en smule løs, hvilket højst sandsynligt skyldtes at mit hoved er lidt for stort til den brillemodel. Jeg kontaktede kundeservice og kom i kontakt med Simon, som straks sendte mig instrukser på, hvordan jeg kunne få tilsendt et nyt par briller. Jeg sendte pakken retur og de nye briller ankom allerede 2 dage efter!
Brillerne er dejlige at have på og kan allerede mærke at jeg er mindre træt i øjnene, samt at jeg har lettere ved at falde i søvn :)

23 décembre 2021

Hej Jonas :-)
Rigtig mange gange tak for din anmeldelse, det glæder os alle sammen her hos Blueglass, men det betyder ekstra meget for mig.
Det er også fantastisk at høre du kan mærke en forskel efter at have brugt vores bluelight briller - det er jo det, det hele handler om.

Nemt

Bestilte et par briller i julegave til vores søn på Black Friday. Det var nemt, og få dage efter modtog vi brillerne. Nu har han ikke taget dem i brug endnu, så anmeldelsen vedrører udelukkende bestilling og levering. Men forventer da, at brillerne lever op til de mange flotte anmeldelser.

1 décembre 2021

Hej Bjarne.

Mange tak for de fine ord om vores service. Det er vi utrolig glade for, det varmer på sådan en kold vinterdag, som i dag.
Jeg håber din søn bliver glad for sin julegave 🎁

Mvh. Simon, Blueglass

Hurtig levering og god kvalitet👌

Modtog brillen dagen efter💪 Super god kvalitet kan klart anbefales❤️

23 novembre 2021

Åhh Filip 🤩
Rigtig mange gange tak for de fine ord og din anmeldelse - det er vi utrolig glade for. Altid godt at høre vores kunder er glad for vores produkter og service. 🤗

Mvh. Simon, Blueglass

Wauw… modtog varen dagen efter

Wauw. Bestilt varen fredag og modtog den lørdag.
Hurtigt og nemt at bestille varen og produktet er i god kvalitet. Kan varmt anbefales

13 novembre 2021

Hej Mette.
Mange tak for din anmeldelse 🙌

Godt at høre du er glad for dine briller, og den hurtige levering.

Top godt

Enormt glad for mine brillle

11 novembre 2021

Hej Caroline.
Tak for din anmeldelse - fedt at høre du er glad for dine briller.

Simon, Blueglass.dk

Hurtig levering og virkelig flotte…

Hurtig levering og virkelig flotte briller 🤓

8 novembre 2021

Hej Nanna.
Tusind tak for din anmeldelse - det er vi glade for. 😍

Må du få en fornyet hverdag 🤓

Hej Anja.
Mange tak for din anmeldelse, det er vi glade for. Endnu gladere er vi, for at, høre du kan lide dine briller

Mange hilsner og god dag til dig.
Simon, Team Blue

Dårlig service

Jeg har efter flere rykkere ikke hørt fra dem eller modtaget penge retur for en returneret varer.
Jeg har ligeledes heller ikke modtaget svar fra dem på mine mails.

12 octobre 2021

Hej Emilie.
Jeg kan kun beklage mange gange at, vi ikke har givet dig dine penge retur hurtigere.

Mht. dine mails, så har jeg ikke fundet nogle. Kan du fortælle mig, hvilken mail du har forsøgt at skrive til?

Super tilfreds

Jeg var egentlig ret skeptisk omkring hvorvidt brillerne ville virke, men det er nok det bedste køb, som jeg har gjort mig i lang tid. Jeg bruger normalt øjendråber 10-15 gange om dagen på grund af irritation ved at sidde foran en skærm 12-15 timer om dagen. Med brillerne behøver jeg faktisk slet ikke bruge øjendråber mere.

6 octobre 2021

Hej Simon.

Tak for din super fine anmeldelse.
Det glæder os utroligt meget, at høre du er tilfreds med dine briller.

/Simon, Blueglass.dk