Jeg bestilte den 19/06/2025 en Samsung Galaxy S20 Ultra skærm hos SparePart.dk til 1.899 kr. GLS forsøgte levering og lagde pakken i pakkeshop i Brabrand, men kort efter blev jeg frihedsberøv... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
God service. Hurtigt svar. Dele jeg har købt der har altid levet op til forventningen. Altid min go to side når jeg mangler dele til IPhone, IPad og jeg fandt ud af at de også har dele til Nintendo Sw... Voir plus
Hold da op en professionel indpakning. Bestilte et iPad panzerglass, som oven i købet var til den fornuftigste pris. Selve kassen til panzerglasset var pakket ind i massiv bobleplast så det ikke ku... Voir plus
Bedre kundeservice kan man ikke finde. Jeg købte en iPhone 7 skærm, som desværre viste sig at være defekt. Straks jeg kontaktede Sparepart fik jeg tilsendt en ny skærm samt returlabel til den de... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Vi har siden 2003 specialiseret os i at sælge Mobil Reservedele såsom, LCD Displays / Skærme, Skruer, Antenner, Vibratordele, Knapper, Højtalere, Batterier, flexkabler og meget andet til mobiltelefoner og tablets. Vi har alt i reservedele til iPhone, iPod, iPad, Nokia, HTC, Sony Ericsson, Samsung, LG og andre mærker. Vi forhandler også det nødvendige værktøj, du behøver til at udføre reparationer.
Udover reservedele sælger vi et bredt udvalg af Mobil Tilbehør såsom Bluetooth Headsets, Tasker, Covers, Opladere, Data Kabler, Hukommelses kort, Skærmbeskyttelse som PanzerGlass, Kristall Nano og meget andet.
Levering fra dag til dag. Varer på lager kan forventes sendt samme dag med Post Danmark, hvis de er bestilt inden kl. 17.15 mandag til fredag.
Skovvej 2E, 5610, Assens, Etats-Unis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
God service. Hurtigt svar. Dele jeg har købt der har altid levet op til forventningen. Altid min go to side når jeg mangler dele til IPhone, IPad og jeg fandt ud af at de også har dele til Nintendo Swift 👌
GLS forsøgte levering og lagde pakken i pakkeshop i Brabrand, men kort efter blev jeg frihedsberøvet og havde derfor ikke mulighed for at hente pakken inden fristen.
Pakken må derfor være sendt retur til afsender, hvilket normalt sker automatisk hos GLS.
Jeg har efterfølgende været i dialog med Simon fra SparePart og forklaret situationen flere gange samt bedt om at få sagen løst eller få varen gensendt, men jeg har ikke fået en løsning.
Jeg håber virksomheden vil gennemgå sagen og hjælpe med enten at gensende varen eller finde en rimelig løsning.

Réponse : SparePart.dk
Sparepart.dk giver en rigtig god kundeservice. Bestilte varer ankommer som aftalt og med dag til dag levering.
Har købt iPad Pro 12.9 gen2 batteri. Fik købt 2 hos phone-parts, men de var begge dårlige. Ipad lukkede ned i tide og utide.
Så købte jeg hos SparePart og det virker bare!
Jeg vil kun købe batterier fra SparePart fremover :-D
P.S. en mobil reparatør tippede mig om at SparePart har de bedste kvalitet på de billige varer, så de er legit.
Bedste kundeservice og reservedelskvalitet. Engagerede og passionerede medarbejdere
Verdensklasse rådgivning over telefonen, hvor vi fandt ud af hvad der skulle til for at få liv i min macbook igen. Han fortalte at jeg blot burde starte med at købe en mindre del til 46 kroner, i stedet for at sælge mig et batteri til dyre domme. Alt spiller maks nu!
Købte en reservedel til i apple watch og da jeg endelig efter nogle uger tog mig sammen til at komme igang, var der mangler på den del jeg havde købt.
Skrev mailog fik svar samme dag, samt at der blev sendt ny reservedel afsted også samme dag.
5 stjernet service
Hos Sparepart.dk købte jeg et udskifteligt batteri til min MacBook Pro 15" Retina A1990 2019 (Batt.No. A1953). På deres hjemmeside stod der (og står stadig), at der er en 10-15 dages leveringstid for at modtage batteriet. Dette var absolut acceptabelt taget i betragning af, at Sparepart.dk's priser var omkring 40-50% billigere end mange andre leverandørere af samme type batteri. Da jeg bestilte denne vare trak Sparepart.dk prompte 548 kr. fra min konto, på trods af, at prisen på varen på hjemmesiden stod til 489 kr. De trak pengene 23. juni 2025.
Men varen dukkede aldrig op, og Sparepart.dk gjorde intet forsøg på at kontakte mig og forklare situationen. Så den 9. juli 2025 modtager jeg 509 kr. tilbage på min konto fra Sparepart.dk.
Jeg formoder sker fordi de ikke har været i stand til at kunne finde/levere den vare det har haft stående til salg.
Spørgsmålet fra min side er imidlertid, hvorfor er det jeg bliver oplyst om én pris når jeg køber varen, 489 kr., men bliver opkrævet 548 kr. når transaktionen gennemføres. Men når jeg så skal have mine penge tilbage, så er det nu pludselig kun 509 kr. jeg modtager fra Sparepart.dk
Det virker ikke oprigtigt og gør mig meget utryg og usikker på, hvorvidt den her hjemmeside reelt er en redelig og lovlig dansk forretning(?). Det er principielt ikke en oprigtig og ærlig måde at drive forretning på.
Nogen fra Sparepart.dk må meget gerne respondere på den her oplevelse og forhåbentlig få bragt orden i tingene.

Réponse : SparePart.dk
Har handlet hos sparepart.dk i en del år.. altid været tilfreds med deres imødekommende gode kundeservice uden telefonrobot. Ingen unødvendig kommunikation efter køb.
De har altid leveret til dagen efter.
Meget lav fejlate på de dele jeg har købt, og hurtig problemfri ombytning de enkelte gange ( ud af mange), hvor der har været fejl på en del
Gode priser
Meget tilfreds
Kan anbefales
Jeg bestilte en batteri til min Macbook og fik den allerede leveret dagen efter. Det er var også en fair pris. Vil stærkt anbefale at handle hos dem.
Købte batteri skifte til en iphone 11. De var meget hjælpsomme ang. spørgsmål. God service!
Næste gang jeg mangler noget henvender jeg mig her.
Lavede en ordre på nogle batterier i weekenden, men indså at jeg havde ordret noget forkert.
Jeg sendte en email med forespørgsel på at annullere ordren, i håb om den blev grebet inden fragt.
Fik svar retur, om at det akkurat lykkedes - dermed spare både sælger og køber for ekstra bøvl. Tusind tak.
Pengene straks refunderet.
Jeg har nu benyttet sparepart privat og som virksomhed og jeg må bare sige at det hele spiller. Gode priser og hver gang der har været det mindste har de stået klar til at hjælpe. Jeg kan mærke at de ved hvor vigtig kundetilfredshed er, for det har de opnået hver gang jeg har kontaktet dem. Thumbs up herfra.
Hurtig levering, dog var den ene del forkert pakket, sendte et par billeder til dem og modtog dagen efter et nyt cover som passede perfekt!
Jeg modtog en defekt skærm til min iPhone 13 Pro Max, modtog en ny kort tid efter, den var også defekt. Nu er jeg på 3. skærm og den virker. :-) Deres support er super god, og forstående, der er ikke så meget diskussion om defekte produkter og de virker top professionelle. Jeg vil fortsætte med at køber herfra trods de defekte skærme.
Jeg købte i Januar 2024 bl.a. 4 batterier til forskellige ipads. Det oplyses, at batterierne har samme kapacitet som de originale. (Det ene batteri var det forkerte de havde sendt, men her svarede de fluks på min mail og jeg fik det ombyttet uden problemer.)
Jeg installerede dem og de virkede alle 4, men på trods af at de skulle have tilsvarende kapacitet, så har alle 4 batterier betydeligt ringere kapacitet end de originale batterier. De løber hurtigere tør for strøm, når man bruger dem, samt hvis jeg oplader dem til 100% og efterfølgende efterlader dem ubrugt, så har de mistet op til omkring 7-10% batteriniveau dagen efter, på trods af at de ikke har været rørt siden fuld opladning. Normalt mister en ipad 0-1% under samme forudsætninger.
Ud over dette, så er batteriet på min store ipad pro nu helt dødt og den kan ikke oplades, efter den har ligget mere eller mindre ubrugt ca to måneder, hvilket jeg godt nok synes er ærgerligt, da det ikke ligefrem er hurtigt at skifte batteri på en ipad.
Batterierne har ikke den opgivne kapacitet og et er allerede dødt. Ved godt at kvaliteten på originale batterier (holdt 8-9 år med dagligt brug) ikke kan sammenlignes med uoriginale, men kvaliteten af de leverede batterier er alt for ringe og uacceptabel i forhold til hvad mab burde kunne forvente og hvad der oplyses.
Sendte ovenstående til dem på mail 27/8 og hørte intet trods de lover svar "hurtigst muligt".
Sendte dem så en mail mere 2/9, og denne har de heller ikke svaret på, så må nu konkludere, at de bevidst undlader at besvare mine mails.
Ærgerligt og også ærgerligt, at jeg skal lave denne anmeldelse, men synes simpelthen ikke at andre skal havne i samme situation, da det er meget tidskrævende at skifte batteri i en ipad ☹️
Så derfor anbefaler jeg alle at undlade at købe batterier her, priserne er gode, men kvaliteten er dårlig og ville da langt hellere have givet lidt mere og fået kvalitetsbatterier i steder, da udskiftning absolut ikke er plug and play.
Altid god service. Super flinke og dygtige medarbejder at tale med.
Hurtig levering af varen der bestilles.
Kan klart anbefales. 👍👍
En savoir plus sur les différents types d'avis.