Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hej jeg er rigtig tilfreds med at være kunde hos BOLIG-NET telefonen virker altid har telefon abonnement til en god pris. Tusind tak for det Mange Venlige hilsner fra Michael

Noté 5 sur 5 étoiles

En fantastisk god service og oplevelse ved min henvendelse. Jeg talte med Klara som udviste stor professionel viden og service så helt klart fuld plade på alle stjerner fra mig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har kontaktet BoligNet med henblik på et problem, jeg havde. Jeg talte med medarbejderen Klara, som var meget forstående, kompetent og gjorde alt for at løse mit problem. Det varmede mig meget, fo... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de connexion internet

Écrit par l'entreprise

BOLIG·NETs historie begynder tilbage i 2001, hvor en vennegruppe sad i boligforeningen Top-House på Nørrebro og var lidt småirriterede over deres internetforbindelse. Den irritation førte til en idé om at skabe en fælles, enkel og stabil internetløsning for alle 179 beboere i boligforeningen. Succesen kom hurtigt og andre foreninger begyndte at ønske de samme fordele. Dette var startskuddet til det, vi i dag kender som BOLIG·NET. I dag er vi en veletableret og professionel virksomhed, der tilbyder god service og kvalitetsprodukt til husstanden. Vi har gearet organisationen, vores produkter og vores måde at gøre tingene på, så det er billigt, trygt og nemt at være kunde.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

IP-telefoni, som virker

En IP-telefoni man ikke tænker på, fordi det altid virker.

13 mai 2026

Hej Jørgen,

Tusind tak for din feedback.

Der virkelig dejligt at høre, at IP-telefonien kører stabilt hos dig i hverdagen.

Det er præcis den type løsning, vi stræber efter - nemlig en du ikke behøver tænke på, fordi den bare virker😊

Noté 5 sur 5 étoiles

BOLIGNET SOM STATSMINISTER TAK...!!!

Det er en sand fornøjelse, at være kunde hos BOLIGNET...!!!
De gør det de siger at de gør, samt holder det de lover...!!!
BOLIGNET SOM STATSMINISTER TAK...!!!

8 mai 2026

Hej Jannik,

Det varmer virkelig at høre – tusind tak for de flotte ord!

Vi er utrolig glade for, at du er tilfreds med både vores service og den hjælp, du har fået. Det betyder meget for os at kunne holde det, vi lover, og give vores kunder en god oplevelse.

At blive nævnt som Bolignet som statsminister tager vi i hvert fald som et kæmpe kompliment 😄

Fast responses

Fast responses. Very well familiar with issues staff.

But im not happy with the speed on internet. It is not stable. It freezes often.

5 mai 2026

Hi Avel,

Thank you for your feedback.

We’re very pleased to hear your positive comments about our staff. At the same time, we’re sorry to hear about the issues with your internet connection – that’s certainly not the experience we want you to have.

Please feel free to reach out to us directly. We would be more than happy to take a closer look and make sure this is resolved for you as quickly as possible😊

Kind regards

Noté 5 sur 5 étoiles

Simpelt tjek om jeg var glad

Simpelt tjek om jeg var glad, og det er jeg. God service fra bolignet.

Hej Christian,

Tusind tak for din feedback det er vi rigtig glade for at høre! Dejligt at du er tilfreds og har haft en god oplevelse med vores service 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

God, hurtig service på mit internet problem. Venlig og professionel medarbejder, som gav sig god tid til at hjælpe mig. Varm anbefaling

23 avril 2026

Hej Charlotte,

Tusind tak for din flotte feedback og anbefaling det er vi rigtig glade for at høre! Dejligt at du har haft en god oplevelse og fået den hjælp, du havde brug for 😊

Sam har hjulpet mig

Sam har hjulpet mig, og reddet faktisk min hverdag, mere end 1 forstand, top kvalitet og en god gammeldags service jeg er tryg som forbruger.

Hej Soui,

Tusind tak for din skønne feedback det er vi virkelig glade for at høre! Dejligt at du har haft en god oplevelse og føler dig tryg som kunde 😊

Tilfreds kunde. Det fungerer altid

Det fungerer altid. Venlige og kompetente medarbejdere, hvis man har spørgsmål.

Hej Inger,

Tusind tak for din feedback det er vi rigtig glade for at høre! Dejligt at det altid fungerer, og at du har haft gode oplevelser med vores medarbejdere 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

I have contacted them several times…

I have contacted them several times because I am new in here and didn't know about the system. The thing which I liked the most that how they have always assisted me in a very good way. I am very satisfied with their help line and internet service ☺️

Hi Shamim,

Thank you very much for your kind feedback we’re really happy to hear that we could help you get started and that you’re satisfied with both our support and internet service 😊

Kind regards

Noté 5 sur 5 étoiles

Hej jeg er rigtig tilfreds med at…

Tusind tak for det

Mange Venlige hilsner fra Michael

Hej Michael,

Tusind tak for din fine feedback, det er vi rigtig glade for at høre! Dejligt at du er tilfreds med både telefonforbindelsen og prisen 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

For mig er det den perfekte løsning ..

For mig er det den perfekte løsning ... Hvis du får problemer ifm internet er deres kundeservice i top med flinke medarbejdere.

15 avril 2026

Hej Asbjorn

Tusind tak for din skønne feedback - det er vi virkelig glade for at høre! Dejligt at du oplever det som den perfekte løsning, og at vores kundeservice lever op til dine forventninger 😊

Jeg har talt med Yasmin fra Bolignet

Jeg har talt med Yasmin fra Bolignet. Yasim ved hvad hun taler om, klar besked og en utrolig venlighed og løsningsorienteret tilgang. Tag endelig en snak med Yasmin, hvis I tænker på at få internet med Bolignet, som udbyder

28 avril 2026

Hej Bodil,

Tusind tak for din flotte og uddybende feedback - det er vi virkelig glade for at høre!

Det betyder meget for os, at du har haft en så god oplevelse, og at du oplevede både klar kommunikation og en løsningsorienteret tilgang.

Vi sørger selvfølgelig for at give din ros videre 😊
Tak for din anbefaling!

Noté 5 sur 5 étoiles

Har internet hos dem i mange år og det…

Har internet hos dem i mange år og det køre perfekt, ingen problemer, har lejet en router hos dem og service var i top

27 avril 2026

Hej Ulla,

Tusind tak for din feedback og for at have været kunde hos os i mange år det sætter vi stor pris på! Dejligt at høre, at det hele kører som det skal, og at du er tilfreds med både router og service 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

En fantastisk god service og oplevelse…

14 avril 2026

Hej Thomas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse det er vi virkelig glade for at høre! Dejligt at du har haft en god oplevelse, og vi giver selvfølgelig rosen videre 😊

Flytte forbindelsen,

Flytte forbindelsen,

Jeg har chattet med Bolignet i en lørdag,
Jeg fik hjælp til at rette en fejl med abonnement.

Stort ros til jer.

25 avril 2026

Hej,
Tusind tak for din feedback og ros det er vi rigtig glade for at høre! Dejligt, at vi kunne hjælpe dig hurtigt 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig dygtige og hjælpsomme…

Virkelig dygtige og hjælpsomme medarbejdere. De tager sig tid til at lytte og hjælpe, uden man føler det skal haste. Kan kun anbefale til mine bekendte.

Hej Emma,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet vores medarbejdere som både dygtige og imødekommende, og at der har været tid til at hjælpe dig ordentligt.

Vi sætter stor pris på din anbefaling!😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Kanon hjælp til opsætning af router

Kanon hjælp til opsætning af router, der drillede - og skarp forbindelse :-)

24 avril 2026

Hej Frederik,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det var en fornøjelse at hjælpe dig med routeren, og hvor er det godt at høre, at forbindelsen nu spiller, som den skal 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Imødekommende kundeservice og gode…

Imødekommende kundeservice og gode produkter. Alt i alt en god oplevelse.

Hej Yunus,

Mange tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores imødekommende kundeservice og produkter – det betyder meget for os😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde en super god oplevelse med…

Vi havde en super god oplevelse med bolig-net. Alt i alt har de været super hjælpsomme og gode til at hjælpe os :) - Vi kan kun komme med de varmeste anbefalinger! :)

Hej Rikke,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse!

Det er virkelig dejligt at høre, at I har haft en så god oplevelse, og at I har følt jer godt hjulpet hele vejen😊

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus