De er 5 stjerner værd. Klart vores favorit pizzaria. Laver super gode pizzaer, gode burgere og generelt god mad, og der er aldrig noget at klage over. Venlige og super flinke mennesker.
Det var super lækkert, som altid. Vi kan rigtigt godt lide, at bacon på deres pizza er ordentligt ristet, og at ribbenstegen til ribbenburger har været i frituren.
Min yndlings Pizzabar! Kan slet ikke genkende beskrivelserne i de andre anmeldelser! De bedste pizzaer vi har smagt. Altid god og venlig betjening! Har der været det mindste galt (fejl i bestilling) h... Voir plus
Fået en god behandling fået min bestilling til tiden de sidste to gange jeg har bestilt og mere til det vil jeg sige mange tak for blive ved i med den gode stil
Aucune trace de demande d’avis
Skod sted
Skod sted! De har sort smuds under neglene, og alt kødet er købt frossen.. Jeg ville ønske i forstod hvad grønt er!
Dårlige pomfritter
Det plejer altid at være ordenligt det vi får fra bolbro pizza og grill
Men den her gang var det sku for dårligt. Vi bestilte en stor bakke pomfritter. Mange af dem var sorte og over halvdelen var blode og slatne, de lignede og smagte som nogen der var blevet opvarmet for 2. Gang.
Da vi så ringer og snakker med dem om det siger de bare at det var helt i orden da de sendte dem afsted og halvejs inde i samtalen ligger de bare på...
AD AD AD
Desværre skal man jo giv mindst en stjerne.
Selvom at Bolbro grill og pizza ikke fortjener nogle.
Vi havde bestil en 1/2 grillkylling, en pizza, en burger menu og en durum. Og halv delen af maden var så ringe at man nærmest fik bræk fornemmelse af det.
Kom 20 minutter for sent som det første
Durumen var kebaben kun lidt lunet
Burgeren var selve bollen så fugtig agtig og indholdet var heller ikke af det bedste.
Pomfritterne var kolde og halv rå og bløde så selv pomfritterne på McDonalds ville være langt bedre.
Det eneste der var som det skulle være var da sodavandene.
Og de ville ikke returnere den elendige mad eller penge tilbage.
Jamen så bestiller man da heller ikke ved Bolbro grill og pizza igen med deres ringe MAD!!!
Typisk så dårlig mad man for der !!!
altid tilfreds!!
Bedste pizza i Danmark
Vi var over og fik 2 familie pizzaer. God service med et smil på læben. De smagte virkelig godt og jeg vil sige det er de bedste pizzaer jeg har fået i hele Danmark! Vi følte også virkelig at de lagde hjertet i arbejdet og det kunne man se.
Jeg har også fået en burger, den var desværre knap så god, men deres pizza er 100%. Det er også den de er stolt af.
Elendig Service og mad!!!!
Jeg har altid været glad for bolbrogrill men her på det seneste er deres service og mad blevet så elendig
1 1½ time + forsinkelse næsten hvergang nu og jeg ved godt de kan ha travlt men det er squ under alt kritik
jeres mad er blevet mindre trods prisen er den samme
og kold mad stortset hvergang
hvad sker der ?!?!? i har squ altid lavet rigtig god mad men nu fejler i squ godt nok bruger jer aldrig igen!!
For ringe
Maden kom 30 min for sent, vi fik ikke de rigtige sodavand, og maden var kold og slasket!
førstegænger hos Bolbro Pizza & Grill, og aldrig kunde igen.
Bolbro Pizza & Grill leverede ingen drikkevarer, og ingen ekstra remoulade selvom begge dele var bestilt. da vi ringede dem op, ville de IKKE rette fejlene, og den ansatte var svær at forstå.
kvaliteten af madvarene var sagt med pæne ord middelmådig, med en burger-bøf som smagte uinterresant selvom den var "hjemmelavet", og en speghetti ret som smagte sølle.
dette er første og sidste gang jeg har bestilt noget fra Bolbro Pizza & Grill!.