Jeg er bekymret over bObles’ håndtering af den aktuelle tilbagekaldelse. Vi har flere af deres produkter i hjemmet, og flere af dem viser tydelige tegn på nedbrydning og begyndende smu... Voir plus

Vi har nu flere forskellige bobles dyr her i hjemmet, de fungere bare optimalt, vores børn elsker dem, og bruger lang tid hver dag på tumlemøblerne. Kan kun anbefale dem til alle, deres fantastiske mø... Voir plus

Vi har den store krokodille, der efter kort tid begyndte at smuldrer. Når der røres ved den falder overfladen af, den bliver grim i overfladen og små stykker ligger rundt omkring. Deres kundeservice v... Voir plus

Bestilte lækkert legetøj til julegaver hos bobles. Varene kom næste morgen med fragtmand; det er godt nok hurtig ekspedering! :D Desværre viste det sig at der manglede den dyreste vare i pakke... Voir plus

1. Magasin de meubles pour enfants

Écrit par l'entreprise

Få inspiration til motorisk leg og bevægelse i hverdagen på en nem og sjov måde. Find alle de populære farver her og oplev de originale bObles tumlemøbler.

3,0

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 54 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Krokodille smuldrer væk..

Krokodille smuldrer væk... øv!

Virkelig en skam når jeg har fået den som gave til en barnedåb og ikke har kvittering på den. Jeg henvendte mig til jeres kundeservice, da jeg ikke tænker, det er mening den skal smuldre? Vi har andre bobles derhjemme, der endda er købt brugt som ikke smuldrer.
Jeres kundeservice er der dog ingen hjælp at hente hos, fordi jeg ikke har kvitteringen.
Er meget skuffet over jeres ellers ret dyre produkt. Vi sætter ikke bobles på ønskelisten en anden gang.

14 juillet 2025
Logo de bObles

Réponse de bObles

Hej Anne-mette,

Tak for din henvendelse.

Vi er kede af at høre, at produktet ikke levede op til dine forventninger. Jeg kan se, at vi har været i dialog med dig og fundet en løsning som vi håber du er tilfreds med.

Ha' en skøn dag.
bObles

Meget god service fra Line i…

Meget god service fra Line i kundeservice, som har hjulpet mig med en reklamation. Jeg var uheldig at få en defekt vare, som blev erstattet med nok en defekt vare. De hjælper mig så igen med at få sendt et nyt produkt, igen. Sikke en god service, men en ekstra lille ting som undskyldning med forsendelsen. Vil sterkt anbefale. Mine børn elsker bObles.

22 avril 2025

God kundeservice og fantastisk produkter

Vores børn er rigtig glade for deres produkter og bruger dem nærmest dagligt. Vi har desværre en krokodille, som er begyndt at smuldre - hvilket undrede os. Den er 3 år gammel og derfor er der reelt ikke garanti på.
Jeg skrev til Bobles for at høre om det var noget de havde oplevet før - af ren nysgerrighed og fordi jeg også synes det er rart for dem at vide, hvis et af deres produkter fejler.
Jeg er simpelthen blevet mødt at den sødeste betjening og har fået at vide, at de heldigvis kun har oplevet “fejl” en håndfuld gange.
De er kede af, at vores produkt er defekt og tilbød os derfor at sende en ny.
Det havde jeg på ingen måde forventet - men jeg synes det er enorm god service og jeg er virkelig taknemmelig.
Men mest af alt, så er korrespondancen med Line fra Bobles + vores generelle optur over deres produkter, årsagen til, at jeg synes der skal 5 stjerner til.

21 mars 2025

Fantastisk kundeservice

Rigtig god kundeservice - jeg oplevede fejl i en levering bestilt via hjemmesiden og kundeservice håndterede min henvendelse så godt.

22 janvier 2025

Jeg var irreteret over at jeg ikke…

Jeg var irreteret over at jeg ikke kunne ringe til jer, da det var svært at bestille over nettet. Prisen blev hele tiden for høj. Så slettede jeg alt og måtte begynde helt forfra.

7 janvier 2025
Logo de bObles

Réponse de bObles

Kære Sanne,
Tak for din anmeldelse.
Vi beklager at vores telefon var lukket da du har prøvet at kontakte os. Dette skyldtes status.
Vi får set på hvordan vi kan optimere hjemmesiden, når flere combos tilføjes i en ordre, for vi stræber efter at vores hjemmeside skal være let og hurtig at bestille igennem.
Vi kan dog se at ordren er lagt og velmodtaget, så vi håber at du bliver glad for bObles produkterne.
Mvh.
Team bObles