RemisenBrande Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Den intime stemning og fantastiske solist/ Sanne Salamonsen. Remisen er et fantastisk sted , sikke rammer , sikke personale. Det hele spiller, og man får en fantastisk musikoplevelse!! Det her var on... Voir plus

Fantastisk koncert med Jacob Dinesen Remisen er et dejligt sted at komme og alt fungerer perfekt eneste lige minus er at man ikke kan få en god mørk øl.

L'entreprise a répondu

Det var en kanon oplevelse med vores allesammens “Rock Mama”⭐️ Sanne og band leverede varen🫶🫶 👏👏🎸🎸 Remisen er et fantastisk sted - som vi her i Brande er meget stolte af❤️.

1. Centre de conférence
  2. Salle de réunion
  3. Centre civique
  4. Salle des fêtes
  5. Salle de concert live

Écrit par l'entreprise

RemisenBrande er et kultur- og konferencecenter, der kan rumme en bred vifte af events, såsom konferencer, messer, bryllupper, fotosessions, kunstudstillinger, konfirmationer og rundvisninger. RemisenBrande er et historisk monument fra en svunden tid, der oser af nostalgi, hvilket sætter en helt speciel ramme omkring de mange arrangementer i huset.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

26 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Simply the best

Det var en kanon oplevelse med vores allesammens “Rock Mama”⭐️
Sanne og band leverede varen🫶🫶 👏👏🎸🎸
Remisen er et fantastisk sted - som vi her i Brande er meget stolte af❤️.

17 avril 2026

Fantastisk koncert med Jacob Dinesen…

eneste lige minus er at man ikke kan få en god mørk øl.

Réponse de RemisenBrande

Hej Allan. Tak for stjernerne. Dejligt, at du syntes, at alt fungerede. Ølsortimentet varierer lidt - men lad os se, om vi ikke kan have en lækker mørk på hanen, næste gang du besøger Remisen (-; Vi håber, at kunne byde dig velkommen igen en anden gang. Vh. team Remisen

Var til Jacob Dinesen akustic den…

Var til Jacob Dinesen akustic den 11/4-2026
Det var en total FED koncert
Super god lyd
Skønt personale
Kan varmt anbefale Remisen i Brande ☺️

Hej Marianne.

Det var nemlig en mega fed koncert (-; Tusind tak for de søde ord. Det har kæmpe stor værdi for os her i Remisen.

// Team Remisen

Jacob Dinesen og band gjorde det til…

Jacob Dinesen og band gjorde det til endnu en fantastisk oplevelse. Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer i Remisen, fantastisk bevaring af en gammel remise, akustikken var bare i top. Meget venlig personale.👍🎼🎸

Lige været til Jacob Dinesen koncert

Lige været til Jacob Dinesen koncert, og også været til flere andre koncerter i Remissen. Det er mit YNDLINGSSTED, da alt klapper her, det er et lille hyggeligt og intimt sted, og desuden er lyden helt fantastisk. 👏🎼😍 Kommer snart igen. 👏

11 avril 2026

Personalet får 10 stjerner ud af 10…

Personalet får 10 stjerner ud af 10 mulige
Super hyggeligt sted

Réponse de RemisenBrande

Hej Per. Hvor er vi taknemmelige for de 5 stjerner. Mange tak. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden god gang. Vh. Team Remisen.

Et helt fantastisk hus med et utal af…

Et helt fantastisk hus med et utal af muligheder for events, private fester, live-tv og meget andet. Stolt over at bo i Brande med sådan et skønt kulturhus, skaber fantastiske oplevelser i vores dejlige by. 👍🥰🌞🤩

17 mars 2026

Det var fabelagtig godt arrangeret

Det var fabelagtig godt arrangeret - der var god mad mellem de 2 optagelser og masser af personale, så man nåede at få mad og drikke i en forholdsvis kort pause mellem News & Co og Tirsdagsanalysens start.

Réponse de RemisenBrande

Hej Lene. Tusind tak for de 5 stjerner. Hele Team Remisen er stolte af arrangementet, og sådan en anmeldelse som din, får al vores arbejde til at give mening. Tak. Vh Team Remisen

Remisen Brande er et fantastisk…

Remisen Brande er et fantastisk historisk sted. Du bliver altid mødt af venlig og smilende personale. Når man besøger stedet for at få en musikalsk oplevelse er der god lyd og uanset hvor jeg har siddet har jeg altid haft god udsyn til scenen! Jeg syntes at det er et fantastisk at høre musik og de har et ret godt program

Réponse de RemisenBrande

Hej Helene. Sikke en dejlig anmeldelse. Tak for det. Det har stor betydning for os med sådan en anmeldelse, da vi altid forsøger at gøre os så umage som muligt, så alle får en god oplevelse. Så det er bare dejligt at vide, at det har båret frugt. Og så giver det bare mening for os at blive ved.

// team Remisen

Det er bare det hyggeligste sted i…

Det er barer det hyggeligste sted i Brande, til solo koncerter.👏
Altid god betjening 👌

Réponse de RemisenBrande

Hej Marie. Tusind tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på! Vi håber, at kunne byde dig velkommen igen en anden gang. Vh. team Remisen

Dårlig siddeplads.

Lars gjorde det virkelig godt. Men den ene af os, sad så man ikke kunne se Lars pga en stolpe. Det giver ikke den samme oplevelse som hvis man kunne se ham.
Første gang vi har været til koncert hvor man ikke kunne se kunstneren. En ærgerlig oplevelse.

Réponse de RemisenBrande

Hej Carsten. Tak for din anmeldelse – og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. I sådan et historisk hus, vil der altid være elementer, vi ikke kan være herre over. Men vi forsøger altid at seatingen bliver så god som muligt for alle gæster. Vi er dog rigtig glade for, at du alligevel havde en god musikalsk oplevelse i Remisen. Trods stolpen håber vi også, at rammerne i Remisen - den historiske charme, de rustikke omgivelser med masser af sjæl - var med til at omfavne jeres oplevelse.

Vi håber at I har lyst til at besøge Remisen en anden god gang, til endnu en stor musikalsk oplevelse.

// Team Remisen