Bornholms Thehandel Avis

TrustScore 3 sur 5

3,2

Når man slår butikken op på nettet står åbningstider mandag-fredag 10-17.30, er gået forgæves mandag, hvor der så åbenbart er lukket, på døren står så 11-17.30, men tirsdag kl. 11.05 var der ikke åbne... Voir plus

Skønt sted med udadvendt og hjælpsomt personale. Vi lærte en del om The og dens historier samt betydning for forskellige folkefærd. Rigtig god kvalitet og priser vi slet ikke havde turdet håbe på. V... Voir plus

Bornholms Thehandel er en fantastisk spændende forretning med et flot varesortiment. Altid god og venlig betjening. Evy og Philip er yderst engagerede og har en super god viden om de forskellige vare... Voir plus

Moyen

TrustScore 3 sur 5

181 avis

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Elsker te

Elsker te, og vil meget gerne besøge jeres DEJLIG BUTIK når jeg er på Bornholm :)

Til ALLE en stjerne FAKE ANMELDELSER - I kan jo drukne i jeres eget negativitet, håber det gør I :D :D :D !!! ;)

1 mai 2023

Hvor er det skammeligt

Hvor er det skammeligt, at personer laver negative anmeldelser pga en joke omkring en børneudsendelse. Denne forretning har intet med joken at gøre. Hvordan er vi nået hertil, at mænd opfører sig sådan - at lave falske anmeldelser. I har alle falske profiler og fører jer frem bag tastaturet - det er bare ikke i orden.

10 mai 2023

Ingen Raje the mm.

Der står inde på hjemmesiden, at de har et stort udvalg af the, men jeg kunne f.eks. ikke finde Raje the og så er beskrivelsen på de the sorter jeg har søgt på ligeså informative som sloganet i en Ga-Jol pakke flap.

Jeg synes også priserne er pebrede og man opnår ej heller mængderabat. Så savner jeg også andre betalingsformer. Man kan bl.a. ikke betale med Mobilepay, hvilket er lidt underligt, når vi lever i 2023. Flere the'er er heller ikke på lager og man kunne ikke bestille disse.

Dette er 100% min egen reelle oplevelse og her kan en af Trustpilots retningslinjer ses for hvornår man GERNE må skrive en anmeldelse:

"Du har kigget på et website (selv om du ikke gennemførte købet eller annullerede det).
Eksempel: Du har været inde på en webshop, tilføjet varer til kurven og forladt websitet uden at gennemføre købet på grund af en langsom indlæsningshastighed. Du kan skrive en serviceanmeldelse af webshoppen og websiteudbyderen."

6 mai 2023

En stjerne til trustpilot

En stjerne til trustpilot -
Utroligt at man ikke fjerner de tydligvis løgnagtige anmeldelser på en stjerne. Utrolig hvor ussle folk kan være fordi man ikke er enig i hvad børneunderholdning er.
Har i øvrigt været i butikken, og fik den bedste service man overhovedet kunne forestille sig.

8 mars 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit