Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Excellent service by bolig.net amazing speed and almost downtime in last 3.5 years still going on . Customer support i used when i had to move my connection from one hose to another anit was seemless... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er billigt, fungerer, og selvom jeg er på den "lille" (500/500), oplever jeg ingen problemer. Hverken ved streaming, spil, eller når jeg downloader lidt tungere filer. Jeg har haft Bolignet et par... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bolignet er meget kundevenligt internet udbyder, de holder prisen og meget hjælpsomme hvis man skulle løbe ind i problemer. De holder samme standard for kundepleje uanset hvor længe du har været ku... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er super tilfreds med BoligNet og kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. Da jeg skulle tilsluttes BoligNet, viste det sig, at internetforbindelsen stadig stod registreret hos den... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de connexion internet

Écrit par l'entreprise

BOLIG·NETs historie begynder tilbage i 2001, hvor en vennegruppe sad i boligforeningen Top-House på Nørrebro og var lidt småirriterede over deres internetforbindelse. Den irritation førte til en idé om at skabe en fælles, enkel og stabil internetløsning for alle 179 beboere i boligforeningen. Succesen kom hurtigt og andre foreninger begyndte at ønske de samme fordele. Dette var startskuddet til det, vi i dag kender som BOLIG·NET. I dag er vi en veletableret og professionel virksomhed, der tilbyder god service og kvalitetsprodukt til husstanden. Vi har gearet organisationen, vores produkter og vores måde at gøre tingene på, så det er billigt, trygt og nemt at være kunde.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,7

Tous les avis

(1 738)

207 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Ydelsen er der og support når deter…

Ydelsen er der og support når deter nødvendig. Tak

4 octobre 2025

Hej Freddy

Super at høre, at du er tilfreds med både forbindelsen og supporten, det sætter vi stor pris på!

Nemt og lynhurtigt

Nemt og lynhurtigt

Streaming, hjemmearbejde og gaming kører fejlfrit, selv når alle er på nettet herhjemme.

Support reagerer øjeblikkeligt og løser problemer før man bemærker dem.

Kan klart anbefales, 5 stjerner!

2 octobre 2025

Hej Kevin

Tusind tak for de 5 stjerner, det betyder rigtig meget for os! Vi er glade for, at du er tilfreds, og vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse.

Noté 1 sur 5 étoiles

Installationen blev forsinket 14 dage

Installationen blev forsinket 14 dage, fordi de var komplet inkompetente på alle niveauer. Hvis ikke jeg selv havde overtaget en del af deres opgaver, var det gået endnu værre.
Og til overflod anerkender de ikke, at dette er en grov overtrædelse af aftalen, som kræver en symbolsk kompensation.

Svar: Det er ikke en korrekt beskrivelse af problemerne. Men på sin vis glæder det mig at I har taget konsekvensen af jeres inkompetence og stopper med at levere internet til enkeltpersoner.

15 juin 2025

Hej Nikolaj,

Tak for din feedback. Vi er meget kede af, at din installation blev forsinket – vi forstår godt, at det har været frustrerende at stå uden forbindelse i den periode.

Forsinkelsen skyldtes som nævnt, desværre en teknisk fejl i vores system og udfordringer i samarbejdet med kabelejeren. Ved din bestilling oplyses der et forventet leveringstidspunkt, og i dette tilfælde trak processen desværre ud.

Det er vigtigt at nævne, at du er blevet krediteret for den periode, hvor du stod uden internet, så du ikke har betalt for en forbindelse, vi ikke har leveret.

Vi beklager de gener, forsinkelsen har medført.

Med venlig hilsen,

Det virker

Det virker, og supporten er god.

21 septembre 2025

Réponse de BOLIG∙NET

Tak for din tilbagemelding, det er dejligt at høre at alt virker og at du er tilfreds med supporten :)

Kundeservice 10/10

App'en og hele opsætningen er super forvirrende og har drillet en del, men kundeservicen var fantastisk. 10/10

18 septembre 2025

Réponse de BOLIG∙NET

Tusind tak for din feedback! Det glæder os, at vi kunne hjælpe dig igennem og få løst problemet :)

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, og man ringer til tekniker support hjælper det en på stedet.

Alt i alt god opleve herfra!

15 septembre 2025

Réponse de BOLIG∙NET

Vi værdsætter din tilbagemelding og er glade for, at vi kunne hjælpe dig :)

Noté 1 sur 5 étoiles

Værste kunde service

Værste kunde service. De yder dårlig kundeservice og der er ingen hjælp ingen hjælp at hente. De har dårlig kommunikationsstil med deres kunder. Jeg har lejet en router fra dem, og oplever problemer internet hastigheden Jeg har bestilt 1000/1000, og jeg har nu langt under 100. De kræver af mig at betale gebyr for en teknikker, når det er deres egen produkt jeg anvender. Hold jer langt væk fra BOLIG•NET!!!!!

En meget utilfreds kunde!

11 septembre 2025

Réponse de BOLIG∙NET

Vi beklager de udfordringer, du oplever. Som tidligere nævnt har vi behov for, at der bliver taget en speedtest direkte kablet til vægudtaget for at kunne lokalisere fejlen. Hvis det ikke er muligt at tage de korrekte hastighedstests, er vores tekniker nødt til at komme ud på adressen for at løse problemet.

Du er meget velkommen til at henvende dig retur til os med enten resultatet af en hastighedstest eller en aftale om teknikerbesøg, så vi kan få løst problemet hurtigst muligt.

Den bedste hjælper var Yousef

Den bedste hjælper som hedder Yousef hjalp virkelig! Takker meget

10 septembre 2025

Réponse de BOLIG∙NET

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at Yousef kunne hjælpe dig :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Forbindelsen blev lynhurtig oprettet.

Forbindelsen blev lynhurtig oprettet. Efter 2 mdr ørkenvandring med yousee.

5 septembre 2025

Réponse de BOLIG∙NET

Tusind tak for din tilbagemelding. Det glæder os at høre, at din forbindelse kom hurtigt op at køre.

Noté 5 sur 5 étoiles

BoligNET, tak for den udmærkede arbejde

BoligNET er internetudbyder selskab som giver en rigtig godt service. Kommunikationen til kunden er udmærket. Tak for den gode arbejde 🙏🏽🤲🏽✨

11 août 2025

Réponse de BOLIG∙NET

Tusind tak for din feedback.
Vi sætter stor pris på dine ord og er glade for at høre, at du værdsætter både vores service og kommunikation.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er super stabilt og ovenikøbet til…

Det er super stabilt og ovenikøbet til en billig pris.

5 août 2025

Réponse de BOLIG∙NET

Det er vi rigtig glade for at høre, tak for din respons!
Vi sætter stor pris på, at du er tilfreds med både stabiliteten og prisen.

Venlig og høflig medarbejder

Venlig og høflig medarbejder. Problem løst til min fulde tilfredshed

30 juillet 2025

Réponse de BOLIG∙NET

Tak for din positive anmeldelse, det glæder os, at du er tilfreds.

En meget venlig

En meget venlig, kompetent og tålmodig medarbejder.

30 juillet 2025

Réponse de BOLIG∙NET

Mange tak for din venlige kommentar. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores medarbejder.

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg har flere omgange har haft…

Jeg har flere omgange har haft problemer med mit internet og kontaktet bolignet. De har hver gang været meget langsommelige med at hjælpe og jeg har af flere omgange fået flere dage uden adgang til internet.

Hej Kirstine,

Tak for din anmeldelse. Jeg er virkelig ked af de problemer, du har haft med dit internet. Fejlen har desværre været hos kabelejeren og vi arbejder på at få kompensation for de dage, du har været uden internet. Vi håber at kunne løse situationen hurtigt.

Med venlig hilsen,

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget kunde venlige og god opfølgning på det produkt man nu har samt kort ventetid når man ringer

Réponse de BOLIG∙NET

Tusind tak for din tilbagemelding det betyder meget for os!
Vi er glade for, at du oplever god kundeservice og hurtig hjælp.

Noté 3 sur 5 étoiles

trofast kunde .

det er acceptable og have fiber netværk .

Réponse de BOLIG∙NET

Tak for din besked det er godt at høre, at du er tilfreds med fibernetværket!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mistede nettet og ringede til bolignet…

Mistede nettet og ringede til bolignet kl 8, 20 min senere var nettet tilbage :) Sød medarbejder og ingen ventetid :)

Réponse de BOLIG∙NET

Mange tak for din positive tilbagemelding.
Det glæder os at høre, at forbindelsen hurtigt var tilbage, og at du fik god hjælp :)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus