Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Bobles smuldrer. Vi købte en krokodille i 23, og knap 2,5 år senere opdager jeg at den smuldre i kanterne, da jeg kontakter bobles, bliver jeg spist af med at de har kendskab til problemet, men ik... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har nu flere forskellige bobles dyr her i hjemmet, de fungere bare optimalt, vores børn elsker dem, og bruger lang tid hver dag på tumlemøblerne. Kan kun anbefale dem til alle, deres fantastiske mø... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Vi oplever at flere af vores bobles ‘skaller af’ da vi henvender os, er det ‘bare ærgerligt’. Hvis ikke det var fordi jeg normalt tænkte på god kvalitet når det handler om bobles ville jeg nok ikke væ... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte lækkert legetøj til julegaver hos bobles. Varene kom næste morgen med fragtmand; det er godt nok hurtig ekspedering! :D Desværre viste det sig at der manglede den dyreste vare i pakke... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles pour enfants

Écrit par l'entreprise

Få inspiration til motorisk leg og bevægelse i hverdagen på en nem og sjov måde. Find alle de populære farver her og oplev de originale bObles tumlemøbler.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 56 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Elefant fnulrer, Vil ikke anbefale Bobles

Jeg købte for 3 år siden en blå elefant fra Bobles. Den er desværre begyndt at fnulre. Da jeg kontaktede Bobles, anerkendte de problemet og fortalte, at flere kunder har oplevet det samme, og at de arbejder på at finde fejlen.

Jeg blev dog henvist til Babysam, hvor jeg oprindeligt købte elefanten, men de ville ikke hjælpe, da købet ligger 3 år tilbage. Hos Bobles fik jeg blot en beklagelse – uden nogen form for løsning.

Jeg er ærligt talt overrasket over, at et så dyrt produkt ikke holder længere, og at man ikke kan regne med, at det kan bruges af mere end ét barn. Hvis jeg skulle købe i dag, ville jeg nok vælge et andet alternativ – især hvis det skal kunne gå i arv til flere børn

2 octobre 2025

Hej Mette
Vi er virkelig kede af at høre, at jeres Elefant ikke har levet op til forventningerne. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, og vi forstår godt, at det kan være skuffende.
Reklamationsretten dækker i to år, og inden for den periode hjælper vi selvfølgelig altid med at finde en løsning sammen med forhandleren. Vi tager oplevelser som din med os i arbejdet med at gøre vores materialer endnu bedre, så bObles kan holde til mange års leg og bevægelse.

Team bObles 🐘

Super god service

Super god service, da I ikke havde min bestilte varer på lager og det ikke fremgik af webshop, så jeg tilbudt en større model til samme pris.

22 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Forkert vare leveret - hverken meget hjælp eller beklagelse fra kundeservice

Jeg bestilte på webshoppen 1. maj og 8. maj afhenter jeg pakken fra pakkeshop.

Her opdager jeg med det samme, at én af mine tre varer er forkert. Jeg har fået leveret en slange i grå fremfor grøn. Jeg kontakter samme dag kundeservice på deres mail med fotodokumentation af den grå orm, og ordrebekræftelse på grøn orm vedlagt.

Det skal vise sig svært at få rettet op på den fejl. Efter fire dage svarer b0bles at de kan se, at den rigtige vare er scannet ud af lageret, og at de vil kontakte dem for at opklare fejlen.

Den 13. maj skriver de, at de har pakket den rigtige vare til mig, og den skulle være på vej, uden behov for returning af den grå slange. Så det lød jo umiddelbart som rigtig god service ovenpå en hændelig fejl.

Jeg modtager dog aldrig nogen vare her, eller bekræftelse på at den er sendt.

Efter 10 dage (23. maj) kontakter jeg derfor kundeservice igen, for at høre hvad status er. De har nu aldrig hørt om, at jeg skulle sendes en erstatning og har i øvrigt ikke flere grønne orme. Jeg får tilbudt en lilla mod at jeg sender den grå orm tilbage.

Den lilla orm og pakke med returlabel er fremme 1. juni.

Alt i alt får jeg lov at bruge en måned på at få leveret en ny forkert farve - og det kræver i øvrigt at jeg selv følger op på processen med at få den vare jeg har købt flere gange. Ganske træls, når varen skulle have været brugt til gave tidligere på måneden og måtte komme for sent i forkert farve.

Da jeg skriver, at jeg synes det er et ærgerligt forløb og er træt af at betale samme pris for den forkerte vare en måned for sent, får jeg af vide, at varen jo var på tilbud, og at de giver gratis fragt af erstatningen.

Alt i alt kan jeg ikke anbefale at handle hos b0bles.dk.

OPDATERERING (21. november 25): Bobles har den dag i dag ikke svaret på min henvendelse på mail jf. nedenfor. Så der er ikke meget anledning til at revurdere serviceniveauet.

OPDATERING (FEBRUAR 26) Som opfølgning på sidste opdatering har Bobles nu lovet mig et gavekort på 300 kr. De har dog pr. februar 26 fortsat ikke leveret et gavekort.

6 mai 2025

Hej Lea
Tusind tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi er meget kede af at læse om det forløb, du har været igennem, og vi kan sagtens forstå, at det har været både frustrerende og skuffende.

Din oplevelse fandt sted tidligere på året, inden Scandinavian Baby Products overtog bObles. Siden overtagelsen i sommer har vi arbejdet på at sikre en bedre og mere smidig service. Det ændrer selvfølgelig ikke på din oplevelse, og vi vil gerne beklage dybt, at du har haft en så ærgerlig erfaring med bObles.

Du er meget velkommen til at skrive til os på info@bobles.dk. Vi vil rigtig gerne give dig en personlig undskyldning og et lille plaster på såret.

Vi håber, du vil give os muligheden for at vise dig, at bObles i dag er et andet sted, og at vi fremover kan leve op til de forventninger, du med rette har til os.

Fine varer

Fine varer, børnene kan bruge i årevis

19 août 2025

Hej Yvonne og Morten

Tusind tak fordi I tager jer tid til at dele jeres oplevelse med bObles. Det betyder meget for os at høre, at I er glade for jeres tumlemøbler, og at børnene får glæde af dem i mange år.

Vi håber, at bObles-dyrene bliver ved med at invitere til leg, grin og masser af gode stunder hjemme hos jer.

Elefant smuldrer i stykker

Vi fik en elefant i dåbsgave i juni 2023, der allerede efter et års tid begyndte at smuldre. Nu her efter to års brug er den efterhånden ødelagt, og den smuldrer så meget, at der ligger små stykker overalt hele tiden.
Jeg skrev til Bobles i håb om, at få vejledning til at undgå fremtidig smuldren, så den måske kunne bruges bare lidt længere, men der er åbenbart ikke noget at gør. Et produkt til 1299 kr der smuldrer væk og ikke kan bruges i meget mere end to år. Jeg kan ikke anbefale Bobles.

24 août 2025

Hej Mette
Tusind tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at høre, at jeres Elefant ikke har holdt, som I havde ønsket.

Vil du ikke sende os en mail på info@bobles.dk sammen med et par billeder af Elefanten og din kvittering, hvis du har den? Så kan vi bruge det i vores dialog med leverandøren og samtidig give dig den bedst mulige vejledning. Er Elefanten købt gennem en forhandler, anbefaler vi også, at du tager kontakt til dem direkte.

Vi glæder os til at høre fra dig og ønsker dig en dejlig dag.

Fantastiske produkter og service

Vi har flere ting fra Bobles, som er 9-10 år gamle og efter mange timers tumlen er de stadig i fantastisk stand. Da der viste sig en fejl ved dinoen, fik vi den uden videre erstattet med en ny. Superfin oplevelse. Vi kan varmt anbefale Bobles fantastiske legeting.

13 août 2025

Hej Kathrine
Tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner. Det gør os så glade at høre, at jeres bObles har holdt til mange års leg, og at vi kunne hjælpe jer godt videre med Dinoen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Skægkræ kom med i handlen

Efter at have henvendt mig til kundeservice med billeder af 2 produkter der smuldrede, tilbød de 30% rabat på hjemmesiden. Jeg takkede nej og skrev en anmeldelse herinde. Og pludselig ville de alligevel gerne sende 2 nye dyr.
De kom og som lovet. Desværre med skægkræ i papkassen, så nu skal vi også have bugt med dem.
Pak produkterne fra bobles helt ud (af begge papkasser) og tag slet ikke papkasserne med indenfor.

10 août 2025

Hej Malene,

Tak for din opdaterede anmeldelse af bObles på Trustpilot.

Vi er naturligvis kede af at høre om din oplevelse, og vi tager din henvendelse meget alvorligt. For at kunne forstå situationen fuldt ud, vil vi derfor sætte stor pris på, hvis du kan sende os billeder af papkasserne. Vi vil også meget gerne modtage billeder af de dyr, du har fundet, så vi kan tage sagen videre til vores eksterne lager og undersøge det grundigt.

Vi håber at høre fra dig på mail, så vi kan finde en god løsning sammen.

Thomas Jørgensen
Head of Operations, bObles

Krokodille smuldrer

Havde en krokodille der begyndte at smuldre på overfladen. De tilbød at sende en ny, da jeg skrev det til dem. Tusind tak 👌👏

30 juillet 2025

Hej Julie,

Mange tak for din henvendelse.

VI er kede af at høre, at din krokodille smuldrer. Det virker ikke til at leve op til den kvalitet som bObles står indefor.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på info@bobles.dk ang. din sag, så sørger vi for at finde en løsning til dig.

Ha' en skøn dag.

Krokodille smuldrer væk..

Krokodille smuldrer væk... øv!

Virkelig en skam når jeg har fået den som gave til en barnedåb og ikke har kvittering på den. Jeg henvendte mig til jeres kundeservice, da jeg ikke tænker, det er mening den skal smuldre? Vi har andre bobles derhjemme, der endda er købt brugt som ikke smuldrer.
Jeres kundeservice er der dog ingen hjælp at hente hos, fordi jeg ikke har kvitteringen.
Er meget skuffet over jeres ellers ret dyre produkt. Vi sætter ikke bobles på ønskelisten en anden gang.

14 juillet 2025

Hej Anne-mette,

Tak for din henvendelse.

Vi er kede af at høre, at produktet ikke levede op til dine forventninger. Jeg kan se, at vi har været i dialog med dig og fundet en løsning som vi håber du er tilfreds med.

Ha' en skøn dag.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus