jeg har bestilt 2 stk ipad air 2 home button, begge 2 er defekt. ringet til kundeservice, min RMA blive afvist. i følge Bramming Electronic er det mig der ikke kan finde ud af det, og deres varer fe... Voir plus

Købte en skærm, samt nogle andre reserve dele til min telefon. da det andkom var den godt pakket ind og fejlede intet, udover det er kundeservicen super lækker, man kommer hurtigt igennem og bliver m... Voir plus

En absolut fantastisk oplevelse! Jeg bestilte batteri til min Surface Pro 4 kl. 08 hvilket blev afsendt samme dag og leveret af Post Nord dagen efter til ønskede pakkeshop. Batteriet passede,... Voir plus

Jeg havde bestilt 2 sim-kort skuffet til min nye Iphone 11. Desværre passede skuffen ikke helt (var for stor og kunne derfor ikke presses helt i), og jeg kontaktede dem så. Efter at have sendt dem b... Voir plus

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

827 avis

Nemt, hurtigt og bekvemt!

En absolut fantastisk oplevelse!

Batteriet passede, virkede og var præcis som beskrevet og havde desuden konkurrencedygtig pris selv mod udlandet.

Derudover en yderst nem og overskuelig webside.
Det er klart en førsteprioritet hvis jeg skal bruge reservedele igen!

12 août 2025

Jeg købte en ny skærm(touch) til min…

Jeg købte en ny skærm(touch) til min smartphone. Skærmen blev monteret på en værksted, uden problemer. Problemet er så her at efter nogle minutter/timer stopper skærmen med at fungere.

Bramming Electronic blev kontaktet, og her fortæller de mig at jeg skal sende telefonen afsted med posten - altså skal jeg undvære min telefon i en hel uge, bare så de kan teste om fejlen er fra mig, eller fra dem.

Jeg må ærligt indrømme at det er den værste elektronik forhandler jeg nogensinde er stødt på, og jeg anbefaler kraftigt at holde sig væk, da de ikke er interesseret i reklamation, eller give penge tilbage.

1 stjerne for meget

1 février 2024

svindlere

Hi
Order number:67640
, jeg købte Samsung s23 ultra bagglasset online. Jeg modtog pakken fra postnord nearbox. Produktet var pakket ind i plastikbeskyttelse. Produktet var i stykker. Jeg tog billeder af produktet og sendte dem til kundeservice. Svar; Vi sendte produktet intakt. Hvis pakken er beskadiget, kan du ikke modtage den. Hvor skal jeg returnere den? Til postkassen? Kender du Nearbox? De sagde, at de ville sende en anmeldelse til Post Nord. Pakken var pakket ind i plastikbeskyttelse. Der er ingen mulighed for, at glasset indeni går i stykker. Jeg gætter på, at de vidste, at det var i stykker og greb til denne metode. Efter min mening er virksomheden en komplet svindler, der tjener penge ved at snyde folk, der er ligeglade med dårlige anmeldelser. Jeg blev bedraget. Lad dig ikke narre. Der er alle billeder af produktet og pakken. Jeg fortryder den tid, jeg tabte. Jeg vil kæmpe for mine rettigheder 😩😩

31 octobre 2024

Jeg fik råd og vejledning da jeg ringede og forhørte mig om en reservedel til min mobiltelefon. Jeg havde fået en pris på over 2000 kr. Kun for reservedelen og så kom timelønnen oven i, for reparation hos et unavngivet værksted og reservedele kostede 29 kr. Plus fragt og det tog mig 10 minutter selv at lave det. Så jeg er glad for at ha sparet mange penge, den gode service og hurtig fragt. Jeg kan klart anbefale Bramming Electronic.

4 octobre 2023

Glimrende webshop

Har handlet her en del gange gennem årene. Fine reservedele til rigtig gode priser. Oplevede ved seneste bestilling en tom plomberet æske (så det er selvfølgelig en fejl fra deres leverandør, og ikke dem), men der blev eftersendt en ny og så kan den sag ikke løses meget bedre. Anbefaler.

22 mars 2023

Perfekte vare

Perfekte vare. Bestilte 2 skærme, en simkort skuffe og glas til frontkamera... Leveret dagen efter i postnord box.. Lige efter bogen, tak for handlen og godt nytår

28 décembre 2022

Dårlig kvalitet af produkter

Dårlig kvalitet af produkter. Jeg købte noget skærmbeskyttelse, som de beskrev dækkede hele skærmen, men ude i siderne kunne beskyttelsen ikke sidde fast på skærmen, så hvis man fik fat i siderne, rev man beskyttelsen af skærmen.

29 novembre 2022