Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Eénmaal Bose Sound wave aangeschaft , nooit meer ! Steeds gedoe, niet werkende app's, onmogelijk om nog in te loggen op mijn account, onbestaande helpdesk, geen reactie op mailverkeer... enfin, zeer o... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vreselijk wat een … bedrijf is het geworden na jaren fantastische service is het helemaal het tegenovergestelde geworden sind alles in duitsland word gerepareerd. Bose subwoofers gaan allema... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bose QuietComfort oordoppen gaan na worden na 2 jaar minger en na 2,5 werkt de noice cancelling helemaal niet meer, ze willen het herstellen voor 224 euro. Ik mag toch verwachten dat een premium prod... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bose ontdoet zich op asociale wijze van haar verantwoordelijkheid. Geen onderdelen meer te bestellen onder de noemer wij doen geen distributie meer in de Benelux. Voor klachten is geen ruimte en wor... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin Hi-Fi
  2. Magasin d'électronique
  3. Magasin de matériel Hi-Fi

Informations provenant de diverses sources externes

Home Audio, Speakers, Car Audio, Carriere mogelijkheden bij Bose, de leider in sound systemen, home stereo systemen, home entertainment en surround audio systemen.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Gebruikersonvriendelijke speaker en app

Enkele maanden geleden heb ik een bose portable home speaker gekocht. Hij heeft een goed geluid, maar de installatie is een ramp en de app ondersteunt veel dingen niet of geeft foutmeldingen. De service reageert alleen met algemene oplossing die ook op de site staan en die niet werken.
Het zou mogelijk zijn streamingsdiensten toe te voegen, maar met mijn samsung Note 20 ultra gaat dat niet noch Sportify noch Deazer.
Veranderen van netwerk gaat er omslachtig en als ik na een ander netwerk naam moet ik alle handelingen opnieuw uitvoeren. Ik heb in huis verschillende routers, ieder met een eigen naam. Neem ik hem mee van de ene naar de andere kant van het huis, moet ik hem resetten om een ander netwerk te kunnen kiezen. De techniek, zeker van de app, is slecht.

21 août 2021

Excellent customer service

Excellent customer service. After 2 years of having bought my headphones, they were not working well, so I called to Bose, and after discussing the issues about my headphones, they changed them for a pair of new band new headphones. The headphones sound is amazing by the way (Bose Soundsport). Thanks!

9 juillet 2021

Klantenservice bose lachertje

6 dagen geleden via de app contact opgenomen met bose. Ik wilde graag iets bestellen. Het contact loopt echt lachwekkend traag. 6 dagen geleden contact opgenomen. Na een aantal uur reactie. Hetgeen wat ik wilde bestellen, was mogelijk. Dus ik mijn gegevens doorgegeven om het op te sturen. Vervolgens geen reactie meer. 3 dagen later ontvang ik een standaard bericht met de vraag of ik het gesprek wil voorzetten. Mijn antwoord was ja. Een dag later ontvang ik een reactie terug met de vraag of ik mijn emailadres door wil geven, dat doe ik direct. Nu zijn we weer 2 dagen verder, zonder een reactie van bose. Ik ben dus al 6 dagen aan het wachten voor iets super simpels. Gelukkig wilde ik iets bestellen en heb ik geen storing of hulp nodig. Dit gaat natuurlijk helemaal nergens over en voor mij een reden om echt nooit meer iets van bose te kopen. Het is jammer dat ik minimaal 1 ster moet geven, die verdient bose helaas niet. Doe er je voordeel mee (er zijn genoeg, betere/gelijkwaardige, alternatieven die hun klanten wel serieus nemen).

1 juillet 2021

Bose Frames Rondo

Ik heb eind 2019 de Bose Frames Rondo aangeschaft. Dit is een zonnebril met ear-bone luidsprekers. Sinds ik deze zonnebril heb, kan ik niet meer zonder. Met in-ear en on-ear koptelefoons krijg ik altijd last van m’n oren. Nu is dit geen probleem meer!
Helaas ging na bijna een jaar de bril kapot, één van de pootjes gaf geen geluid meer. Gebeld met de klantenservice, deze waren uitermate vriendelijk en behulpzaam. Ik kreeg een verzend label om de bril op te sturen voor reparatie. Meteen bleek dat deze niet gerepareerd kon worden, en heb ik een vervangende bril gekregen. Ontvangen na een week dat ik de bril heb opgestuurd, naar België. Helemaal toppie!
Helaas was na een half jaar ook deze bril kapot, want hij wilde niet meer opladen. Weer Bose klantenservice gebeld, bril weer terug gestuurd, en weer na een week een nieuwe bril ontvangen.
Het is natuurlijk spijtig dat de bril al twee keer kapot gegaan is. Nou gebruik ik deze bril dagelijks, en spullen die veel gebruikt worden gaan sneller kapot. Maar de garantie van Bose is geweldig.

Ik ben heel blij met de klantenservice van Bose!

21 mai 2021

Niet geleverd, Bose doet niets

Afgelopen zaterdag oordopjes besteld. Levering in 2-3 werkdagen. Het is nu vrijdag en heb nog niks. Morgen een verjaardag. Kom ik met lege handen aan. Bose kan niks doen, ze leveren sowieso niet op zaterdag. De schuld ligt bij UPS. Die zou vandaag leveren na problemen met levering maar helaas. UPS kan ook niks doen pakket is misschien kwijt. Nooit meer bestellen bij Bose en leveren via UPS want ze doen toch niks voor je. Zelfs niet een goedmaker of iets anders regelen. Gewoon afwachten. Nou na een week wachten is mijn geduld op. Kastje muur verhaal maar ik sta met lege handen. Ga wat anders kopen ergens anders maar ben benieuwd hoe lang het gaat duren voor ik mijn geld terug heb. Zal wel dezelfde aanfluiting worden. Best een sneue bedoeling zo. Advies: bestel hier nooit. Ga naar een winkel of ergens waar ze wel weten wat service is.

14 mai 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Bose soundsport free, geen degelijk product

2,5 jaar geleden Bose soundsport free oortjes gekocht van meer dan 200 euro.
Nu is het volumeknopje afgebroken. Bose weigert dit te maken. Heel slecht!!!
Ik verwacht toch dat de levensduur van zo'n dure oortjes toch wel wat langer zou zijn. Het is dus geen degelijk product, maar dat interesseert ze niet.

8 mai 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had dus een Bose Frames die het niet meer deed

Ik had dus een Bose Frames die het in ene van de ene op de andere dag zonder aanleiding het niet meer deed....contact opgenomen met Bose via de website en de dingen ingevuld die ze wilden weten. Ik moest hem opsturen, kreeg een UPS label gratis en binnen een week een splinter nieuwe Frames toegestuurd...dat is wat ik nou noem ouderwetse service...helemaal TOP Bose, en nog zeer bedankt!

29 avril 2021

Bose freespace 51 buitenspeakers

Bose freespace 51 buitenspeakers. Ben je kritisch en wil je gewoon het beste dus lage tonen vol geluid dan moet je deze pakken. Heb je groot terras en budget neem 2 sets (4speakers) plaats zorgvuldig. (Denk aan auto wil je ook beide zijden gelijk)

25 avril 2021

Fijne service bij defect

Mijn bose 700 was defect na anderhalf jaar. Na een snel belletje met bose werd mij aangeboden hem terug te sturen en kreeg ik binnen 3 weken een nieuwe toegestuurd. Fijn dat dit zo makkelijk te regelen was. Ik hoefde alleen de koptelefoon zelf oo te sturen en niets anders, en ontving diezelfde week nog een nieuwe, volledig in doos met alle toebehoren. Een echte topservice!
Altijd ook al fan geweest van de bose koptelefoons. Fijn in gebruik, vrij stevig gebouwd en heerlijk geluid.

16 avril 2021

Prima service

Ik sta een beetje te kijken van deze slechte reviews. Ik heb zeer goede ervaring met de klantenservice. Al voor de derde keer nieuwe earbuds opgestuurd gekregen na defect. Zelfs na garantie.Elk artikel kan stuk gaan, maar de service is prima. Daar kunnen Sony en Philips nog wat van leren.

14 avril 2021

Soundtouch 220

Ik heb de soundtouch 220 in mijn bezit. Nog nooit zo’n waardeloos systeem gehad. Koppelt steeds niet met de tv. Dan weer wel en dan weer niet. Als hij het doet is het geluid goed maar door de onbruikbaarheid is zelfs 1 ster te veel. Voor mij NOOIT meer Bose. Waardeloos...

2 avril 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Nog altijd koppelt de BÖSE app de…

Nog altijd koppelt de BÖSE app de homespeaker 500 niet goed ! Steeds moet de stroom eraf en opnieuw koppelen als ik ze wil gebruiken. Al meer dan 1 jaar in bezit, en hulp aan het zoeken , zou niemand aanraden het systeem te kopen! Zeer Slecht !!

25 mars 2021
Noté 3 sur 5 étoiles

Slecht bereikbaar. SoundTouch 120. Wel goed geholpen

Slecht bereikbaar. Heb de SoundTouch 120. Prima apparaat. Gebruik het al jaren. Maar als er iets mee is dan is de service zo goed als onbereikbaar. De Q&A op de website heb je helemaal niks aan. En de handleiding is ook ongeschikt. Een setje codes voor het resetten van de afstandsbediening ontbreekt.
En dagenlang onbereikbaar (due to a technical problem), dat is gewoon onprofessioneel en klantonvriendelijk. Vervolgens wel bereikbaar. Maar dan duurt het ruim 25 minuten voor er iemand opneemt terwijl je de eerstvolgende bent. Er is blijkbaar maar 1 support medewerker. Dus daarvoor 1 ster.

Maar als er dan iemand opneemt wordt het een stuk beter. Neemt de tijd. Helpt je stap voor stap met de probleemanalyse. En lost uiteindelijk samen het probleem op. Vriendelijk en professioneel. Voor de medewerker en zijn kennis 5 sterren.
Gemiddeld drie sterren.

12 mars 2021
Noté 2 sur 5 étoiles

Bose geeft een mooi en vol geluid, maar...

Bose geeft een mooi en vol geluid. Echter, als het om klantenservice gaat kunnen ze hier nog een flinke slag slaan! Alle opties die geboden worden om contact op te nemen zijn blijkbaar niet voldoende. Via e-mail, telefoon, whatsapp, messenger... ik krijg haast geen contact met Bose. Via Whatsapp en messenger krijg ik hooguit de reactie dat ze problemen hebben met hun bereikbaarheid. Joh, dáár was ik zelf nog niet achter?! En dan sturen ze eindelijk een berichtje via Whatsapp, krijg je geen reactie op de vraag van het probleem (wanneer mijn reparatie wordt uitgevoerd en retour wordt gestuurd).
Na 5x gebeld te hebben en langer dan een half uur in de wacht te hebben gestaan, kreeg ik eindelijk contact met een medewerker. De reactie was dat het apparaat wel is ontvangen maar er in het systeem niet staat vermeld wat de status hiervan is. Hierover moet ik weer worden teruggebeld.
Kortom, Bose laat in communicatie grove steken vallen en ik weet niet of ik ooit nog een Bose zal aanschaffen.

12 mars 2021

Perfect

Koptelefoon voor m’n verjaardag gekregen, helaas ging het inklap mechaniek kapot waardoor de koptelefoon helemaal scheef op mijn hoofd stond. Kon hem super eenvoudig retourneren naar bose aan de hand van het artikelnummer dat op de koptelefoon staat, er was geen bonnetje nodig, geen vragen gesteld, gewoon op de post en binnen 5 dagen een nieuwe. Fantastisch!

19 février 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Slecht product, slechte service.

Al eerder een soundbar moeten terugsturen voor reparatie. Gaat vervolgens weer stuk. Daarna wel nieuwe gekregen, maar gaat ook stuk. Bellen met klantenservice krijg ik een brutale vrouw aan de lijn en als ik aangeef daar niet van gediend te zijn, wordt er opgehangen. Teleurstellende ervaring, voor mij geen bose meer.

19 janvier 2021

Teleur gestelde klant.

Teleur gestelde klant.
De stereo set die ik bij Bose gekocht heb is prima. De set direct bij Bose gekocht zonder tussenhandel
Op 25 nov 2020 besteld. Op 26 nov staat de set voor 100 euro goedkoper.
Gebeld 27 nov met Bose Purmerend kan ik alsnog de korting krijgen via credit nota. Enige manier is de set weer inpakken en retour sturen. Dan alsnog dezelfde set aanschaffen met korting. Beetje jammer van zo'n internationale firma. Handling van retouren en opnieuw versturen kost blijkbaar minder dan credit nota.
Set is prima.

27 novembre 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Bose doet niet aan terugbetalen

Onmogelijk om via de site een bestelling te annuleren. Inmiddels 3 keer moeten bellen waar de restitutie blijft waarbij steeds wat anders wordt gezegd. Inmiddels bijna 2 maanden verder en nog steeds niks ontvangen. Ze maken fout op fout intern (gegevens kwijtraken etc).

25 novembre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Dit bedrijf verdient echt een betere…

Dit bedrijf verdient echt een betere rating dan het hier krijgt, want ik kan de service niet anders beschrijven van fenomenaal. Bijna twee jaar na aankoop een hele nieuwe koptelefoon gratis van ze gekregen en bijna vier jaar na aankoop nog gratis nieuwe oorschelpen voor dat tweede gratis model.

14 novembre 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus